Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyükanıt: PKK Meclis'e girerek siyasallaştı, şimdi de legalleşmeye çalışıyor.

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

ya az beyinli insan, defolup gittiğin yere yine niye gelirsin izin verilmeden. niye istenmediğin yerde durmaya bu kadar meraklı olursun. sonra niye bi de gelip kendi hayali dünyanda az zekilerin bile zeki sayıldığı doğum kontrol yanlışı sonucu dünyaya gelenlerin yaşadığı dünyanda kendini bi bok zannedip niye insanlara sataşırsın niye kendini bilmeyip gelip burda saçma sapan atışırsın. sonra niye gelip böle karizma triplere girersin niye ortamı gerersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Razienz yemin ediyorum prezervatif reklamı olur senden.
Ne sevimsiz adamsın ya bi konuyu dağıtma.
Ekmekçim seni yeşil sahalarda görmek isteriz istersen bir gün görüşüp prezervatif olayını etraflıca konuşuruz hem ben sana gösteririm prezervatif nasıl takılır nerene takılır...
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
ya az beyinli insan, defolup gittiğin yere yine niye gelirsin izin verilmeden. niye istenmediğin yerde durmaya bu kadar meraklı olursun. sonra niye bi de gelip kendi hayali dünyanda az zekilerin bile zeki sayıldığı doğum kontrol yanlışı sonucu dünyaya gelenlerin yaşadığı dünyanda kendini bi bok zannedip niye insanlara sataşırsın niye kendini bilmeyip gelip burda saçma sapan atışırsın. sonra niye gelip böle karizma triplere girersin niye ortamı gerersin.
Sen misin lan bana hüküm verecek adamın asabını bozmayın yönetimde sizin gibi parazitlerin çoğunluğuna kanıp bana haber bile vermeden banladılar onlarda hatalı
Sosyal ağlarda paylaş

razienz said:
Biz kürenin dışından inceleme yapabildiğimiz için yorum yapabiliyoruz ama asker ve asker gibi düşünenler duygusallar ve kürenin içinden dışını yorumluyorlar.Bu işe kalkışacak olan her kimse soğukkanlı ve kesinlikle önyargılardan arınmış olmalıdır

ardeth said:
kutu ne zaman küre oldu yahu

viktor said:
salgin gibi yayilan escinsellik topiclerinden etkilenmis zavalli kutu

razienz said:
Gizli kinaye vardı orda buldunuz çok zekisiniz

elaidi said:
ysen niye yırtık dondan çıkar gibi geldin onu anlamadım şurda keyifle tartışma izliyoruz gelmişsin orda adınla tadınla kirletiyosun ortamı

İşte bakın tartışma böyle başladı duyguları beynini zehirlemiş insalar için koydum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...