Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Pati Halı Saha Maçı v X.x

Theridone

Öne çıkan mesajlar

eö, tabi yau, ben de sevgili süpürgevari saçlarımı düşündüğüm için gelmiyorum. yoksa bütün gün evde oturup bacaklarımı sadece arada bir tuvalete gitmek için kullandığımdan ve işimi bitirip bilgisayarın başında geri döndüğümde nefes nefese kaldığımdan falan değil elbet.
:p
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
Marl0_on said:
agali bu soğukta terlemek var, orada duş alabilsem bile o gür ve sağlıklı saçlarımı kurutamam oralarda, hastalanırım filan. hiç gerek yok.

budur.
sonra metket niye gelmiyor,ahanda marlonjuğum açıklamış nokta.

olm 12 kişi maç yaptıktan sonra hastalanmıyosa sanada bişi olmaz :D.
ayrıca fazla terlemiyosunki sonuşta yazın oynamıyoruz :D. + terlesen bile bi havluyla fln terini siler sonra kuru kıyafetlerini giyersin ozamanda hayatta hasta olmazsın rahat ol yani :D
bunlar hiçde tatmin edici bahaneler değil :D
Sosyal ağlarda paylaş

slayer sana küfür etmek istiyorum ama iyi anlamda olum bızde kaleye gecmedın adamlarda gectık gol yemedın(atmak istemedim) lan bıde arkadas olucaz tüh senın kalıbına maç güzeldi haftaya olursa yıne gelmeye calısırız artık egeyide aramızda görmek istiyoruz ayrıca doruk abi biraz sakin lütfen :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hardter said:
(atmak istemedim)

dodom canım ciğerim o yalanı geçelim atamadım demiyonda atmadıma çeviriyon.hahahah.Ben dedim gireyim kaleye sen can geçsin dedin tamam dedim ben.Bide abi resmen futbol benden geçmiş 2 yıl maç yapmadım anasını yaş oldu 22 23 dayandı alkol, sigara ve benzi şeyler desen fulltime gidiyor ben kim spor kim allah rızası için her yanım ağrıyor valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...