eregorn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 gecen gun tv de izledim ve beklediim acikla geldi... valve hl2 episode 3 den sonra hl3 un yapimina baslicakmis ve buyuk bi ihtimalle hl3 le birlikte cs2 yi de verceklermis :D aboooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 take a breath dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 icim daraldi nefes falan alamiom... daha hl2 episode2 yi oynamamis biri olarak acaip heyecanlandim ama adam sonuna sunu ekledi "hl3 son hl olabiri"... korktum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 her başlangıcın bir de sonu vardır. rınrınrın. e bitecek tabi. bitsin de bence. uzatmamak lazım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 source2 üzerinemi giderler acaba. cok daha uzun süre kullanılır source bana kalırsa , yamarlar bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 half-life 3 bitsin yeni fps'ye başlasınlar. blizzard bile multitasking yapabiliyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hl3 bitsin filmi gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 mmo age of half life yapsınlar, böyle 2100 yılında yıkılmış bi dünyada geçsin, karakter yapalım, çete kuralım, barakamız olsun silah toplayalım falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 herkesin dogu olsun gravity gunlari olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hayııır! mmorpg yaparlarsa bebeğimi kurban ederim, atarım kendimi aşşağıya, bombalı saldırı yaparım vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar