Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu paraya alınası telefon

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

said:
Quivalen-soth, 20 January 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
260 mil

siemens c60 (tum oyunlardan emin değilim)

310 mil

siemens m55

ya c60 şu sexy falann yazıyo reklamında o diil mi????[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

yok değil o mc60
ben sana m55 i tavsiye ederim hem yeterli ufaklıkta ve hertürlü özelliği var ve m serilerinde oldugu gibi toza şoka falan dayanıklı resim çeken aparatıda hediye geliyo flaşı var ve oda oldukça ufak aynı zamanda çok az kişide bu telefondan var o üzden bi özentilik dedikodusu falan çıkmaz+birçok aynı fiyata sahip nokia dan çok çok çok daha güzel bir telefon tek eksi yanı 6500(yani yaklaşık böle bişii) renkli ekranı olması ve bilgisayara bağlanma aparatının beraber gelmemesi[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Sosyal ağlarda paylaş

3300 diorum direk yani geniş ekran yüksek çözünürlük
en kral telefonlardan bitanesi hatta biraz beklersen fiyatıda düşer baya n-gage çıktı çünkü özellikleri kapsıyo 3300 ı
ama n gage de alabilirsin..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion
Sosyal ağlarda paylaş

Aklında bulunsun M55 toza şoka dayanıklı değil.
Ben de M55'i tavsiye ediyorum. Boyutu daha büyük olan C60 var ki dış görünüş ve boyut haricinde pek bir farkı yok M55'ten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

bi de siemens in bi tane smartphone u vardı çok hoş bişiy tuşları yanda faln 800 dü galiba doğubanktna faln 600-700 e bulursun eğer memory card desteği varsa şu anda piyasadaki en iyi telefon[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...