Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Modern Dawson's Creek diyorlar, daha dogrusu Dawson's ile Sex & The City'nin kombinasyonu gibi bisey diyorlar bunun icin. Var mi izleyen? Dirty Sexy Money'nin bikac bolumu kaldi, yarin veya obur gun baslarim heralde ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 big bang theory izle, dawson and the city izlicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Oha cok cok kotu, ortaokul kizi izlemez be bunu =/ Dexter'a baslamaliyim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kirlipati Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Cidden izlenmez mi ya? Zira ben serisini almak istiyorum; hoş ratingleri yerlerde bir dizi ama bence yazık oluyor, potansiyeli yeniyor. HIMYM da ilk sezonda kaldırılcaktı felan ne oldu, 3 sezon dayanabildi :) Neyse kısacası kitaplarını almaya değer mi? 'Dedikoducu Kız' diye de çevrilmiş Türkçe'ye gözlerimden pixel pixel yaşlar akıyor :'( Bir de üstüne boşuna amazon'dan shipping kazığı yemeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 dizinin ana fikri ne arkadaşlar? herkesle yatan bir kız mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben 4 kitabını okudum bunun türkçeye çevrilmişlerinden. Dawson's u izlemedim hiç. Ama kitapların konusun u şöyle özetleyebilirim Bi lise var ve bu liseye giden bi kaç kız erkek öğrenci var.Bunların arkadaşları,kankaları,kız kardeşleri,erkek kardeşleri filan var.Olayın karakter zinciri böyle. Bu lise(yer olarak hatırlayamıcam ama baya zengin lisesi yani)parası -afedersiniz- bok gibi olan ve ya aileleri çocuklarını oraya yollamak için maaşlarının yarısını verdiği gotik,ciks,blumik,züppe,kaşar,taş falan türlü türlü öğrenciyle dolu.Bu insanlar bi şekilde birbirleriyle sürekli ilişki halindeler,yaptıkları birbirlerini etkiliyo falan.Böyle bişiy. Millet bolca uyuşturucu+alkol kullanıp birbiriyle yatıyo falan ayrıca.Sex and The city yi andırıyo biraz insan ilişkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o.c vardı bi de zengin züppe diyince aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Fikrimi degistiriyorum, ilk 3 bolumde bayarsaniz bile izlemeye devam edin hosuma gitti baya benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Çünkü ortaokul kızı gibisin İlke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 aquila said: big bang theory izle, dawson and the city izlicene. big bang theory yönetir. yalnız kalkacakmış galiba yayından. amerikada çok tutmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Şöyle bir baktım da diziye. Bir tane çirkin kız bir tane fakir tipsiz erkek yok be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Benim de hoşuma gitti bitirdim sezonu komple. Tamam konu bayık, çok klişe. Ama oyuncular, muhabbetler izletiyor tbh. Konuya takılmayın pek, ha 25+ izlemesin derim çok geyik kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 öeh aslında.. ama lam the cell diye bişi başıyor sanırım.. o güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 soft cruel intentions gibi bisi afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hayırlısı ile başlıyorum diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 blair danla yatıp intikam almazsa banada lama demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Abi ne rezil bir promodur bu cnbcedeki. İticiliği yeniden tanımlamışlar o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 berbat bi dizi.. oc bile etrafta gezinen bi sürü taş hatunla izleniodu, bunda güzel kız bile yok =) tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 değişik bişey yaa izlensede olur izlenmesede 6 bölüm bitti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Yeni sezonun promolar donuyo, arkada Open Your Eyes caliyo falan, bakalim bakalim neler olacak. Da abi o Serena 87liymis, ne kadar kart duruyor lan. Esas olan da ayni olcude fail. Nathaniel feci yakisikli bi adam yalniz, o Dan'in eski sevgilisi mavi gozlu kirma hatun da felaket guzel, onlar sevissin bari de kazanan gen havuzu olsun. Chuck olmak vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kesinlikle dizideki en sağlam danin eski sevgilisi, seranayı hemen bırakırım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 He he, ben de gaz yapıp izledim de, pek öyle şükela bir dizi değil ancak izlenip vakit geçirilebilir, en azından sürükleyici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Llama said: değişik bişey yaa izlensede olur izlenmesede aynen böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Sırf o Chuck'ın gözlerini kısarak "I am Chuck Bass" demesi için bile izlenebilir bu dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kosper kızmısın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar