fab Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Deplasman formamız tanıtıldı. Diğer formamız ise ilerleyen günlerde tanıtılacakmış.Ntvspordiğer milli takım formaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 kötü çok kötü afrika takımlarının formaları gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Rusya'nın forması yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 beğenmedim çok kötü beyaz atlet gibi ben daha güzel dizayn yaparım hiç bilmememe rağmen bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bu formanı neresi türk forması çok ufak bi bayrağımız bumudur milli forma ? yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Turkuaz,(Türk Mavisi) camgöbeği renginin hafifçe mavi tonudur. Renk turkuaz taşının rengi sebebiyle bu ismi almıştır. Türk'ün Fransızca'daki karşılığı olan Turquoise'dan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 biliyoruz bunu da hani biz fransanın afrika sömürgesi değiliz veya avrupa şampiyonası fransada yapılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 birde neden sadece bizde sol üstte kendi bayrağımız var. herkes futbol fedarasyonlarının logosunu koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ne alaka şimdi çözemedim ama haklısındır. kelimenin nerden geldiğiyle dedikleriin bağlantısını kuramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 cok kotu olmus, ulku ocaklarinin bayragi gibi o ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Çok kötü, sıradan, sade ve basit bir forma. Şimdi bu renk kombinasyonu güzel olabilir ama bu şekilde olmaz. Yani yazın sokağa çıkarken giyilmiş şort tişört kombosundan hiçbir farkı yok. Daha uğraşılmış, daha hoş dizayn edilmiş bir forma olsaydı keşke. Üst sadece beyaz atlet gibi durmuş. Ama kullanılan renklerin ikisinin de açık tonlu olması da çok fazla seçenek bırakmıyor. Komple turkuaz olsa iğrenç olacak, gözümüz parlayacak şirinler gibi dolaşacaz sahada. Komple beyaz olması da çok düz kılar. Ama araya biraz turkuaz desen olsa belki kırmızı da biraz işin içine girse fıstık gibi bir forma çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bide sahada görmek lazım bu formaları. turkuaz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ben beğendim barçanın formasınıda beğendim.fenerbahçeninkide güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 süper olmuş hangi zeki insan dizayn ettiyse çok güzel tam bizi yansıtan bir forma hatta kırmızı yerine turkuaz kullanmak müthiş bir iş Türk bayrağı var sağ üstte keşke onu da kaldırsalarmış angola cumhuriyeti fln [varsa böyle bişi] yazılabilirdi bu ne lan insan utanır formada kırmızı yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ben de cok begendim yav.Sade ve hos gozukuyor.Bide Fis in dedigi gibi sahada gormek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bizim rengimiz kırmızı beyaz. nerden cıktı bu turkuaz rengini milli renk yapma olayı anlamadım. turist cekmeye gitmiyoruz biz şampiyonaya, futbol oynamaya gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Renk seçimi olarak turkuaz bence güzel ama tasarım yok, çok boş duruyo forma. Ben eski göğsünde ay yıldızlı abnt olan formayı geri sitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 nike hic bi formayi guzel yapamadi. yakasi bile standart, kadikoy carsisinda yaptirilmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bari bayrak olarak bunu koysalarmis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 pijama takımı gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hakkaten yani turkuaz rengini ben de severim ama bizim formamız ve bayragımız kırmızı beyazdır, öyle olması gerekir. ayrıca evet nike forma tasarımından anlamıyor, ya da milli takım formalarına bilerek kasmıyorlar. bu ne ya boyle bombos, hiç işçilik denen bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Nijerya milli takım forması Nijerya bayragı Zimbabwe milli takım forması Zimbabwe bayragı Gana milli takım forması Gana bayrağı Kenya milli takım forması Kenya bayrağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Türk Milli takımı ile alakası ne? Örnek falan mı almalıyız sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 türk milli takımı ile alakası yok post kasma amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar