Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

movie bitti

Gladric

Öne çıkan mesajlar

gecen sefer deneme olarak kaydettigim movieden bikac parca aldim yazi falan ekledim sonuc olarak 6 dk lik bi movie oldu daha sonra 2. parcasinida kaydetcem movie nin umarim begenirsiniz

http://teos.isikun.edu.tr/~gizligoz/ugur/gladricsolorvrmovie1.wmv[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

bende barrysworld e verdim adresi :)))))[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)
Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED)
Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED)
Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L4(HAPPY NOW!)
Sosyal ağlarda paylaş

abi inanilmaz bi yuklenme oldu ne bu ya dl etmeyi denedim normalde 100 kusurle dl ettigim sey 8 le 9 la dl ediyo[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

hemde rr5 zerk :P[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)
Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED)
Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED)
Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L4(HAPPY NOW!)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bunlari bilgisayarima kaydetmeyi başaramıyom direk medya player açılıyo ortama bağlanıyo diyo.. kaydedemediğim için daha dl etmedim..help pls

vn deki yabancılar oha 11 saat surecek dl diyolar da adamlar turkiyede bulunan bir servere baglandiklarini bilmiyolar heralde.. bizim yurtdışı çıkışlar malum.[signature][hline]Qal 50 Armsman 8L2
Sercain 50 Cleric 3L5
Margot 49 Theurg 3L7
Sosyal ağlarda paylaş

media player ayarlarini bi karistir abi. icinde movieleri direk ac filan gibi bisi vardir belki.veya getright veya turevi bi downloader cek linke sag tiklayip download with hedele diye cekmeye basla o programla.
ayrica soylede olabilir emin degilim... sag tikla linke farkli kaydet,yeri sec belki download etmeye baslayabilir.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe.
Forumun cop kokmasina karsiyim.
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda url tag ile yazdigima tikla sagla save as de..
bendede ilk basta olmadi url tagi ekliyip postladim o linkten sagla tiklayip save as dedim o zaman cekmeye basladi..ama dedigim gibi 30 k ile cekmesi vede zaman olmayisi sebebi ile izleyemedim daha[signature][hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...