Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kalorifer patlaması

irin

Öne çıkan mesajlar

4 oda arkadası okula gitmeme kararı almıs mısıl mısıl uyuyorduk.kaloriferimiz yaklasık 1 haftadır bozuktu.kapımız bir hafta içinde kalorifer tamiri için 4 kez calındı ve bu sefer iki amca gelmişti.biri genc diğeri orta yaslıydı.peteği sokup yeniden taktılar ama kaloriferimiz yine calısmadı sonra yaslı olan amcamız boruların tıkalı olduguna karar verdi ve tıkanıklıgı acmak için boruya vurmaya basladı. bir vurdu ses yok iki vurdu gene ses yok bu sırada amca soyle bi cumle kurdu:şimdi patlar bi de bu hepimiz kaynar suyla haslanırız...bu sırada kaloriferim baska yerlerinden ziftli iğrenc bir su akıor;onu temizlik gorevlisi teyzelerle kovalara doldurup banyoya dokuorz.ve amca dediğini yaptı bir vurdu tam vurdu...kaloriferden bir cesme acıldı:simsiyah iğrenç bi su akıtan..akıtmak ne kelime fıskırtan..kocaman amcayı asıyor böyle ustten ustten gelior. pencereler duvarlarr yataklar carsaflar kirlenior.bu sırada koluma gelen kaynar su etkisiyle kendimi odadan dısarı attım...arkadasların ikisi ranzanın arkasına pusmus..biri yatagın içine gomulmus ustune yorgan cekmiş.teyzemiz yerde secde edior adeta..amca bagırıor genc olana:vanayı kapa vanayı... -nerde vana,anahtar nerdee?gencimiz yapamıor tabi.bu sırada buharr var havada su kaynar, yanıor ortalık...vee amcamız naptıı adeta allah allah sesleriyle yuzunu koluyla kapadı ve vanayı taktı dondurdu.kapadı cehennem cesmeyi.P yuzu yerde kapıdan cıktı..iyimisiniz dedim dondu baktı ki amca hulk olmus..sadece gozleri temiz fıldır fıldır donuor kapkara yuzunde.yuzunun,boynunun ,kolunun tamamı ziftle kaplanmıs ...su tutun su dedim,amca yıkandı, şukurler olsunkü bişicikler olmadı kimseye..olan yurdun camasır makinesine ve biz oda sakinlerine oldu tum gun temizlik yaptık.(duvarlara tırmanıp sildik,halıları sildik)7 makine camasır yıkadık,4 makine kuruttuk...tum bunlar olurken tum gun yatmayı dusunen bizler sinirleirimizden olduk..beni aldı bir gulme krizi;susturamadım kendimi,arkadasların ikisi aglıor sinirden,diğeri de onlara bagırıyor:aglamanız bi boka yaramazz olacagı varmıs seklinde.işte 5 aralık2007 kafamda böyle yer etti,edecek paylasmak istedim(hönk birz abartmısım uzun olmus)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...