Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gossip Girl

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Cidden izlenmez mi ya? Zira ben serisini almak istiyorum; hoş ratingleri yerlerde bir dizi ama bence yazık oluyor, potansiyeli yeniyor. HIMYM da ilk sezonda kaldırılcaktı felan ne oldu, 3 sezon dayanabildi :) Neyse kısacası kitaplarını almaya değer mi? 'Dedikoducu Kız' diye de çevrilmiş Türkçe'ye gözlerimden pixel pixel yaşlar akıyor :'( Bir de üstüne boşuna amazon'dan shipping kazığı yemeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Ben 4 kitabını okudum bunun türkçeye çevrilmişlerinden.
Dawson's u izlemedim hiç.
Ama kitapların konusun u şöyle özetleyebilirim
Bi lise var ve bu liseye giden bi kaç kız erkek öğrenci var.Bunların arkadaşları,kankaları,kız kardeşleri,erkek kardeşleri filan var.Olayın karakter zinciri böyle.
Bu lise(yer olarak hatırlayamıcam ama baya zengin lisesi yani)parası -afedersiniz- bok gibi olan ve ya aileleri çocuklarını oraya yollamak için maaşlarının yarısını verdiği gotik,ciks,blumik,züppe,kaşar,taş falan türlü türlü öğrenciyle dolu.Bu insanlar bi şekilde birbirleriyle sürekli ilişki halindeler,yaptıkları birbirlerini etkiliyo falan.Böyle bişiy.
Millet bolca uyuşturucu+alkol kullanıp birbiriyle yatıyo falan ayrıca.Sex and The city yi andırıyo biraz insan ilişkileri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Yeni sezonun promolar donuyo, arkada Open Your Eyes caliyo falan, bakalim bakalim neler olacak.

Da abi o Serena 87liymis, ne kadar kart duruyor lan. Esas olan da ayni olcude fail.

Nathaniel feci yakisikli bi adam yalniz, o Dan'in eski sevgilisi mavi gozlu kirma hatun da felaket guzel, onlar sevissin bari de kazanan gen havuzu olsun.

Chuck olmak vardi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...