Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinir eden ağrılar

Bone

Öne çıkan mesajlar

Birkaç gündür her türlü ağrıyı çekip durdum..
Bu hafta sınav haftasıydı, onun da etkisi vardır belki..

Tam çene altımda bir sivilce var ama başı yok..
Kemik üstünde felan olmadığı için patlatmak nerdeyse imkansız... Kaşınıp duruyor işte.

Çektirmediğim 20 yaş dişim azıttı bir yandan..

Alnımın ortasında burnumun üstünde başı olmayan bir başka sivilce de delirtiyor..
Patlatılmıyor ama feci ağrı yapıyor.

Boynumun iki yanındaki sivilceler de bazen ağrı yapıyor boynu çevirirken.

2 gün önce sınav olcaz 4 saat ayakta tuttular.
Zaten düz tabanım ayağım iyice ağrıdı.
Ani bir kusma hissi geldi sanki direk çıkarcakmışım gibi..
Bir yandan da baş ağrısı deliler gibi..

Bir haftadır midem ağrıyor acı çekiyorum ama o kusma hissi daha da kötüydü..

Omurgam bozuk sola doğru eğiklik var. Eğik durdukça daha da artıyor. Bir ara tedavi görmüştüm epey düzelmişti.. Ama eğik çalıştıkça daha da artıyor felan filan..
İşte onun ağrısı da var.
Derin nefes aldığım zamanlar belime ağrı giriyor ne alakaysa baskı yapıyor oraya..
Sırt ağrısının yanında bir de bele ağrı..

Göbeğimde enfeksiyon mu nedir öyle bir hede olmuş işte ara sıra akıyor fanilama sanki hapşırmışım sümük gelmiş gibi bir iz oluyor..

Bir de kçım ağrıyor bağsur mudur nedir..

Neyse sınav bitti, umarım PC de tamirden gelcek bu hafta sonu..
Umarım bu ağrılar da geçicek..

Mevcut ağrıların üstüne
Her geçen gün yeni ağrıların eklenmesi kötü şey tabii..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

valla geçmiş olsun, bir doktora git diycem de korkuyorum. baksana maaşallah ne ararsan var. dermatoloji, nöroloji ya da ortopedi, dahiliye. uff testler, tahlil için kan vermeler, delik deşik ederler adamı. valla işin zor ama sen yine de git bi baştan aşağı muayene ol. bu kadar ağrı normal değil, ya da canlı bir "sınav stresi" örneğisin =] ki bu durumda bir de psikoloji giriyo. ne diyeyim tekrar geçmiş olsun.

basur varsa zor valla, accaip boktan bi durum, allahtan daha öyle bir derdim yok. gerçi her kıç ağrısı basur değildir herhalde. yediğin şeylerden de olabilir. bi arkadaşımda vardı, hemen sana belirtilerini söyliim: sçamıyomuşun abi ilk belirti bu, tuvalette yarım saat ıkınıp, kasılıp hiç birşey yapamadan çıkıyosun, ya da kanlı oluyomuş (kabız yapıyo yani kısacası), bir de acı yaramıyomuş (biber, turşu felan), sulu şeyler, sebze mebze yemek gerekiyomuş (hazmı kolaylaştırsın diye)...felan.

ama git git, sen bi doktora görün en iyisi o...
Sosyal ağlarda paylaş

aynen benimde ucu olmayan bi sivilcem var tam sag kaşımın uzerinde allahtan dişardan belli olmuyo. tek bi sebebi var benimkinin final stresi. heralde dunku matematik sinavindan sonra bi kac tane daha cikar. stres ah stres.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde sol dizime tekme atmışlardı 3 yıldır hala kitleniyor eğilince aniden
Zorlarsam çıkar eklem yada lifler kopar çok rahatta hissedilebilen İĞREAAAAAAAAAAAANÇ bir his korkunç bişi
askerde aniden çömelme hareketi felan varsa sıctım... kitleniyor çünkü ayağa kalkıp düz hale getirip sertçe ittirip eklemin düzelmesini sağlamam lazım oluyor[signature][hline]Detaylı bilgi
irc.stratics.com port 6667
#mix_reborn
Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin!
CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Sosyal ağlarda paylaş

Eheheheh lol çürüğü çıkmazsan işin çok yaş, herşeyi geçtim sıçamazsın bile :-D Niye dersen askerde alafranga yani o oturulan tipte tuvalet yok, hepsi alaturka yani çömelinen :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Benimden annemden gelen kalıtsal bir olay var abimdede var sırtım 24 saat haftanın 7 günü ağrır hiç durmaksızın yapılan masajlar bi süreliğine yatıştırır yada uo gibi şeylere çok daldığımda farketmem[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Buyuk gecmıs olsun benım bı tek sorunum var oda gecmedı sımdıye kadar...
2 yıl once nerdeyse bu yırmılık dıs agrıları sırasında sol ust azı dısımın 1 cm otesınde apse olustu arasıra sısıp ınıyor 2 yıldır boyle arasıra dılımle oynuyorum bole yuvarlak falan gayet ılgınc bı sey sanırsam curuk var zaten dolguluydu dıs gıdıp baktırmam lazım galıba...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

bir de üstüne ön üst dişlerimde ağrı başladı çok güzel..

şimdi miğde ağrıma hissi yine geldi.
karnım aç nedir, sanki kusucam gibi bir de kramp geçirdiğinde arkasında kalan ağrı gibi duruyor ilginç. kusmam inşallah kütüphanede..

asıl mesele
Geçen gün Ayk'ı gezdirirken oldu..
buzlu zeminde kaydım düştüm..
dizimin altında bir sıyrık oldu..
ama şimdi ne zaman sol bacağımı sağa sola çevirsem, yolda yürürken üstüne baskı yapsam ağrı giriyor iğrenç bir durum. Daha çok dizimin arkası ağrıyor sanırım bağ zedelenmesi felandır
yürüyemiyorum bile..

birkaç ay önce 77 kiloydum.
şimdi yine 90'a çıktım herhalde.
ye ye, nereye kadar tabi..
gene zayıflamam lazım diyete başlıyım ben eheheh

ha bir de yukarda unutmuşum yazmayı, göğsümün arasında sivilceler var. sıksan bir türlü sıkmasan bir türlü ağrıyıp duruyorlar..
[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 January 2004 10:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 January 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her hafta bir yerimi sakatlıyorum kesin :) alıştım ben artık. 2 hafta önce maçta diz kapaklarım zedelenmişti ve o soğukta deli gibi koştuğum iiçin 4 gün bacaklarım tutmadı. topal gibi yürüyordum. neyse geçti dedim 3 gün sonra ayagımın üzerine çok oturmuşum şimdide sağ ayak topallıyor :) dün de yanlış mekik cekip cok ağırlık kaldırmışım belim ve miğde kaslarım ağrıyor. dün başım cok feci agrıyordu. şimdilerlde yıne başladı. iki saattir klavyeyi sakat tuttugum icin sol kol agrımaya başladı. lam alışmışız yiyip içip oturmaya . 1 ay hareketlendık sakatlanmadık yer kalmadı.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

egzersize aniden başlarsan, ısınma ve soğuma haraketleri yapmassan, bir anda bir sürü hareket yaparsan, tabii vücudun ağrır.
bana da oluyor o..
o yüzden egzersiz yapacağım zaman ısınma ve soğuma haraketlerini unutmuyorum..

bir de uzun bir ara vermişsem aniden 50 mekik, 50 şınav felan ile başlamıyorum.[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

Kola olayını abarttığım zamanlarda sabahları bir bulanma hissim oluyor ama geçiyor,bazen spor yaparken çok zorlarsam kas ağrıları oluyor ama allahtan benimkiler geçici sizinkilerde tez zamanda geçsin inşallah ve geçmiş olsun.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 20 January 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
egzersize aniden başlarsan, ısınma ve soğuma haraketleri yapmassan, bir anda bir sürü hareket yaparsan, tabii vücudun ağrır.
bana da oluyor o..
o yüzden egzersiz yapacağım zaman ısınma ve soğuma haraketlerini unutmuyorum..

bir de uzun bir ara vermişsem aniden 50 mekik, 50 şınav felan ile başlamıyorum.

2 hafta önce -10 derece sogukta gecenın bir vaktı bahceli halı sahasında deli gibi 1.5 saat koşup maç yaptık sakatladık işte :) ondan öncede 60 mekik cektik. Neyse onun ağrılarından kurtuldum şimdi başka ağrılarla kasıyorum. sol omzumun biraz daha aşşağısında garip ve acaip bir ağri var.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

olup spor yaparak sakatlanır mı ya?
mekik çekerek sakatlanmassın sadece ham vucüdun ağrır o kadar..

benim ki direk düşmekten kaynaklanan bir durum..
kafa üstü düşüp kafayı yarbilirdim, el üstü düşüp bileği kırabilirdim ama garip bir şekilde kıç üstü düştüm o sırada da dizim yaralandı ve diz arkası bağları zedelendi..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...