Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 vivaldi four season - winter dan baska klasik müzikle aram iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bi kere claire de lune dinle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ve bide çizgi film diyip geçmeyin ve fantasia ların ikisinide kesinlikle izleyin 4 sene sonra flüt akord etmeyi ondaki küçük bi hikayeden örendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 klasik müzik cicidir candır..ufak çaplı bi arşivm var isteyenle paylaşırım. bide okul bilkent olunca sağolsn bol bol klasik müzik konseri izleme şansımız oluyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 rayka said: ama o konuda eserlerin isimleri de yazsa çok güzel olur yani en başındakilerde yok yada ben mi görmedim bilmiyorum ama güncelleyip isimleri yazarsan çok makbul geçer İlk sayfada yok sadece. Alkollüyken Albinoni'nin Adagio'sunu paylaşmak iin açmıştım onu sadece, aldı başını gitti sonra. Hepiniz ekleyin birşeyler. Adını değiştirsin modlarda klasik müzik konsu olsun. stickde olsun. Duy beni Gimli, Korax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ben şahsen dün kendim için büyük bir plan ı gerçekleştirdim: bir kaza sonunda 5 gb lık olympus mp3 üm bozulmuştu o gelene kadar yaz kampıan gitmiş olucaktım o yüzde ipod nano aldım bi tane 4 gb lık gitti gidiyordan neyse geldiğimde diğeri tamir olmuştu ama ipod a çok alıştım falan diğerine geçmedim duruyodu kenarda ipod doluydu ve istediğim parçalar çok fazlaydı tamamını boşaltmam gerekebilirdi bu yüzden dün, evdeki bütün klasik müzik cd lerini olmpus a attım bu boyut müzik klasik müzik koleksiyonunun tamamı artı kendi cdlerim çok güzel oldu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 klasik müzik isteyene paylaşım açarım.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 istiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 klasik batı müziğinden bende hoşlanırım. geçenlerde vivaldi'nin summer'ini çalmaya çalıştım. Çalmak bile insan işi değil, ki adam oturmuş yazmış bide onu. vivaldi ile paganini'nin ağır hastasıyımdır. bide böyle bildiğiniz müzikler var mı acep aha böyle ps:adam 3 kollu değil korkmayın :P veya böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar