razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ah ah zekanın bittiği yerde yine sataşmalar başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Zekalar banlanırken, sonra da istenmediğini idrak edemezken zaten bitmişti kendin ilk sataşan insan olarak bunları demeyi nasıl uygun buluyosun çok enteresan neyse insanlar devam etsin ben izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 '' Yüksek ruhlar sıradan insanların şiddetli muhalefetiyle karşılaşır. '' Einstein. Diyeceğin mantıklı bir argüman varsa söyle yoksa kapasitenin yetmediği konularda parazitlik yapma.(Zorla megaloman yapıyorsunuz adamı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Kişileri değil düşünceleri eleştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 senin doganda var megolomanlik bizim bisey yapmamiza egrek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Razienz yemin ediyorum prezervatif reklamı olur senden. Ne sevimsiz adamsın ya bi konuyu dağıtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyla ilgili bir tez için cümle kuramayan adamlar iş kavgaya geldimi şair kesiliyorlar ne güzel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ekmek said: Razienz yemin ediyorum prezervatif reklamı olur senden. Ne sevimsiz adamsın ya bi konuyu dağıtma. cinayet sebebi bu mesaj, adam gelip seni kesse hafifletici sebep olarak kayda gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ya az beyinli insan, defolup gittiğin yere yine niye gelirsin izin verilmeden. niye istenmediğin yerde durmaya bu kadar meraklı olursun. sonra niye bi de gelip kendi hayali dünyanda az zekilerin bile zeki sayıldığı doğum kontrol yanlışı sonucu dünyaya gelenlerin yaşadığı dünyanda kendini bi bok zannedip niye insanlara sataşırsın niye kendini bilmeyip gelip burda saçma sapan atışırsın. sonra niye gelip böle karizma triplere girersin niye ortamı gerersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ekmek said: Razienz yemin ediyorum prezervatif reklamı olur senden. Ne sevimsiz adamsın ya bi konuyu dağıtma.Ekmekçim seni yeşil sahalarda görmek isteriz istersen bir gün görüşüp prezervatif olayını etraflıca konuşuruz hem ben sana gösteririm prezervatif nasıl takılır nerene takılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Resmini arayamicam şimdi razien. Hadi git yat abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 elaidi said: ya az beyinli insan, defolup gittiğin yere yine niye gelirsin izin verilmeden. niye istenmediğin yerde durmaya bu kadar meraklı olursun. sonra niye bi de gelip kendi hayali dünyanda az zekilerin bile zeki sayıldığı doğum kontrol yanlışı sonucu dünyaya gelenlerin yaşadığı dünyanda kendini bi bok zannedip niye insanlara sataşırsın niye kendini bilmeyip gelip burda saçma sapan atışırsın. sonra niye gelip böle karizma triplere girersin niye ortamı gerersin.Sen misin lan bana hüküm verecek adamın asabını bozmayın yönetimde sizin gibi parazitlerin çoğunluğuna kanıp bana haber bile vermeden banladılar onlarda hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ekmek said: Resmini arayamicam şimdi razien. Hadi git yat abim.Yavrım posterimi as istersen, ben diyceğimi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ciddi bir şey tartışılıyor, neden trollük yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 razienz said: Biz kürenin dışından inceleme yapabildiğimiz için yorum yapabiliyoruz ama asker ve asker gibi düşünenler duygusallar ve kürenin içinden dışını yorumluyorlar.Bu işe kalkışacak olan her kimse soğukkanlı ve kesinlikle önyargılardan arınmış olmalıdır ardeth said: kutu ne zaman küre oldu yahu viktor said: salgin gibi yayilan escinsellik topiclerinden etkilenmis zavalli kutu razienz said: Gizli kinaye vardı orda buldunuz çok zekisiniz elaidi said: ysen niye yırtık dondan çıkar gibi geldin onu anlamadım şurda keyifle tartışma izliyoruz gelmişsin orda adınla tadınla kirletiyosun ortamı İşte bakın tartışma böyle başladı duyguları beynini zehirlemiş insalar için koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 insanlar olacak yuksek ruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Bir ülkede küçük insanların gölgeleri büyükse, o ülkede güneş batmaktadır. Bizim razienz gibi adamlara ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 X_x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Razien gerçekten o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Küçük insanlar, insanları; Orta insanlar, olayları; Büyük insanlar, sistemleri konuşurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Peki, gerçekten de makyajlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 aha arka dekor bizim mutfaktaki masa ortusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar