cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 gelişini hallederiz göztepeye-gidişini de hallederiz beşiktaşa evi sahaya yakın biri de duş ayarlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 sahanın duşları da var orda da alınabilir duş. ama ben birine sahanın telefonunu veriym evi yakın olan biri kapora götürsün çünkü ağır gribim yataktan çıkamıyorum =/ kapora işini halletmem imkansız olucak. ildeniz'in evi sanırım yakındı sahaya halleder gibi geliyor bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 aa doğru len sahanın yanında oturuyo ildeniz sahayı al abi, görevi sana verdik 13 kişi olaraktan=) 2 şubat cumartesi 3-4'de al sahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Holy said: ağır gribim yataktan çıkamıyorum =/ geçmiş olsun bu arada yiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Geçmiş olsun Holy. Bu arada bathory geçen maçtan önce kaza yapmıştı değil mi :/ yine göztepe alıyoruz vebaali senin cava =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 varım ben de illa ki. geçmiş olsun bu arada holi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 lucifel gelir holy yerine yalnız yiğit sahayı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yiğit maç 1 hafta sonra ben oynuyorum lucifel senin yerine gelebilir. Çok teşekkür ederim bu arada geçmiş olsun diyenlere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yiğit e gol atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar