Utterable Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benimki kesin değil ama abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 tamam spawn77 saat 19:00-19:20 arası meroda olurum ben bilmiyorum halı sahayı aynı şekilde spawn77 da bilmiyor.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 utop ben ne zaman ektim birini ya?:L (yavşama smileyi) biz biraz geç kalabiliriz gerezikalı dodo ve can yazünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Osso yu cıkarın listeden sattı ibne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben de diyordum şimdiye kadar hiçbir buluşmaya gelmemiş bir insan nasıl oldu da maça geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 lan bugün oldunu bilmiomdum ben. haftaya gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Marl0_on said: ben de diyordum şimdiye kadar hiçbir buluşmaya gelmemiş bir insan nasıl oldu da maça geliyor. Sen buluşmalara geliyorsun da ne oluyor lan, maça gelmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 agali bu soğukta terlemek var, orada duş alabilsem bile o gür ve sağlıklı saçlarımı kurutamam oralarda, hastalanırım filan. hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bırak olm ben bile hasta olmadım sen mi olcan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ewet alkolün, nargilenin, tütün ve benzei şeylerin nekadar kötü bişey oldunu farkına vardık :) 35 dk sonra tıkandım hehe ama güzeldi eğlenceli idi.Ve yendik hehe 6-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Marl0_on said: agali bu soğukta terlemek var, orada duş alabilsem bile o gür ve sağlıklı saçlarımı kurutamam oralarda, hastalanırım filan. hiç gerek yok. budur. sonra metket niye gelmiyor,ahanda marlonjuğum açıklamış nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eö, tabi yau, ben de sevgili süpürgevari saçlarımı düşündüğüm için gelmiyorum. yoksa bütün gün evde oturup bacaklarımı sadece arada bir tuvalete gitmek için kullandığımdan ve işimi bitirip bilgisayarın başında geri döndüğümde nefes nefese kaldığımdan falan değil elbet. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Madcat said: Marl0_on said: agali bu soğukta terlemek var, orada duş alabilsem bile o gür ve sağlıklı saçlarımı kurutamam oralarda, hastalanırım filan. hiç gerek yok. budur. sonra metket niye gelmiyor,ahanda marlonjuğum açıklamış nokta. olm 12 kişi maç yaptıktan sonra hastalanmıyosa sanada bişi olmaz :D. ayrıca fazla terlemiyosunki sonuşta yazın oynamıyoruz :D. + terlesen bile bi havluyla fln terini siler sonra kuru kıyafetlerini giyersin ozamanda hayatta hasta olmazsın rahat ol yani :D bunlar hiçde tatmin edici bahaneler değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 demi :D anıl bile geliosa ve hasarsız çıkabiliosa o sahadan, size hiç bişi olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 tabi lan bide bu sene üstümde bi kırgınlık var paso nezle fln oluom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ki bugunkü hava gayet iyidi shortla felan maç yaptık ne üşüdük nede terledik hayet eğlenceli idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Gencay kaledeyken rövaşata çektim bir yerde ama üstüne gitti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hahaha işim o benim topu tutmak :P uzhahazhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 slayer sana küfür etmek istiyorum ama iyi anlamda olum bızde kaleye gecmedın adamlarda gectık gol yemedın(atmak istemedim) lan bıde arkadas olucaz tüh senın kalıbına maç güzeldi haftaya olursa yıne gelmeye calısırız artık egeyide aramızda görmek istiyoruz ayrıca doruk abi biraz sakin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Hardter said: (atmak istemedim) dodom canım ciğerim o yalanı geçelim atamadım demiyonda atmadıma çeviriyon.hahahah.Ben dedim gireyim kaleye sen can geçsin dedin tamam dedim ben.Bide abi resmen futbol benden geçmiş 2 yıl maç yapmadım anasını yaş oldu 22 23 dayandı alkol, sigara ve benzi şeyler desen fulltime gidiyor ben kim spor kim allah rızası için her yanım ağrıyor valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 gören de kavga çıkardık sancak yahu, siz kız gibi oynuyosanız ben napim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 o değilde doruk sen çıkışta nereye kayboldun? gidince farkettim doruk nerde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bilmem arabaya çok kişi dolunca yer yoktur hrld diyip diğer eküriyle gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sıkışırdık ya dodo bagaja girerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ok bi dahakine öle yaparız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar