Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Giovanni said: yakinda universiteler kapatilip medreseler acilacak deseydin oldu olacak :) valla yakında o bile olur. "modernleşmek lazım, siz değil miydiniz sürekli gelişmek, sürekli devrimleşmek gerekir diyen" diye bir laf edersiniz, allem eder kallem eder, pat diye patlatırsınız bombayı. taa eskiden de bir tesettürlü first lady'miz olacağına ihtimal dahil vermezdik, ama oldu, şimdi de medreseler açılır, zaten yasak kuran kursları hükümet tarafından serbestleştirildi, medreseler neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Daha bunlar birşey değil. Önce türban liselerdede serbest kalsın denecek. Sonra ortaöğretim. Ardından türbanlılar neden kamu kuruluşlarında çalışılamıyor diyecekler. Türbanlı öğretmenler güzel ülkemizi muhteşem aydınlıklara taşıyacaklar. Minicik çocuklar öğretmenlerinde gördükleri türbanı benimseyip sevecekler. SONRA SÜMÜKLÜNÜN ŞAKİRTİ OLACAKLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Flameoffear said: "Türban tak ki karışındaki erkek adam sana bakıp niyeti bozmasın" demek kadar iki tarafıda aşağılayan bir durum varmı ki. Kadınsan potansiyel tahrik edicisin. Erkeksen Potansiyel tahrik olucusun anasını satiyim. Ulan hangi çağda yaşıyoruz ya, bi kadının saçına bakıpta "ohşş" diyecek kadar abazan mal varmıdır. Varsa bu kadının suçumudur arkadaş. Türbanı savunan bi kadının aklı yerindemidir, saçı açık diye bi kadından tahrik olan adam normalmidir. Önce bunların bir cevaplanması gerekiyor kanımca. ben türbana karşıyım. fakat modern dünyada hala kadın erkek ilişkilerindeki iletişim önemli bir yerde duruyor. normal bir erkek bir kadının saçını görüp tahrik olmaz, fakat normal bir erkek bir kadının saçını vücudunu ve daha nice yerlerini görüp etkilenip,ben şu kızla bi iletişimm kurayım, yada bu kızı çok begendim diyebilir. türban takanlarda kendilerini bundan ayırmak istiyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 herkes istediğini yapsın diye bişey yok! Senin özgürlüğünün bittiği yerde benimki başlar, eğer senin bu eğitimde "başörtü" özgürlüğün insanların gözünde saçma ve zararlı bişeyse, vve öbür toplumlara karşı kötü bi görüntü oluşturup türk toplumunu daha dinci gösteriyosa, ben öyle baş örtüyü kafandan alır yırtarım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 o zaman küpe de takmayın saçda uzatmayın sakalda bırakmayın etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 KahnX said: herkes istediğini yapsın diye bişey yok! Senin özgürlüğünün bittiği yerde benimki başlar, eğer senin bu eğitimde "başörtü" özgürlüğün insanların gözünde saçma ve zararlı bişeyse, vve öbür toplumlara karşı kötü bi görüntü oluşturup türk toplumunu daha dinci gösteriyosa, ben öyle baş örtüyü kafandan alır yırtarım arkadaş. sen o başörtüsünü kafalarından alıp yırtarsan onlar da senin kafanı keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 işte burda başlıyo yeni ideolojilerle insanların kafasını yıkayarak belli bi kesimi öbür kesime düşman etme olayları. bence çok uzak diil o günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bu işler güzellikle, insan haklarına uygun ve yasalarla yapılır. senin kafandaki vurarım keserim şeklinde fikirler işleri bu noktalara getirdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 newdonis geldigin tekkeye geri dönsene canımı sıkmaya başladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Werewolf said: Thaumiel said: Evet Türkçede elden gitti Atam. -de ayrı. Ayar verme merakı herkeste takıntı haline gelmiş de; Burası bir forum. Ben makale, fıkra ya da roman yazmıyorum. Kişisel görüşlerimi bildiriyorum bir forumda. Yani siz cümleyi anlayabiliyorsanız çokta takmayacaksınız noktalamayı, de veya ki nin yazılışını. VE ayrıca HOOOO!!! OLEY OLEY OLEY!!! BURALARIN EN BÜYÜĞÜ O BİR BAŞKAN WEREWOLF WEREWOLF ÇOK YAŞA... Yanlışımı buldu yey... Yaddaaaaa... Hurray... Ama belli. Böyle boş mesajlar atarak ödül almışsın. Yanda madalyanda duruyor. Ayrıca anlamayanlar varsa benim Türkçe nin elden gitmesi dediğim İngilizce dilinin Türkçeye entegre edilmesi adınadır. Ve evet katleden varsa o da benim. Sağolun. Varolun. Huzur içinde yat demek yerine Rest in Peace DUDE demeyi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bu kadar alıngan olmaya gerek yok -de ayrı olayı paticik tarihi kadar eskidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 suan da kısmen giriolar zaten.sapkalı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ombakkombak said: bu kadar alıngan olmaya gerek yok -de ayrı olayı paticik tarihi kadar eskidir "De"'nin başına "-" getiremezsin çünkü "de", ek değildir. Eklerin başına "-" konur. PWNED :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bilmiyom. Aldığım ilk ayardı. Herhalde o biraz şeyettirdi. Daha ayara alışmış değilim sonuçta paticikte :). Bleda said: Thaumiel said: Daha okullarda neden türbanın yasak olduğunuda anlayamayacak kadar aptal bir milletiz. Hala da 74 yıllık yalana inanıyoruz. ''TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR''. Gaz vereyim demiş Atam. Ama ''TÜRK MİLLETİ FECİ GAZ ALIR'' olgusunu atlamış Atam. Olsun olsun. Az kavga var zaten okullarda. Geçen sene okulumda sadece 1 kavga oldu. Onuda kaçırdım. Kavga olmazsa sitresimi nasıl atacam ki. Türban serbest olursa daha kolay çıkar kavgalar. Bende şenlenirim. Eğlenirim. Gülerim. Coşarım. Dağıtırım. Olsun be Atam. İzlerin siliniyor. Ama eninde sonunda yine izcilerimiz çıkar ortaya. Fakat bu dönemde çok silindi be Atam. İzcilerin bile bulamayacağından korkmaya başladım Atam. Rest in Peace Atam. Evet Türkçede elden gitti Atam. Sana katılmıyor degilimde, yurtta barış, dünyada barış diyen bir adamı savunurken, tek düşmanımız insanlıgın düşmanlarıdır diyen bir adamı savunurken kavga çıksada şenlensem gibi bir anlayışı savunman komik olmuş. Bi yol al gel sen. Yok ben Atatürk ü savunuyorum dememişim. Hatta ben karşı çıkıyorum. Hata yaptığını söylüyorum. Sadece türban yasağının nedeninin ne olduğunun anlaşılamadığını söylüyorum. Ve arkasından kendi kişisel tercihimi söylüyorum. Bence serbest olsun. Kavga gırla gitsin diyorum. Yol alıp gelmeye gerek yok. Sen iyi yorumla yeter. Bu da 2. ayardı yediğim. Yey 1 gün içinde 2 ayar yedim. Yavaş yavaş alışıcam. Merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 hepimiz gectik o evreden uzulme ilk postumda ayar yiyip 6 ay foruma kusmustum sonra gelip bir topic actim laylaylom ama 3 ay once acilmis meger gene ayar yiyip 8 ay girmemistim yavas yavas bunye cabuk toparliyor 3. den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 İmla klavuzunu yemiş,yutmuş sanırım herkes. p.s:Lütfen biri kılavuz yazsın bana ayar versin =[ Konuya gelirsek,örnek aldığımız ülke Malezya sanırım...Rahat battı bir tarafımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Akşam vakti ayar almak için aranmışım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 gardaş ben imla gılavuzuna bakh(!)mışam hiçbirşey anlamamışam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 imlayla ilgili herseyi bu videodan ogrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Değişti adam abi. Yeni konseptler var mesela. Hem ortaçağa döneceksin hem de AB ye gireceksin. İkisi bir arada olurrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Bleda said: newdonis geldigin tekkeye geri dönsene canımı sıkmaya başladın sen. keşke bu belden aşagı tavırlarını yüzümede söyleyebilsen. canın dogruları söyledigim içinmi sıkıldı? her sorunun güzel ve yasal yollarla çözülmesi canınımı sıktı? özgürlük ve haklarla ugraşmak istemiyor musun? ilk uçakla almanyaya bir nazi grubuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 videoda arkada ALIN ABICIM DEMOKRASINIZI yaziyor dikkat ettiyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 İnsan hakkı ve özgürlüğünün bittiği noktalar olur tenhalarda...Türban bir özgürlük veya bir hak değildir ki insan haklarıyla korunsun kişinin kafasından türbanı çekip almam?Yaşadığı ülkenin anayasasında en başlarda laik bir hukuk cumhuriyetiyiz yazıyor,laiklik nerde ki hukuk orda olsun?Önce koşullar yerine getirelecek,kendi isteğiyle dini yasalarla belirlenmeyen ancak kapanan yegane insanlar bizim ülkemizde yaşıyor...Yeriniz yok abicim bu ülkede,benim iktidarımı,halkımın iradesini de %50'ye varan oylarınızla belirlediniz yeter bu kadar,taşının Pakistan'a vs. orda bi Fettullah Gülen kurumunda okuyuverin,T.C ünisine gireceksen T.C anayasasına uyup bir zahmet laik oluvereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 türban sorunuyla la laikligin hiçbir alakası olmadıgını çözemiyecek kadar cahilsen git sözlük aç laiklik ne demek oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 newdonis sıkıntı vermeye başladın. Git sümüklü vaazı falan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar