Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Gaylik madem hastalık, ayıp değil mi lan hastalarla dalga geçmek ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 wildpervert + rap . terazini yok ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Eşcinselliğini öne çıkarıp kullanılarak kendi reklamını yapıyor. Fatik Ürek eşcinsel olmasaydı ve aynı sahne performansını heteroseksüel normal bir erkek yapsaydı, bu kadar ünlü olmazdı. Ünlülüğünün asıl sebebi eşcinselliği... Of neyse ya, haklı çıkmak için saçmalayan, demediğim lafları demişim gibi gösteren insanlardan sıkıldım. Size iyi eğlenceler, işim gücüm var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Spastik_Serce said: eşcinselliğini kullanarak nasıl para kazanıyor. cidden merak ettim. ha o zaman alay etme hakkımız doğuyor öylemi ? Abi gerçekten gaylik hastalık mı değil mi bilmiyorum, ama sen kesinlikte tartışmayı, mantıklı elle tutulur bir argüman yaratmayı, karşındakini dinlemeyi bilmiyorsun. Lütfen en yakın zamanda bu eksiğini gider... Yoruldum, lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 karpuz gay misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 fatih ürek i direk bambaşka birisi olarak görüyorsun kendi gözünde. benimle tartışılmazmış, tartışma o zaman birader. gaylik tasvip edilmeyen birşey, edlmeyecekte. düşünsene babanın gay olduğunu ve senin taşıyıcı anne tarafından doğurulduğunu. yazık değilmi o çocuga. evlat ediniyorlarmış. ulan çocuk büyüyor, bi bakıyor. hangisi annne acaba. yok işin sonu yok yani. yazıktır. yani şunu düşünün. normalde eşcinsel olan birisi, bir şekilde tedavi edilse, daha uygun olmazmı ? bazı insanlar görüyoruz,okuyoruz,duyuyoruz. " ben neden erkeklerden hoşlanıyorum" şeklinde şaşırıyorlar. bu adamlar psikolojik tedavi görmeyi bile kabul ediyorlar. yanı bunlara çözüm bulunsa çok mu zor. yada kadın vücudundaki bir insanın erkek gibi hissetmemesini sağlıyacak birşeyler bulunsa zararı mı olur yani bu insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hehe kac bin yildir hristiyanliktan ocne gaylik cok normal bir olaydi zenginligin asaletin sembolu gibiydi hala doga kanunu kac bin senelik olay filan komik yazili tarihin basindan beri olan bir seyi bugun gunyuzune cikmis gibi elestirmek anormal demekte komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ben dicektim onu, dinler gelmeden once gayet normal olan bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Viktor said: hehe kac bin yildir hristiyanliktan ocne gaylik cok normal bir olaydi zenginligin asaletin sembolu gibiydi hala doga kanunu kac bin senelik olay filan komik yazili tarihin basindan beri olan bir seyi bugun gunyuzune cikmis gibi elestirmek anormal demekte komik 17. yüz yılda da ingiliz kraliyet ailelerinde nekrofili vardı. bu da mı normal dicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 17.yy da diyorsun kraliyet ailesi diyorsun ben diyorum yazili tarihin baslangicindan beri butun dunyada fark var dimi iki durum arasinda soyle bi 2700 ksuur sene filan kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 3000 sene sonra nekrofili normal mi karşılanıcak yani? benim ceset o kadar dayanmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 senesini demiyorum nekrofili hicbir zaman escinsellik kadar yaygin olmadi nekrofiliye etik de diyemeyiz escinsellikte iki tarafta gonul rizasiyla yapiyor bu isi oysa nekrofilide tek tarafli ha olmeden once ben oldukten sonra su benle sevisebilir gibi bir izin verse oda normal sayilabilir insanalrin ozel hayati ve tercihleri bizi ilgilendirmez yani hak ihlali olmadigi surece istiyorlarsa birbirlerinin kakasini yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Abi 13 sayfadır şu söylediklerin tartışılıyor zaten, şu viktor'un dediklerinin aynısını 10 kere söyledim, hâlâ "E nekrofili de normal o zaman?" diyen var... Of..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 nekrofili iğrençliğe örnek olarak sundum. bi de zenginliğin sembolü dedin diye ingiliz kraliyet ailesini söledim. nekrofili 17.yy da çıkmadı. ayrıca eminim ki nekrofili gaylikten öncedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 wildpervert said: ayrıca eminim ki nekrofili gaylikten öncedir. Sen emin olduğuna göre kesin öyledir. Bence bunu bir tez olarak sunmalısın, kaynak olarak da "eminim" dersin... Nekrofili ile eşcinselliğin arasındaki farkı, 2 tarafın da rızası olup olmamasıyla açıkladık, daha hâlen ne diyosun ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ya hastasmısınız ne iki tarafı, nekrofili tek taraflı bir olay. işteşlik yok işin içinde. karşıdakini insandan saymıyoruz. ölü kendisi. eminliğimde şöle düşündüğüm için var, arkadaşının götünden se evine götürüp sürekli kullanabileceği bir göt fikri daha kolay duruyor lol edit: konu nekrofiliye kaymasın lütfen, sölenen bir cümleye karşılık bunu verdim sadece, konudan konuya zıplamayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 özgürlük garbageda.escinsel kimliginizle kendinizi rahatca ifade edebilirsiniz kızlar buluşması topiğini örnek olarak gösteriyorum. ibnelik veya lezbiyenlik hastalık değildir saygılı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 oluyu adamdan saymiyoruz yani e o zaman nekrofilinin enresi igrenc? sana igrenc geliyor diye tum dunyaya igrenc gelmesimi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 çünkü arkadaşım bütün topiğin başından beri olan şey, çiftleşme dediğin erkek ve kadının cinsel organlarıyla olur. sex budur. bunun dışındaki herşey sapıklık ve sapkınlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Dini inancı ne olursa olsun çoğu insan ölen yakınlarının vücuduna tecavüz edilmesini istemez. İki taraf tek taraf çok da tartışmaya değer bi konu değil nekrofili. Yalnız karpuz sana iki noktada katılmıyorum. Birincisi ben gay arkadaşlarımla naber lan ipne ehümehü diye dalga geçerim onlar da çok takmaz. Tabi ben biraz iğrenç bi adamım, benden bişey feyz almayın sakın. Onlar da böyle kabul etmiş beni :P İkincisi eşcinsellik bir tercihtir yazmışsın, gerçi aynı şeyi düşünüyoruz senle kesin de kelime anlamı üzerinde durunca eşcinsellik bir eğilim aslında. Toplum baskısının etkisi altında kalarak heteroseksüel ilişkilere girmeye çalışan insanlar eninde sonunda eşcinseller. Serçe senin dediğine bağlayayım, bu insanların heteroseksüel olmasını sağlayacak tıbbi bir yöntem keşfedilse, sonradan gelişmiş sosyal refleksleri yenmeye çalışmaktan daha iyi olacaktır onlar için. Ama bu da şeye benziyor, savaşlar olmasa dünya negzel bi yer olurdu. edit : güzel kafayla anlatım hataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Yanlis kullanildiginda ibne yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 wildpervert said: çünkü arkadaşım bütün topiğin başından beri olan şey, çiftleşme dediğin erkek ve kadının cinsel organlarıyla olur. Teorik düşünelim, bir çocuk öyle bir ortamda yetişsinki, etrafındaki herkes gay ve lezbiyen olsun. Ha o çocuk hala heteroseksüel dürtülere sahip olabilir, bir düşünce deneyi o çocuğun nası hissedeceğini ortaya çıkaramaz. Fakat bu düşünce deneyinin ortaya çıkaracağı şey, o çocuğun etrafından normal olarak öğreneceği şeyin cinsel ilişkinin kadınların ya da erkeklerin hem cinsleri ile sevişmesi olacağıdır. Dolayısıyla bahsettiğin şey tamamen toplumsal, ama kişinin buna karşı ne hissedeceği toplumsal şartlanma ve genetik özelliklerin karışımı olabilir bunu bir düşünce deneyi ile belirlemek mümkün olmayacaktır muhtemelen. Eğer ki o çocuk hala heteroseksüel dürtülere sahipse ve bir kadına ilgili duyuyorsa, toplumsal şartlandırma da ağrısa kendini hastalıklı hissedebilir gayet. Ayrıca bu çocuğu, çocuk yapmanın sevişmenin bir parçası olmadığı ve çocuk yapmanın tamamen ayrı bir biyolojik olay olduğu yönünde şartlandırmak mümkün olacaktır. Ayrıca benim yarın quantum sınavım var ne işim var lan burda of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 seks illa ciftlesme degildir seks zevk veya ciftlesme icin yapilir her seksin amaci ciftlesme olmaz illa haydar hocayami havale edicez? eger ilal ciftlesme icin olsaydi hayat kaidnalri niye mevcut? dunyadaki cocuk sayisi sevisme sayisina bagli olsaydi metrekareye 20 tane cocuk duserdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 wildpervert said: ya hastasmısınız ne iki tarafı, nekrofili tek taraflı bir olay. işteşlik yok işin içinde. karşıdakini insandan saymıyoruz. ölü kendisi. eminliğimde şöle düşündüğüm için var, arkadaşının götünden se evine götürüp sürekli kullanabileceği bir göt fikri daha kolay duruyor lol edit: konu nekrofiliye kaymasın lütfen, sölenen bir cümleye karşılık bunu verdim sadece, konudan konuya zıplamayın pls Yahu ben de bunu diyorum işte. Verdiğin nekrofili örneği saçma, çünkü nekrofili tek taraflı bir şey iken eşcinsellik iki taraflı bir şey. Bu yüzden karşılaştırılmaları yanlış. Nekrofili, bir insanın cesedine tecavüz iken, eşcinsellik işteş, sevişmek yani kısacası. Kendi kendini göt etmenin en güzel örneği falan olsa gerek... "eminliğimde şöle düşündüğüm için var, arkadaşının götünden se evine götürüp sürekli kullanabileceği bir göt fikri daha kolay duruyor lol" Bu düşünceni de tezine dahil etmeyi unutma. Nobel falan bile alabilirsin... (....) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 @Ardeth o zaman hepsine ilaç verelim en azından sonraki nesillerde bu baskı altına kalan çocuk olmasın, ne bilim şimdi öle diyince ben de böle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar