Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu paraya alınası telefon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar 300-340 mil arası çoğu java oyunun destekleyecek hoş görünümlü bi telefon arıyorum marka ya siemens yada nokia olmalı[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
3510i kullanıyorum memnunum herşeyinden... takoz olması bence iyi yani görünür olsun lan telefonlar var bazı kayboluyolar anasını satayım... ekranı da büyük güzelim telefon[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
3310 kullanıyorum, memnunum. İhtiyacım olan herşeyi karşılıyor, fazlası da gerekmiyor benim için.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
650 milyona garantisiz 6600 var..garantililir 800 galiba ?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
said:
Quivalen-soth, 20 January 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
260 mil

siemens c60 (tum oyunlardan emin değilim)

310 mil

siemens m55

ya c60 şu sexy falann yazıyo reklamında o diil mi????[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
yok değil o mc60
ben sana m55 i tavsiye ederim hem yeterli ufaklıkta ve hertürlü özelliği var ve m serilerinde oldugu gibi toza şoka falan dayanıklı resim çeken aparatıda hediye geliyo flaşı var ve oda oldukça ufak aynı zamanda çok az kişide bu telefondan var o üzden bi özentilik dedikodusu falan çıkmaz+birçok aynı fiyata sahip nokia dan çok çok çok daha güzel bir telefon tek eksi yanı 6500(yani yaklaşık böle bişii) renkli ekranı olması ve bilgisayara bağlanma aparatının beraber gelmemesi[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Mesaj tarihi:
3300 diorum direk yani geniş ekran yüksek çözünürlük
en kral telefonlardan bitanesi hatta biraz beklersen fiyatıda düşer baya n-gage çıktı çünkü özellikleri kapsıyo 3300 ı
ama n gage de alabilirsin..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion
Mesaj tarihi:
Aklında bulunsun M55 toza şoka dayanıklı değil.
Ben de M55'i tavsiye ediyorum. Boyutu daha büyük olan C60 var ki dış görünüş ve boyut haricinde pek bir farkı yok M55'ten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
bi de siemens in bi tane smartphone u vardı çok hoş bişiy tuşları yanda faln 800 dü galiba doğubanktna faln 600-700 e bulursun eğer memory card desteği varsa şu anda piyasadaki en iyi telefon[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
  • Yeni Oluştur...