MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 valla isteyen ağlar çünkü ağlamayana bişey vermiyo blizzard. gidin bakın official forumlara, lockların forumlarında bile bi çok whine threadı var. shamanlar ağladı post üstüne post açtılar earthshield 30 sn CD si yeniden gözden geçirelecek. ha warrior şu an takım oyununda iyi ama bi çok whine threadiyle bi çok class buff alırken warriorlar ufak ufak nerfler alıyo. arkadaşta bu topici nerede hata yapıyorum diye açmış, bizde elimizden geldiğince bi kaç tavsiye vermeye çalıştık ama bazı şahsiyetler saçma sapan gereksiz yorumlar yapıp,aptal diye hakaret ediyor. size mi sorucak nasıl konu açıcağını, adama aptal demişsiniz ama allah asıl size akıl fikir versin önce biraz insan olmayı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Hakaretleri internetde normal olarak karşılamaya alıştık. Herkez konuştuğu kişiyi düşmanı olarak gördüğün için bu tip mesajlar normal. 2 kelime tartışacak bir şey yazdığında hemen saçma sapan mesajlar atılıyor. Yada direk "ananı avradını" moduna giriyorlar. Ben "l2p" gibi gereksiz bir mesaj ile "ananı avradını" arasında pek fark göremiyorum. Bu konuda gereksiz şeyler yazanlar için konuşmuyorum. Genel forum kullanımı bu yönde. Ama aynı ortamlarda takılıyor, aynı oyunu oynuyoruz. Neden arkadaş olamıyoruzda düşman oluyoruz? Yada gelip rahat rahat laf sokulabiliniyor. Farzedelim, ben oyunu bilmiyorum. Hata ile yanlış bi konuda açtım diyelim. Neden, "böyle böyle konu olmaz. Bu konuda bence hatalısın. Birde warriorlerde ezik değil. Benimde karakterim var. Armory me bakıp rating imi görebilirsin" yazmıyorda "l2p" diyebiliyorsun. ** Warrirun damageini azaltıp. skill seçeneğini çoğaltabilirler aslında. Yada defans skillerini biraz değiştirerek pvp de kullanımını arttırabilirler. Warhammer da Taunt player a atılıyor ve tauntlu target, taunt atandan başka birisine vurmaya devam ederse. Atıyorum %40 hasarı azalıyor. Ama taunt atana aynı vurabiliyor. Böyle ufak değişiklikler ile warrioru düzeltebilirler. Hem öyle eşek gibi damage veren warrior olmaz. Hemde biraz dps yapabilir :D.. ne bileyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Tichondrius&n=Kanamii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 `Arenada warrior yetersiz 2 v 2'de gucsuz, 3 v 3'de gucsuz.` vb. diye topic actin. Zaten dedik `yok oyle degil o.` diye. `Bilimum Warriorlar 2 v 2 - 3 v 3 domine ettiler S2'de.` dedik. Anlattik once. E israrla `yok.` dersen `l2p`. Neyse atiyorum sirayla oynamayi bilen Warrior'larin armorylerini. Rahatla. Hakaret eden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Elayne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 yazılanların hepsini okumadım ama 1 kişi bile paladinlerin blessed life adlı talentinden bahsetmemiş sanırsam... bu talent gelen atakların dmg ını belli bi yuzdeyle (%10 gibi bişiydi yanılmıosam, 3/3 ise..) yarıya indiriyor. Bu yuzden cok garibime gitmedi 800 ms crit. eger birisi bu talentten coktan bahsettiyse özür dilerim zamanım yoktu okuyacak butun mesajları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 razzo, bende var o talent ve proclayınca 400 MS crit görüyorum benzer durumlarda. neyse ki başlığı açan arkadaşa rastlamamış, charı mı silerdi ne yapardı artık bilemiyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 @ Wissy Yolladığın armory den, 1 tanesinin rating 1700 (3vs ve 5vs de.. iş yapabilir warrior. Bunu daha önceki mesajlarımdan birisndede yazdım. "2vs ye girmeyeyimmi" gibi. Diğerinide biliyoruz. Adamlar 2vs3 alıyorlardı videoda. Yenilmemize bişey demiyorum zaten. Healar arkadaş yeni öğreniyor pvp de heal atmayı. Buda eksiler getiriyor. Ama paladine 300 vurmak, warlock a 600 vurmak. Biraz koyuyor. Fury olarak sanki dps paılabilinirmiş gibi geldi sormak istedim :P. Ardındanda sunder armor 5 lemek işe yararsa. 2 tane s1 mace çekeyim. arada extra rage ve stun gelir. Diyedüşündüm sormak istedim. Yok sorun sende.. Bende warriorum şöyle eziyorum böyle eziyorum. Diyenler varsada hatayı anlıyalım istedim. Offical forumlarda. Warriorlere herkez nerf istiyor. Warlock ve Priler WARRIOR forumlarını işgal etmiş. 30 sn feare immunemi olunur diyorlar? Benim extra skillerim. Bana zararda veriyor. %20 damage up açıkken, %5 fazla damage alıyorum. Berserkerde skill kullanacakken (%3 crit alacakken) %10 fazla damage alıyorum. 30 rage e 1 skill basıyorum. 7 saniye bekledikten sonra adamın üstünde 800 damage yazdımı biraz zoruma gidiyor :) Bu arada merak ettim. Karakterin nedir? pvp mi takılıyorsun pve mi? Pve itemleriyle arenaya girip, WARRIOR ve ROGUE BANA ÇOK VURUYO diye ağlayanlar tanıyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Warrior/Rogue - Druid setupunda Druid oynuyorum 480 Resillienceli. Elayne 3 v 3 ornegiydi, Kanamii de 2 v 2. 5 v 5 de veririm ornek eger istiyorsan. Hani var yani. Oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallarn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 -Wissy said: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Elayne Adamın personal ratingi 1500.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 2vs giriyormusunuz Warrior ile? canını sıkıyormu kombatlar? Damage meter ın 300 500 yükselmesi üzmüyormu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Adam S2 3.su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ne kadar uzarsa o kadar kazanma sansimiz artiyor. Neden sevmeyelim uzayan combatlari? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 uzayan combatta warrior maa kullananlara karsi bariz avantajli, ama hayatta kalmasi icin gene mana kullanan bir healera muhtac, yoksa cat cut warlock, mage affetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 zaten kimse olmuyor dememis ki? nasil oluyor demis sense gelip l2p diyorsun, saldirmanin manasi ve geregi yok hele ki ortaya bir sey sunmadan. bt gearli warriorumla 150 vurdum paladine, sorun mu? degil ama o kadar az vurmak cok sinir bozucu tek healera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 `Olmuyor denmemis.` okumadin di mi hic topici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 okudum tabi ki, senin yazdiklarini kac kere okudum bilemiyorum sayisini unuttum. keske sen de yazmadan once okusan. verdigin ornekler cok uc, onlara siginip kendini hakli cikarmakta zor bir taraf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Warrior iyi bir 2 v 2 classidir. Warrior iyi bir 3 v 3 classidir. Warrior iyi bir 5 v 5 classidir. Cok yuksek ratinglerde oynayan, sezon sampiyonluklari yasamis 2 v 2 3 v 3 ve 5 v 5 Warriorlari vardir. Warriorlar su an Arena PVP icinde gercekten Druid'le beraber olduklarinda OP bir setup olusturmaktadirlar. Arenada her setupa karsi avantajli olamazsiniz. En cok setupa karsi avantajli olan setup sampiyonluk yolunda en avantajli olandir. Warrior oynamasi zor bir classtir. Zerker Stance'e gecip MS-WW spamlemek Warrior oynamak degildir. Pummel atmak Warrior oynamak degildir. Bir classin potansiyeli konusulurken uc orneklere bakilir, en iyisini yapan ne yapabilmis ona bakilir. Ust sinira en cok yaklasan olmaktir Arenada amac. Whine topicler trollenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 En iyisi.. Bir kaç tane üst üste yaptığınız arenayı çekmesini söyle warriore. Yoksa biz tatmin olmayacak gibiyiz. Ama lütfen LÜTFEN! seçmece maçlar olmasın. atıyorum 3 maç çekeceksiniz. ilk 3 maçı çekerek yollayın. Sonrasında. Ben oynayabiliyorum yada oynayamıyorum diye.. Cevap verecem. Sonra l2p diyebilirsin :) Birde.. Aramızda pvp takılan warrior hiç yok sanırım. Kimse bişey dememiş + yönde. Evet vuramıyor diyenler olmuş ama.. onlarında warrior olduklarından emin değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bu vuramama olayı pala'ya 300-500 falan critlemeyse; evet ben de vuramıyordum, adamlarda çok yüksek armor var, +resilence ve block şansı da, retro palada bile çok yüksek armor var. pala'ya dalıyosan sabırlı olucaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Hocam niye kassın ki adam? Aç nete bak, milyonlarca warrior pvp videosu vardır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Upload edilen videolar genelde seçmece o açıdan. Aslında videoya gerek bile yokda.. Konuşmalar 2 ayrı kutupda geçiyor. Sonuçta hesap kitap vuracağımız damage bellidir. Ama herkez çok zıt şeyler söyleyince böyle bir konuşma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 valla prot olarak memnunum pve de. arkanda healer yoksa bg ler kahır warriorla. mage gelir kitelar .warlock gelir outheal yapar damage ine.rogue gelir bütün cooldownları bosaltır felan filan bide tanıdığım bütün healerlar saga sola dagıldıgı icin arena da kasmıyorum hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 sam ve wissy polemikten başka birşey değilsiniz ha. 30 yaşında kel sabah akşam pc başında oturan adam portresi geliyor gözümün önüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 bu konuyla ilgili bilgini derinden belli eden mesajına magic forum 8-ball ürünü bir cevap yakışır diyorum. veee işte cevabın! LEARN TO PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar