SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 haha canlı kalması iyiymiş :P kötü birşey ya hiç mi dikkat etmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 lan var ya, konuyu ben açmış olsaydım 2 sayfadan öte gitmezdi şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 "yemeğimden mahsun kırzımıgül çıktı!" diye konu açıcam merak ettim nereye kadar gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açmayı bilmiyorsunuz demek beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yok ondan değil.. cinsiyet farkından kaynaklanıyor. bi bayanın açtığı hiç bir başlık 10 sayfadan aşşağı olmamıştır paticik tarihinde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 pozitif ayrımcılık muhabbeti vardı bi topikte, onla ilgili bişi olsa gerek:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Patiler kızlara daha çok ilgi gösteriyor demek :P Birazda bizimle ilgilenin patiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Dory cirkin. Baska topice gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 thelegbra son noktayı koymus aslında 6 sayfa önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 oper said: lan var ya, konuyu ben açmış olsaydım 2 sayfadan öte gitmezdi şerefsizim. oper said: yok ondan değil.. cinsiyet farkından kaynaklanıyor. bi bayanın açtığı hiç bir başlık 10 sayfadan aşşağı olmamıştır paticik tarihinde sanırım. otur arama yap topiclerimin ne halde olduklarini gor ozman. ne alaka bayan erkek breh. dengesizce konusup germeyelim ortami. legbra da kendisine baksin, 3 çesit gidayla besleniyor diye adam gibi toplaşamiyoduk onun yüzünden, hih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mübalağa sanatı ;) ayrıca araştırılır dert değil, ama aksini gösterecek topik sayısı çok azdır. albümde bile bi kız fotosu konulunca direk 2-3 sayfa muhabbet dönüyor. erkeklerin doğasında var. yemeyelim şimdi birbirimizi. hatta beni hiç yeme, sinek çıkar içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Yapmayın,konunun bu kadar çoşması tamamen sineğin başarısıdır. Tebrikler sinek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 +1 sineklere pozitif ayrımcılık var! insan patilere gereken önem verilmiyo yetkililer duysun sesimizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 asteroth said: 1 milyona burda size kral lahmacun yedireyim ben. ki sen maraştasın , 1 milyona antepte ne lahmacun yerler onu hiç konuşmim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 legbra-dory atışması tatlı sonla bitcek gibime geldi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuss Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 -Wissy said: Dory cirkin. Baska topice gecin. sen öyle san. yada bütün pati öle sansın :) dory is the most beautiful girl in our school ;) nese kaçtım, ptesi liiineer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 erkeklerinize çok acıdım. rus satın alıp gönderim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Savaş çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 her büyük aşk nefretle başlar asuhdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 said: Direk kavga sebebi. Dory dalabilir =) pardon ya dory niye dalsın. Yanlış oldu :S Ginaly dalsın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 dalarsa boğulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 aman tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Çok sevimlisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Dory niye dalsın ya pardon :S Dalarsa ginaly dalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar