Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 liselerde ceza her yerde var tabi bir cogumzu su veya bu sekilde ogretmenden tokat yemistir veya lise klasigi CIHHH DISARIHHHHH yi kim unutabilirki kafasindaki jole yuzunden kis ortasi sabahin korudne buz gibi suyla kafasi yikananlar saci uzun diye makasla girisilenler sakal yuzunden okuldan disari berbere postalananlar kilik kiyafet yada disiplin yuzunden koridorda tek sira halinde ayaga dikilenler ama konu caponlara gelince adamlar okulda cezanin bile gelismis super versiyonlarini yapabiliyorlar iste bakiniz asagidaki resim japonyaya gidip liseyi yeniden okumak istiyenler el kaldirsin
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 resmin oturulmuşu yokmu :) şaka bi yana sapıkça olmuş arkadakiler cezalı değil herhalde yahu
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kaynak haber türk değilse işte ozaman şaşarım.
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 arkadaşlar görüşürüz ben japonyaya gidiyorum. biletimi aldım. hemen.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 adult forum başlığı lan bu ahahah JAPON ÖĞRETMEN ÖĞRENCİSİNİ CEZALANDIRIYOR NO-RAPİD KOTA DOSTU
elesso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ee ne gibi bi zorluğu var bu cezanın? bi tarafları üşüyüp acımı çekiyolar?
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Caponların egzantrik kutlamalarından biri olmasın bu? Neyi kutluyorlar sorusunun cevabı da size kalır.. Bu arada tam adult site başlığı olmuş =)
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Japonyadaki kıyafet yönetmeliğine göre ayakkabı da standart galiba?
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lol viktor, haberin kaynağını verseydin bari. tek başına resim biraz garip olmuş, sanki sen yazmışsın gibi resmin üzerine bir haber. 8-)
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bole ceza vernce noluo damlari u$uo die mi ceza ? ceza ne yani anlamadim
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Cicibebe bu resimler Japonya üreme gününde mi çekilmiş?
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 buldum haberi, cezadan sorumlu öğretmen yakalanmış:eheh haber filan yokmuş zaten, birisi siteye yollamış fotoyu öyle, fotoşop
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ehahaha onizuka busted!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 photoshop'a photoshop yapınca gerçek meydana cıkacak =P silin o donları.
Apache Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 rengine goremi sıralamıslar anlamadım ben cezayi fds
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 en önde soldan 5. leah dizon mu ne ? oha ya anime kaynıo lan, japonyaya gitcem
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 chiptech'in koyduğu resimde 4. kızın donu inik değil ne iş?
Öne çıkan mesajlar