Dev Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 @abso ı ııh değil. battle royale 'deki vahşet eksikliğini bu filmde doyasıya alıcaz galiba. orada da liseli genç kızlar, bol meme bol etek vardı ama şiddet azdı abi. film kesinlikle arşivlik (tu) bu arada yakuza vs. alien nedir ya ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bu ne ya. Ahahahaha. Yapcak yorum bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yalnız feci bi planet terror esinlenişi var sanki :) kessin giderim, kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sir said: yalnız feci bi planet terror esinlenişi var sanki :) kessin giderim, kaçmaz.sadece Japonyada gösterime girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 eheh amerikan filmleriyle iyi tesis geçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 olabilür gayet hoş iyi bir filme benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Viktor said: *Dikkat bol miktarda kanli sahne var* WOOOOOOOOOOOOOOT super ya yeni bir efsane geliyor sam hasta olucak buna adim gibi eminim (:P) ahah nasıl görmemişim ya, budur cidden olay. çok takdir ettim kızı, hatta imrendim bile diyebilirim! >:D yalnız pablo fransisco'ya seslendirmesini yaptırsalarmış trailera mükemmel olurmuş. bu potansiyeli değerlendirmek lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 traili bile fecı olmus drill bra mı yoksa tits mi yalnız fılm bana evil dead i anımsattı chainsaw yerine minigun koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 oha kana doydum :> oha süfffferrrr. oha bittim tükendim.. ben kü, bu tarz capon filmlerine bitiğimdir... hemen gelsin plx.. ayrıca filmde birazcvık dehşet gezegeni havası var gibi geldi bana eheh. ama olsun bunda caponlar var ftw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 exploitation uu yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Kan. Power Rangers ninjaları,makinalı tüfek,uçan giyotin,fıskiye tipi kan,ve drill bra! izledim kendimi toplayamadım o ne öyle yav... hele "SUSHI" yazan olay bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 1.30 dakikada yoruldum yaw. kız tam fantazi unsuru olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 E fantastik film zaten :D sevdim gibi bende,fazla kanlı ama güzel ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 film p2p ortamlarına düştü arkadaşlar, saldırın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kan fışkıracak indirdim ama piskopat bazı yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 inmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 wut!alt yazı çıkmamıştır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 tabiyki de çıktı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 film hakkında söylenecek tek şey var: SO BAD, IT'S GOOD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 of yok böyle bir film ya.. it sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 animesini de yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 muk kemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 filmi az önce izledim tek yorumum şu. Hayatım boyunca izlediğim tüm filmlerdeki akan kanları toplasan bu filmdeki akan kanlari geçemez. Film böyle çok kanlı vahşetli ondan başka da bir özelliği yok. Gerçi filmi yapanlarinda bir senaryo falan istediğini sanmiyorum shoot-em up misali adamlar yapmak istediklerini yapmişlar fena da olmamiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Acikcasi oyunculuk sifir gibi geldi bana, dün aksam izlemek istedim ama sonuna kadar dayanamayip kapadigim ender filmler listesine girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bu japonların lise fantazisi nedir abi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar