Nomak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Klibini anlatmak istiyorum hatırlayan çıkar umarım ben faithless olabilir diye anımsadım ama bulamadım bir türlü parçayı 3 gündür aralıksız arıyorum sıyırmak üzereyim. Bundan maksimum 4 yıl bir süreçde yayınlanmış olması lazım. Düzgün giyimli bir zenci(takım elbise) elinde old school teyp ile bir yere gidiyor böyle büfe gibi bir yerin önünde duruyor.Yere bir halı seriyor sonra çalmaya başlıyor müzik ve dans etmeye başlıyor.Klib hep orda geçiyor adam dans ederken insanlar geçiyor bazıları izliyor onu durmadan yere serdiği halı üstünde sabit dans ediyor bitincede topluyor gidiyor. Bir kızı anıyor diye hatırlıyorum dans etmesinin amacı ama tam çıkaramıyorum help plx -.x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ya chemical brothers yada fat boy slim in eminim dur bi arşiv kurcalayaım cıakr bi yerlden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 evet evet :D PLXXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi lanet süper :D RESPECT TO PATI MUSICAL SITE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Çok güzel klip yapıyo adamlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben acaip döt oldum yalnız kesin chm yada fatboyslim demiştim neysüea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yardımlar için sağolun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konu açıkken bende sorayım,NTV radyo da nip/tuck dizisini tanıtırken diyaloglar esnasında çalan, için de " thats what I want " geçen , bir bayanın söylediği şarkının adını bilen varmı? Birde motorola razor reklamında,hani metroda dövüşen bir bayan ve erkek vardı,o reklamı kastediyorum,ordaki şarkıyı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 metal ilk sorduğunun flying lizards - that's what i want olması lazım. ikinci sorduğun shiny toy guns - le disko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar