Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 liselerde ceza her yerde var tabi bir cogumzu su veya bu sekilde ogretmenden tokat yemistir veya lise klasigi CIHHH DISARIHHHHH yi kim unutabilirki kafasindaki jole yuzunden kis ortasi sabahin korudne buz gibi suyla kafasi yikananlar saci uzun diye makasla girisilenler sakal yuzunden okuldan disari berbere postalananlar kilik kiyafet yada disiplin yuzunden koridorda tek sira halinde ayaga dikilenler ama konu caponlara gelince adamlar okulda cezanin bile gelismis super versiyonlarini yapabiliyorlar iste bakiniz asagidaki resim japonyaya gidip liseyi yeniden okumak istiyenler el kaldirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 resmin oturulmuşu yokmu :) şaka bi yana sapıkça olmuş arkadakiler cezalı değil herhalde yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kaynak haber türk değilse işte ozaman şaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Fak yu MEB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 arkadaşlar görüşürüz ben japonyaya gidiyorum. biletimi aldım. hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 adult forum başlığı lan bu ahahah JAPON ÖĞRETMEN ÖĞRENCİSİNİ CEZALANDIRIYOR NO-RAPİD KOTA DOSTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 i can help japans women for free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ee ne gibi bi zorluğu var bu cezanın? bi tarafları üşüyüp acımı çekiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Caponların egzantrik kutlamalarından biri olmasın bu? Neyi kutluyorlar sorusunun cevabı da size kalır.. Bu arada tam adult site başlığı olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Adam Capon Yapıyor Kardeşim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Japonyadaki kıyafet yönetmeliğine göre ayakkabı da standart galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lol viktor, haberin kaynağını verseydin bari. tek başına resim biraz garip olmuş, sanki sen yazmışsın gibi resmin üzerine bir haber. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bole ceza vernce noluo damlari u$uo die mi ceza ? ceza ne yani anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yakadaki sarı çiçekler çok erotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Cicibebe bu resimler Japonya üreme gününde mi çekilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 buldum haberi, cezadan sorumlu öğretmen yakalanmış:eheh haber filan yokmuş zaten, birisi siteye yollamış fotoyu öyle, fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ehahaha onizuka busted! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 photoshop'a photoshop yapınca gerçek meydana cıkacak =P silin o donları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 rengine goremi sıralamıslar anlamadım ben cezayi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 en önde soldan 5. leah dizon mu ne ? oha ya anime kaynıo lan, japonyaya gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 chiptech'in koyduğu resimde 4. kızın donu inik değil ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 DONU YOK ONUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 o ztn giymiormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar