Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klasik müzik sevenler, enstrumanlar, besteciler

rayka

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
rayka said:
ama o konuda eserlerin isimleri de yazsa çok güzel olur yani en başındakilerde yok yada ben mi görmedim bilmiyorum ama güncelleyip isimleri yazarsan çok makbul geçer

İlk sayfada yok sadece. Alkollüyken Albinoni'nin Adagio'sunu paylaşmak iin açmıştım onu sadece, aldı başını gitti sonra. Hepiniz ekleyin birşeyler. Adını değiştirsin modlarda klasik müzik konsu olsun. stickde olsun. Duy beni Gimli, Korax.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen dün kendim için büyük bir plan ı gerçekleştirdim:
bir kaza sonunda 5 gb lık olympus mp3 üm bozulmuştu o gelene kadar yaz kampıan gitmiş olucaktım o yüzde ipod nano aldım bi tane 4 gb lık gitti gidiyordan neyse geldiğimde diğeri tamir olmuştu ama ipod a çok alıştım falan diğerine geçmedim duruyodu kenarda
ipod doluydu ve istediğim parçalar çok fazlaydı tamamını boşaltmam gerekebilirdi
bu yüzden dün, evdeki bütün klasik müzik cd lerini olmpus a attım bu boyut müzik klasik müzik koleksiyonunun tamamı artı kendi cdlerim çok güzel oldu ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...

klasik batı müziğinden bende hoşlanırım. geçenlerde vivaldi'nin summer'ini çalmaya çalıştım. Çalmak bile insan işi değil, ki adam oturmuş yazmış bide onu.
vivaldi ile paganini'nin ağır hastasıyımdır.

bide böyle bildiğiniz müzikler var mı acep
aha böyle

ps:adam 3 kollu değil korkmayın :P

veya böyle

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...