Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Yine bırakmayı deniyorum adfs. yaklaşık 40 saattir içmedim. evet canım çekiyor ama pis karşı koyuyorum. iddialıyım bu sefer bırakıcam. temiz pak bi insan olucam. sağlıklı yaşıyacam. alkol de almadım uzun süredir zaten. oh yes!!
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 1 ay iyimser olmuş gene 1 hafta de sen ona
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 gereksiz isler bunlar.. yemekten sonra karnin doydugunda, bole "ohhhh" dedirten o guzel aliskanlik birakilir mi ya.. yada sex yaptiktan sonra.. off off sigara ya canim benim.
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 120 yıl yaşamak istiyorum ben arkadaşlar. öyle bi sapıklık var bende
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 1 hafta 2 hafta geçiyo sorunsuz da, 1 aya yaklaşınca bi tekrar nüksediyo.. sonra geçiyo, bi kaç hafta sonra tekrar başlıyo; ama ondan sonra birden tekrar hatırlıyosun sigaraya başlamadan önce nasıl yaşadğını, güzel oluyo yani.
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aynı kararı ben de almıs durumdayim dogum gunumde bırakıyorum bu mereti 1 yil icmis olucam boylece ki yeter :) az kaldi ama dogum gunume tırsıyorum :/
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ben zatürre olduğum hafta, yani yaklaşık 1 ay önce falan 4-5 gün içmeden durabildim, sonrasında zaten bakkala gidip paketlere saldırdım direk. Zor bırakmak ya.
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 o biraz yalan ya /: hele dory'nin soyledigi tamamiyle yalan haha.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 İmkanı yok bırakamazsınız. Ben 2 haftadır içmiyorum, canım da çekmiyor. I rule... :D
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Akerfeldt said: güne acan cicekler gibiyiz.. ahaha..
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 dory said: aynı kararı ben de almıs durumdayim dogum gunumde bırakıyorum bu mereti 1 yil icmis olucam boylece ki yeter :) az kaldi ama dogum gunume tırsıyorum :/ yalan o diyim ben. doğum gününden sonra, yahu şimdilik içeyim pazartesi bırakırım diyeceksin. kendimden biliyorum 7 kere pazartesi bırakıcam dedim. vazgeçtim sonradan. lan ayrıca doğum gününde mi başladın sigaraya? oha doğum gününde kendini öldürmeye başlamışsın. hehe.
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bende dün akşam sigarayı bıraktım, kahvaltıdan sonra tekrar başladım.
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 4 gun önce bıraktım arada annem sigara yaktıgında ondan 1 fırt alıyorum öle bıde dısarı cıktıgımda 2 3 fırt yetıyor yavas yavas bırakıyorum yani sana başarılar dılerım bu yolda :)
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 dün gece uykum kaçtı. sabaha kadar oturdum boş boş. yine de içmedim. kendimle savaştım. geçirdiğim o zamandan sonra içersem artık ayıp zaten. ay em gıreyt dsf
LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 kulliyen yalan sigara bırakılmaz.2 yıl icmedim, tam temizim derken gene basladım.simdi deli gibi gunde 2 paket iciyorum.nası lanet bisey arkadas bu hem fiziksel hem piskolojik bi bagımlılık.sende fazla kasma yak bi cağara :)
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bırakan bırakıyor bı arkadasımla başladım ben sıgaraya cocuk bıraktı 1 senedır ıcmıyor ben devam edıyordum bırakmaya calısıyorum sımdı
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Sigarayi birakmanin kolay yolu diye bir kitabi var allen carr in, okuyan arkadaslarimin hepsi birakti.bende okumaya korkuyorum valla.baya basarili sonuclar elde etmis insanlar bu kitap sayesinde.
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bak hazır buraya da yazdim sebep olsun bi tane daha cidden 18 ocak son sigarami icicem yok artik sigara falan. alkole vericem bunyeyi :D
Öne çıkan mesajlar