la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Taksim deki Irish Centre da kutusunu 15 ytl ye içtim, bir daha kazık yemek istemiyorum... İrlandalı bir arkadaşım Akmerkez'deki Makro Center da satıldığını söyledi ama orası da bana çok uzak. Nereden alacağım ben bu birayı? Şu garibana bir yardım edin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ben migrostan almıştım bir kere, daha sonra bulamadım bir daha. 4 milyonmu 3.5 mu neydi büyük kutusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 migrosta görmüştüm. Ama Büyük 3m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Özelliği ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 diss atmadığımı farkettim, bu dissim migrosa bir hafta sattınız gines bira, diğer hafta bulabilene ne ala kangurunuzmu içti yoksa paranızmı yetmedi almaya irlandanın kalbinden cons baba, selam eder hbc alayınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 koç grubunun migros u elden çıkartma kararından sonra migroslar mağza mağza satılmaya başlandı şuan migroslarda birçok malda 50% indirim var stok temizliyorlar ondan gelmemiş olma ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 etilerde bi şarküteri var akmerkezin hemen yanıbaşında hani büyük meşur bi yer absinth flnda satıo adını şe edemedim ama şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ozelligi ne? Kalite bira. Sisesinden ya da kutusundan bosaltmadan icmek icin yapilmis. Lezzetli iste... Shepherd's pie + guiness ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ben de fellik fellik newcastle brown ale ariyodum, bakayim bi su soylenen sarkuteriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 tabi daha irlanda'ya gidemediğimiz için deneyemedik ama asıl bunu fıçıdan içeceksin ki offf of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 DOĞA ŞARKÜTERİ. bir şişe budweiser 5 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 doğa şarküteri harika bi yerdir.. adamlar utanmasa tekelden gelen sigaraları da 2 hatta 3katına satacaklar. bugün aldığınız ürün 3ytl iken yarına 5ytl ertesi gün 2,5ytl fiyat biçilebilir (borsa hesaabı.. bi çıkıyor bi iniyor) tabii piyasa fiyatının 1,25ytl olduğunu da söyleyebiliriz. harika bi yer şu doğa şarküteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 /if you are hungry; drink a Guiness. Hayvan gibi koyu bi bira be ictikce cis gelmesi yetmiyo bie doyuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yeminimi bozduracaksınız 1 haftadır sadece 1L içtim lütfen eski günlük 4Lt lik ortalamama döndürmeyin plzzzz.3M li migrosa baktım demin yoktu. İlerde Interesting Tekel bayii var orda kesin vardır alakasız şeyler getirio herif böle adını hiç duymadıım biralar kaçakçı büyük olasılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Doğa şarküteri'yi az önce aradım, ellerinde varmış. Şimdilik 2 oldu: Akmerkez Makrocenter da 3,5 ytl civarı Doğa Şarküteri'de 5 ytl var mı başka satıldığı yer bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 @riglous sana duacıyım. dediğini bir deneyeyim dedim. shepherd's pie tarifi buldum. evde yaptım. mükemmel oldu. doğa şarküteri'den aldığım guinness le beraber güzel bir ordövr tabağı + evde yaptığım shepherd's pie + maç ve fenerbahçemin galibiyeti.... gerçekten süper oldu... bunun şerefine bir shepherd's pie tutorial'i hazırlayacağım yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar