geffen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yalnız o tunelden geçince o hale gelen bebekti geçende tvde görmüştüm.. biri arkaya opethi koymuş yedirmiş millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Abi 2. video ne öyle ya off,üzüldüm acaip.Bikere paten kayarken bi çocuğu ezmiştim bende geri geri giderken.Allahtan hiçbişey olmadı,oturup ağlıyodum "eyvah ezdim" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 2 side birbirinden bomba oajsoıdjasdıopkasd.. "you win" heahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ikincisine içim gitti valla gülemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yazık cidden ama komik muhaha edit:birinci video için tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 1 biraz fake gibi geldi müzik açısından tam zamanında kesmemesine rağmen çocuk normale dönüyor falan. ama ikinci video : ASDZUHUHDSZUHDSAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Çocuğun suratı ekolayzır gibi. Müziğe göre şekil alıyo... DEFALARCA izledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ahahah of süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Madcat said: 1 biraz fake gibi geldi müzik açısından tam zamanında kesmemesine rağmen çocuk normale dönüyor falan. ama ikinci video : ASDZUHUHDSZUHDSAZ müzik bariz sonradan eklenme zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Sly-One said: aga asıl bu pwned. K.O. çocuğu gnome a benzettim haa aynı onlar gibi düşmüş yada taklaya gelmiş diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar