karabocek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 moriQ said: fotoğraflı kanıtı şikayetvar.com a yollıcaksın ondan sonra sana 1 ay free yemek verirler (: aklımız fikrimiz zaten... =) bende bi kere yemeksepeti Happy Moon's dan "chicken in london" diye bişey söylemiştim sosundan kadın saçı çıktı kapalı kutu bide,kusmuştum atmıştım,o günden beride sipariş vermedim ordan zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kedi köpek beslersin. yemen şart değil. maksat adama zarar vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Sinegimden yemek cikti.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 lahmacun istanbuldada 1.5-2 ytl arası genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 thelegbra said: 5 sayfa boşuna tartışmışsınız. yeşillikten sinek çıktı diye lahmacunu yememiş diye beheeey demişler. ben nelerini gördüm daha bunun, kaç tane restorandan kovulduk, şundan bu çıktı bundan bu çıktı ben bunu yemem ben bunu içmem. ooo dory, kişiselde mod, taş da hatundur bu, wow neyin oynuyo, kafaliyim şunu falan gibi niyetleriniz varsa 3, hatta 4 kere düşününüz. aha bu benim ömrümü yedi, benimkini değil, şehirdeki tüm restoran çalışanlarının/sahiplerininkini de yedi. bi yemeksepeti kaldıydı, gg. ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Soulless said: Sinegimden yemek cikti.:S sinek yemek sıçtı diyosun yani O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 3ytl pahalı lahmacun için onu bunu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mortis said: yarım sinek çıkmamıştır ya sen yemişsindir yarısını ciddi misin? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 çözüm: sineği çıkarıyosun, yeşilliği yıkıyosun. Lahmacuna sinek konmadığını umarak yemeye devam ediyorsun. Hatırlıyorum bizim okula yurt dışında exchangeden gelen bi kız vardı bilgisyar bölümünde. Kızın kahvesinin içine böcek düştüydü, kız böceği kaşıkla çıkarıp kahveyi içmeye devam etti. rahat olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 gözle görebildiğin o sinek, göremediklerini düşün. gün boyu açıkta bekleyen etteki bakteriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oha 3 milyon mu karışık pide 5 milyon olur zaten ama dürüm fordıvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yemeksepeti.com -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ehuehue ben 10 yaşındayken eti çikolata almıştım bi kere bozuk çıkmıştı s.k.t geçmemiş olmasına rağmen. eti'yi aramıştık adamlar bi koli eti cin getirip çikolatayı alıp gitmişti onu anımsadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 dominos' u deneyin. tırnak, saç, ve yara bandı gördüm şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kıvırcık kıllar çıkmadıına dua et:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 said: sinek canli What about the fly doctor? Tell me he is going to be okay!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 büyük ihtimalle yemeğinden inek çıkmış bir vejetaryanın durumu bundan daha korkunç olacaktır. bunca senelik adanmışlık, arınmışlık.. hepsi bır kocca ısırıkla.. ve hmmmm inek etinin o muhteşem lezzeti, harika aroması.. güle güle vejeteryanlık! evladım bana iki tane t bone steak söle. seneler boyu ne halt etmişim ben yahu? böle bi lezzetten mahrum etmişim kendimi.. dur bi de pastırma mı ne vardı, ondan da tadayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 vejeteryanın dönebileceği son 3 nokta -kokoreç -ciğer -beyin salatası olur heralde. karar veremdım ondan 3 tane yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kokoreç ve ciğer muhteşem şeyler ya! yapma allasen.. kokoreçi iyi yapan yerde yiyeceksin bi de bahar ayında yemiyeceksin.. az acılı olacak bööle.. Ohş! GNAM GNAM ciğer ise arnavut ciğeri olacak. bööle bool kekikli. üzerine de tuzu dökecen azıcık.. ben ince kıyılmış soğanlı yerim ciğeri, tabii biraz da yeşillik.. wuh! dur dur.. ciğere eklemem var; şu ciğer şiş olayı. ne muhteşem bişi yau! şiş ciğeri dürüm yapıyorsun içine binbir türlü seçenekten beğendiklerini dolduruyorsun falan. ama baharat banko! ACIKTIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 vqalla bikaç gün içinde edirneye gidecek biri olarak ciğer yemen taocudur diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 konununn içine ediyorum ama.. harbi edirnede kırklarelinde falan yiyiceksin.. o ciğeri doğrudan atmazlar ateşe. unlu munlu bi harcı vardır. sonra kızartılır. üzerine sumak falan da konulur misal.. ay allahım! ben yemmeee kaçtım, daha fazla yazmıyorum zati.. ha bi de kırklarelinde küçük mustafa'da köfte yenmeli, en azından bi kere! adapazarında ıslama köfte de yenmeli. millet kebap, lahmacun arasına sıkışmış kalmış ama nası güzel yemekler var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Charsi said: kıvırcık kıllar çıkmadıına dua et:D :D:D:D:D bi sinek yuzunden 7 sayfa oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bizim salatadan da arı cıkmıstı adaamlar degiştirmişti ama ben yemedim o kadarda mühim bişey degildi benım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 insan yılda ortalama 3 tane uyurken örümcek yutuyormuş farkında olmadan. düşün yani sineğe şükret hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 holi şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar