Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Yine bırakmayı deniyorum adfs. yaklaşık 40 saattir içmedim. evet canım çekiyor ama pis karşı koyuyorum. iddialıyım bu sefer bırakıcam. temiz pak bi insan olucam. sağlıklı yaşıyacam. alkol de almadım uzun süredir zaten. oh yes!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Gaza bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 1 ay sonra görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 1 ay iyimser olmuş gene 1 hafta de sen ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Sen mi bırakıcakmışsın. PEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 GÖRÜŞÜRÜZ!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 alkol nie almıosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 gereksiz isler bunlar.. yemekten sonra karnin doydugunda, bole "ohhhh" dedirten o guzel aliskanlik birakilir mi ya.. yada sex yaptiktan sonra.. off off sigara ya canim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 120 yıl yaşamak istiyorum ben arkadaşlar. öyle bi sapıklık var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 1 hafta 2 hafta geçiyo sorunsuz da, 1 aya yaklaşınca bi tekrar nüksediyo.. sonra geçiyo, bi kaç hafta sonra tekrar başlıyo; ama ondan sonra birden tekrar hatırlıyosun sigaraya başlamadan önce nasıl yaşadğını, güzel oluyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aynı kararı ben de almıs durumdayim dogum gunumde bırakıyorum bu mereti 1 yil icmis olucam boylece ki yeter :) az kaldi ama dogum gunume tırsıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ben zatürre olduğum hafta, yani yaklaşık 1 ay önce falan 4-5 gün içmeden durabildim, sonrasında zaten bakkala gidip paketlere saldırdım direk. Zor bırakmak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 o biraz yalan ya /: hele dory'nin soyledigi tamamiyle yalan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 İmkanı yok bırakamazsınız. Ben 2 haftadır içmiyorum, canım da çekmiyor. I rule... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 güne acan cicekler gibiyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 neahüe bırakırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Akerfeldt said: güne acan cicekler gibiyiz.. ahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 dory said: aynı kararı ben de almıs durumdayim dogum gunumde bırakıyorum bu mereti 1 yil icmis olucam boylece ki yeter :) az kaldi ama dogum gunume tırsıyorum :/ yalan o diyim ben. doğum gününden sonra, yahu şimdilik içeyim pazartesi bırakırım diyeceksin. kendimden biliyorum 7 kere pazartesi bırakıcam dedim. vazgeçtim sonradan. lan ayrıca doğum gününde mi başladın sigaraya? oha doğum gününde kendini öldürmeye başlamışsın. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bende dün akşam sigarayı bıraktım, kahvaltıdan sonra tekrar başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 4 gun önce bıraktım arada annem sigara yaktıgında ondan 1 fırt alıyorum öle bıde dısarı cıktıgımda 2 3 fırt yetıyor yavas yavas bırakıyorum yani sana başarılar dılerım bu yolda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 dün gece uykum kaçtı. sabaha kadar oturdum boş boş. yine de içmedim. kendimle savaştım. geçirdiğim o zamandan sonra içersem artık ayıp zaten. ay em gıreyt dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 kulliyen yalan sigara bırakılmaz.2 yıl icmedim, tam temizim derken gene basladım.simdi deli gibi gunde 2 paket iciyorum.nası lanet bisey arkadas bu hem fiziksel hem piskolojik bi bagımlılık.sende fazla kasma yak bi cağara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bırakan bırakıyor bı arkadasımla başladım ben sıgaraya cocuk bıraktı 1 senedır ıcmıyor ben devam edıyordum bırakmaya calısıyorum sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Sigarayi birakmanin kolay yolu diye bir kitabi var allen carr in, okuyan arkadaslarimin hepsi birakti.bende okumaya korkuyorum valla.baya basarili sonuclar elde etmis insanlar bu kitap sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bak hazır buraya da yazdim sebep olsun bi tane daha cidden 18 ocak son sigarami icicem yok artik sigara falan. alkole vericem bunyeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar