Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Oynamak için hangisini seçerdiniz ? =) sadece biraz istatistliğe ihtiyacım varda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hadi gnome rogue, undead rogue desen orc hunter dwarf hunter desen anlarım da orc hunter mı gnome rogue mu diye sorman, benim anneme "anne tatlı var mı" dediğimde meyve ye demesi gibi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Kısacası horde mu oynıyım ally mi diye soruyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Gnome al escape artist ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben baştan başlasam horde açardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 valla ikisi de çok popüler classlar. ikisiyle de grup vs bulmakta zorlanırsın. ama dwarf priest ile yanyana oynamak için - gnome rogue >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 löp löp et ezmek için orc hunter. köpek gibi bufflandıalr hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ya ikisiylede oyniim diyorumda şimdi başta hangisine focuslayayım diyorum :P ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 orc hunter ı başta açma bence alliance la oyna sora horde a geç daha bi eğlenceli olur sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 2 charda 70 zaten hazır kenarda beni bekliyorlar.. pff kafam çok karıştı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Orc hunter çok karizma. Gnome sümüklü bebe gibi. Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Dworgian said: orc hunter ı başta açma bence alliance la oyna sora horde a geç daha bi eğlenceli olur sanırım :D madem öyle gnome rogue charımı adam edeyim.. :P umuyorum ki BL de lag yoktur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bl de lag yok freedom un varsa ama lag yok = 90 150 ms diyorum ben bu ms sana göre lag ise evet var :D :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 150 ms bence türkiyede oynayan bi player olarak öp başına koy cinsinden gibi bişeydir =) 150 yeter bana olmadı free açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 freedomla öyle zaten gerçi freedomla 60 70 yakalayan arkadaşlarım da mevcut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 gnome gördüğüm yerde ezesim geliyor. bu kadar insanı tiksindirici 2. bir ırk yok. aa yok var nightelflerde biraz öyle. hayır bi de bu gnomelar sorunlu tipler. tarren millde kendinden 10 lvl adamları gankleyen gnome mage vardı. benim maini böle durumlar için tarren mille bırakıyorum corpse kamp yaptım hıncımı alana kadar. yine daha dün night elf priest tam 10 dk kovaladı benim paladini kesmek için. bende talentten yüzde 15 speed var yakalayamıyor da. ama tam 10 dk koştu peşimden gülmekten yere yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bunun char race ile ne alakasi var onu anlamadim, sorunlu adam heryerde her kilikta sorunlu yani. Isi gucu birakip honor vermeyen, para vermeyen, durability ve zaman israfindan baska biseye yaramayan, psikolojik bozukluk belirtisi gri gank isiyle ugrasan adam ister gnome olsun ister tauren yani :) Sana oyle denk gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi gnome la elf olunca bunlar çok sinirine gidiyor insanın. hele elf in o aptal bir bakışı var. gnome ın da koşuşu falan. insanın sinirlerine oynuyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ama şöle bişe var oynayan sen olunca karşındakinin gıcık olduğunu bilince daha bir tat alıyorsun oyundan :) bu benim şahsi fikrim :P ha şunuda belirtiim gayet tatlı bir class gnome!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bende undeadlere kılım sırtından bacağından kemik sarkıyor hadi bakalım, bu onları sorunlu tiplermi yapar ? Oynayan geri zekalıysa ister gnome olsun ister troll olsun farketmez, o tarz bir genelleme yapman çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bi forumda okumuştum gnome seçenlerin diğerlerine göre gerçek hayatta sorunlu tipler olma ihtimali daha yüksek diye. şimdi arasam bulamam aklımda böyle kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 gnome oynayanların avrupada yüzde 60ı gaymiş. türkiye bir avrupa ülkesi değil gocunmayın. araştırmışlar ciddi bi istatistik. brokoli yiyolarmış bide paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 corc kluney de türkmüş. babası ayhan ışıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 amerikalılarda türkmüş tuvaleti de diş fırçasını da biz bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Buyse said: gnome gördüğüm yerde ezesim geliyor. bu kadar insanı tiksindirici 2. bir ırk yok. aa yok var nightelflerde biraz öyle. hayır bi de bu gnomelar sorunlu tipler. tarren millde kendinden 10 lvl adamları gankleyen gnome mage vardı. benim maini böle durumlar için tarren mille bırakıyorum corpse kamp yaptım hıncımı alana kadar. yine daha dün night elf priest tam 10 dk kovaladı benim paladini kesmek için. bende talentten yüzde 15 speed var yakalayamıyor da. ama tam 10 dk koştu peşimden gülmekten yere yattım. tarren mill den yukarı koşuyordum alt charımla (lvl 32), 2 lvl 70 horde hunter geldi corpse camp e e noldu, gittik bizde mainlerle geldik, ha ben hıncımı alamadım nekadar horde varsa yıldırdım lvl 10 undan 40 ına 70 ine kadar. (taa ki tüm alt lvl hordelar 70 leriyle gelip "pwned you" diyene kadar :D) kıssadan hisse: gıcık olan ırk veya side değil onu oynayan oyuncudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar