Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ben bjk nin fenerin grubundan çıkacağına inanmıyorum.he fb > bjk yahu anlamıyomusun vermek istediğim mesajı hesabı bi post değil.ama ben bjk nin bizim grupta deplasmanda puan alıcağını düşünmüyorum.evinde de pek başarılır olacağını düşünmüyorum.he bak.bjk fenerin grupta uefa ya giderdi dersen ona katılırım ama çıkma olayını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bjk fenerin grubunda sadece dışarda interi yenemezdi. sadece interi yenemezdi bu kadar basit. Grupta kim vardı ? Paravan CSKA mı güçlü Türk takımlarının sevgilisi PSV mi yoksa sağı solu belli olmayan İnter mi ? Hangisi ŞL de yarı finale çıkabilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bLackcha0s said: bjk fenerin grubunda sadece dışarda interi yenemezdi. sadece interi yenemezdi bu kadar basit. Grupta kim vardı ? Paravan CSKA mı güçlü Türk takımlarının sevgilisi PSV mi yoksa sağı solu belli olmayan İnter mi ? Hangisi ŞL de yarı finale çıkabilmiş?eee yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bLackcha0s said: bjk fenerin grubunda sadece dışarda interi yenemezdi. sadece interi yenemezdi bu kadar basit. Grupta kim vardı ? Paravan CSKA mı güçlü Türk takımlarının sevgilisi PSV mi yoksa sağı solu belli olmayan İnter mi ? Hangisi ŞL de yarı finale çıkabilmiş? zuahahaha ok baba bjk king noob ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 değişen birşey olmazdı. beşiktaş istanbul da liverpool u marsilya yı yendi, portu yu fark atacakken son saniyede yenildi. dışardaki 3 maçta rezil oynadı. fenerin grubunda olsaydı, istanbul da psv ve csky yı yenerdi inter maçı 3 ihtimalli olurdu. dışarda oynadığı berbat futbola bakarsak deplasmanda 3 maçıda kaybederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bLackcha0s said: bjk fenerin grubunda sadece dışarda interi yenemezdi. sadece interi yenemezdi bu kadar basit. Grupta kim vardı ? Paravan CSKA mı güçlü Türk takımlarının sevgilisi PSV mi yoksa sağı solu belli olmayan İnter mi ? Hangisi ŞL de yarı finale çıkabilmiş? yorum yazma abi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 tamam fenerin grubu çok zor değildi.ama beşiktaş cıkamazdı yani o gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 varsayım üstüne konuşuyorsunuz sonra birbirinize ayar vermeye çalışıyosunuz... Bende katılıyorum Fenerbahçe'nin grubunun kolay olduğuna , şöyle bir gerçek var ortada. Beşiktaş'ın grubundaki bütün takımlar şampiyonlar ligi kupasını kazanmış takımlar. Fakat Fenerbahçe'nin grubu? Beşiktaşın şansı fenerin grubunda daha çoktu bu bir gerçek.. çıkardı çıkamazdı ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bLackcha0s said: bjk fenerin grubunda sadece dışarda interi yenemezdi. sadece interi yenemezdi bu kadar basit. Grupta kim vardı ? Paravan CSKA mı güçlü Türk takımlarının sevgilisi PSV mi yoksa sağı solu belli olmayan İnter mi ? Hangisi ŞL de yarı finale çıkabilmiş? Önceki yil Psv cikmis yarı finale? Gecen yilda 2. turdaymıs? Haberimiz var mı? Yok. Durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 şimdi o kadar boş konuşuyosunuz ki, ama size laflar hazırladım. marsilya kupa falan almadı. şike sebebiyle marsilya nın kupasının geri alınması hala gündemde. yani teorik olarak marsilya şl sahibi değil. ayrıca bu olay da 1993 te oldu. adamların kadrolarında barthez, desailly, deschamps, boksic, völler falan dahi vardı o zamanlar. eski çamlar bardak oldu şimdi. porto ya gelelim. porto geçtiğimiz yıllarda napmış şampiyonlar liginde ? kupayı aldıklarında jose mourinho efsanesi vardı başlarında. o da baya bi önceydi. liverpool son avrupa şampiyonu. laf yok. inter de eh tamam dengesiz olsun. hala adriano yu kadro dışı bırakabilen bir takım. porto 2004 te cl yi aldı, cska 2005 te uefayı. marsilya son yıllarda cacık olmadı, psv son yıllarda sürekli avrupaya gitti, 2. turlar çeyrek finaller yarı finaller oynadı. şimdi, fener in grubu bjk nin grubuna göre çok kolay öyle mi ? ya bırak allaaanısen. bjk şanssızdı dersin, 90 da gol yedik porto ya yemesek çıkardık dersin, diatta zırvalamasaydı marsilyayla berabere kalırdık dersin, herşeyi dersin de. fener bjk nin grubundan çıkamaz, bjk fener in grubundan çıkar öyle mi ? komikleşmeyin. ha ama bjk fener in grubunda olsaydı 8-0 lık bir maç olmazdı. cska ve psv bunu yapabilecek kapasitede değiller, inter de italyan takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bLackcha0s said: bjk fenerin grubunda sadece dışarda interi yenemezdi. sadece interi yenemezdi bu kadar basit. Grupta kim vardı ? Paravan CSKA mı güçlü Türk takımlarının sevgilisi PSV mi yoksa sağı solu belli olmayan İnter mi ? Hangisi ŞL de yarı finale çıkabilmiş?PSV yle ilgili yorumları arkadaşlar yapmışta bende biraz CSKA'ya değinecem Chelsea Başkanı Abramovich Geçtiğimiz seneye kadar CSKA'nın da sahibi idi ve devretmek zorunda kaldı 2 ayrı takım muhabbetine yoksa Avrupa kupalarından men söz konusuydu .. Fakat hala CSKA'nın arkasında bulunmakta. Gençlerbirliği - Gençlerbirliği OFTAŞ İlhan Cavcav hesabı .. Ayrıca Galatasaray'ın 1999-2000 sezonunda kazandığı UEFA kupası onları günümüzde dahil Avrupa Fatihi ismiyle anılmasına sebep oluyorsa 2004-2005 Sezonunun UEFA kupası Şampiyonu CSKA'da Çok daha taze bir Avrupa Fatihi'dir ve hafife alınması pek mantıklı değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 muhabbetin buraya geleceği belliydi. bjk fb'nin grubundan kesin çıkardı denemez tabi de en azından sonuncu olmazdı veya çıkmasıda fazla şaşırtıcı olmazdı. fb'nin zaten takım olarak bizden kaliteli olduğu ortada. ama fenerliler kendi takımalarından başka takıma saygısı olmadığından olay anlamsızlaşıyor. içerde livepool'u ve marsilyayı yenmiş portoya da iyi ve üstün oynadığı maçta 90+ da yenilmiş. e yani bırakın deplasman performansını içerdeki 3 maçı kazanmış olsak zaten çıkmıştık gruptan. ama fenerliler hala 8-0 zuhah yapıyorlar. biz o kadar iç karışıklığa, o kadar soruna, kadro zaafiyetine, vasat futbola rağmen ucundan döndük 2. turun varmı ötesi? şöyle yapalım. liverpool, inter, psv, porto, marsilya, cska'lı torbadan kendi takımınıza grup ayarlayın hangilerini isterdiniz diye. benim grubum inter, psv, cska olurdu yani bjk'ye bu grubu isterdim. sadece marsilya ile cska arasında kaldım. marsilya'nın kadrosu iyi ama performansları kötüydü ligde ama onlarda şl'de farklı oynadılar. ha bişey daha var fenerliler sanıyolar ki başarılarını küçümsüyoruz. yani ne alakası var. rekor puanla çıkmışsınız gruptan üstelik de benim bir türk takımdan uzun zamandır gördüğüm en iyi futbolu oynayarak. herkes de hakkını vermiş takımın ama gruplar çekildiğinde hepiniz grubunuzu süper beğenirken rahat çıkarız derken çıktıktan sonra mı bi anda zorlaştı hepsi avrupa devi oldu? şunuda kabul edin yani fb nin grubu bjk'ninkiden daha kolaydı. fenerinde bu grupta gösterdiği performans süperdi hakederek ve hepimiz sevindirerek üst tura çıktı. işte asıl bunun ötesi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar