Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Estimated Honor...


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Sabah kalktığımdan beri 10 kere av'ye girdim 500 kill 6k honor yaptım. Şimdi puanlar açıklanmış 4.4k honor gelmiş sadece 1.6k'sı nerede bunun çözemedim. Bir haftada 10k kadar bir kayıp var nedeni nedir bunun? Genelde 1 kill 10 honor gibi bir şey oluyordu iyi kötü ama bu gece iyice saçmalamış. Geçen de 11k kasmıştım 8.2k honor vermişti anlamıyorum niye böyle? :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca daily yaptı isen salak oyun aynı puanı iki kez yazıyor onada dikkat et ve av da adam kesmek olay degil tower-mezarlık- elite kurtarma önemli olan her tower 62 puan eliteleri kurtarma 20 puan son boss 83 puan 391 kesin hepsini yaptıgında kendi kulen kaldı ise onlarda her kule icin sanıırm 43 puan yani herseyi yaptıgında 563 alman kesin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deadwoll alliance mısın takıma yardım etmeden field of strifeda falan honor farmlamaya çalışmak neymiş (şakaydı (:P))

Yok abi her öldürdüğün adamdan 10 honor gelmio. O adam mesela alliance diyelim, ölürken 30-40 yard belki daha fazla yakınında olan bütün hordelara -adam yanından mountuyla geçiosa bile- honor verir. Bu da çevrede kaç kişi olduğuna göre değişir. Eğer tek başına hakladıysan adamın birini 20 honor verio. Onun dışında takımla birlikteyken yandan geçmeye çalışan adamlar geberdiğinde ancak 2-3 honor gelio. Zaten öldürüldüğünde kafanızın üzerinde xp gibi çıkıo ya da çıkmıosa interfacede ayarı var onun ^^.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oradaki 500 killden kastım o değildi, belli bir hesaplama yöntemim var her seferinde aşağı yukarı tutuyor. Bu arada horde'um salak allyler def yapmaya kastıklarında öyle orjinal sonuçlar ortaya çıkıyor, tüm mezarlıkları ele geçirip kalelerine hapsediyoruz sonra da tek oyunda 150 kill falan çıkıyor. Onun da toplam getirdiği honor zaten max. 200 honor olsun, kuleler 62 honor veriyor, reinf.leri bitirince geenlde 428 bonus honor alıyorsunuz, üstüne de hkların puanı ekleniyor. Yani AV'ye girip ne yaparsanız yapın herkesle aynı puanı alıyorsunuz. Zaten ben ve 1-2 rogue genelde towerlara rusha gidiyoruz, o yüzden oyun 15dk'de falan bitiyor genelde. Ama dediğim gibi allyler ne zaman def yapmaya kassa 150 civarı hk alıyorum. Dün ayrıca premade EotS yaptık 10 avden başka hepsini 4 tower alarak kazandık, tabii 4 tower'ı aldıktan sonrası da katliam oluyor. 200'e yakın hk da oradan gelmiştir heralde 500ün içinde.

Benim en çok ilgimi çeken daily olayı oldu, 600 civarı honor oradan gidiyor demek hergün :/ , üstüne bir de ufak tefek hesap hatalarını ve server'in win/lose durumunu da ekleyince normal demek ki 1.5k civarı honor lost.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quote from: Issuntril (Source)
There is a difference between the honour really won and the estimated honour gain in the PvP tab of your character window. This difference is due to a display problem. The honour won is the correct amount. The estimated honour display tends to show a higher value for these three reasons.

1. The amount of honour given by the daily PvP quest is accurate. But due to a display issue, once the quest is turned in, if you zone into an instance, arena, battleground, etc., the honour display will have gone up without reason (generally between 400 and 600 points but sometimes more).

2. Killing another player several times gets you diminishing returns. Each subsequent kill after the initial kill yields 10% less honour, until the reward eventually reaches zero. Note that the Honour calculations that appear in-game do not take these diminishing returns into account.

3. The daily calculation that computes the honour gained runs during the night (sometime between midnight and 2 AM). But your character is only updated if you quit the game (or are disconnected). Thus, if you play at the same time as the calculation is running and you quit the game after the script is over, the honour points you won will be accurately calculated but your estimated honour points will display as zero, even if you have won honour in the time lapse between the script has finished running and you quit the game. Those honour points are although taken into account and will be added to your usable honour points total the next day.

All these reasons explain the difference between honour gained and honour estimated. Rest assured the honour you win is always accurately calculated.

Kaynak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. daily lerden oldugundan fazla honor yazıyor ama gelmiyor.

2. bi adam aynı AV de 10 kere oldur 0 honor a dusuyor. 2. AV ye girdiginde aynı adamı baskası oldursun 10 honor (yada herneyse) geliyor herkese ama gun sonu hesaplamalarında sana gelen 10 --> 0 oluyor,

bildigim kadarıyla bu ikisinden dolayı honor farkı olusuyor, o yuzden honor killeri pek hesaba katmayın bence,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...