Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 2.5 senedir 18 formattan kurtardigim bebeler gibi yemini suyunu eksik etmedigim wow klasorum VISTA VISTA VISTA diye bagirarak hakkin rahmetine kavustu simdi kurtarabildigimi kurtardim aynen dizdim dosyalari ama hayvan vista HDD ye biseyelr yazdigindan hap kadar "interfaceaddonsBlizzard_GuildBankUI" ucmus rica etsem sunu birileri temin edebilirmi bana? 50kb i gecmez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Repair yap eksik dosyalarıda bozulmuşlarıda geri getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 getirmedi denedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bıyrın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Oyunu açtığında otomatik olarak yüklemesi lazım onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 2.3 ü bir daha kur dicem ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 cok tesekkur ederim halloldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar