Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemegimden sinek cıktı!

dory

Öne çıkan mesajlar

moriQ said:
fotoğraflı kanıtı şikayetvar.com a yollıcaksın ondan sonra sana 1 ay free yemek verirler (:

aklımız fikrimiz zaten... =)
bende bi kere yemeksepeti Happy Moon's dan "chicken in london" diye bişey söylemiştim sosundan kadın saçı çıktı kapalı kutu bide,kusmuştum atmıştım,o günden beride sipariş vermedim ordan zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

thelegbra said:
5 sayfa boşuna tartışmışsınız. yeşillikten sinek çıktı diye lahmacunu yememiş diye beheeey demişler. ben nelerini gördüm daha bunun, kaç tane restorandan kovulduk, şundan bu çıktı bundan bu çıktı ben bunu yemem ben bunu içmem.

ooo dory, kişiselde mod, taş da hatundur bu, wow neyin oynuyo, kafaliyim şunu falan gibi niyetleriniz varsa 3, hatta 4 kere düşününüz. aha bu benim ömrümü yedi, benimkini değil, şehirdeki tüm restoran çalışanlarının/sahiplerininkini de yedi. bi yemeksepeti kaldıydı, gg.

ahahahah :D
Sosyal ağlarda paylaş

çözüm: sineği çıkarıyosun, yeşilliği yıkıyosun. Lahmacuna sinek konmadığını umarak yemeye devam ediyorsun.

Hatırlıyorum bizim okula yurt dışında exchangeden gelen bi kız vardı bilgisyar bölümünde. Kızın kahvesinin içine böcek düştüydü, kız böceği kaşıkla çıkarıp kahveyi içmeye devam etti. rahat olmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle yemeğinden inek çıkmış bir vejetaryanın durumu bundan daha korkunç olacaktır.

bunca senelik adanmışlık, arınmışlık..
hepsi bır kocca ısırıkla.. ve hmmmm inek etinin o muhteşem lezzeti, harika aroması..

güle güle vejeteryanlık! evladım bana iki tane t bone steak söle. seneler boyu ne halt etmişim ben yahu? böle bi lezzetten mahrum etmişim kendimi.. dur bi de pastırma mı ne vardı, ondan da tadayım!
Sosyal ağlarda paylaş

kokoreç ve ciğer muhteşem şeyler ya! yapma allasen..

kokoreçi iyi yapan yerde yiyeceksin bi de bahar ayında yemiyeceksin.. az acılı olacak bööle.. Ohş! GNAM GNAM

ciğer ise arnavut ciğeri olacak. bööle bool kekikli. üzerine de tuzu dökecen azıcık.. ben ince kıyılmış soğanlı yerim ciğeri, tabii biraz da yeşillik.. wuh!

dur dur.. ciğere eklemem var;
şu ciğer şiş olayı. ne muhteşem bişi yau! şiş ciğeri dürüm yapıyorsun içine binbir türlü seçenekten beğendiklerini dolduruyorsun falan. ama baharat banko!

ACIKTIM!
Sosyal ağlarda paylaş

konununn içine ediyorum ama.. harbi edirnede kırklarelinde falan yiyiceksin.. o ciğeri doğrudan atmazlar ateşe. unlu munlu bi harcı vardır. sonra kızartılır. üzerine sumak falan da konulur misal..

ay allahım!

ben yemmeee kaçtım, daha fazla yazmıyorum zati.. ha bi de kırklarelinde küçük mustafa'da köfte yenmeli, en azından bi kere! adapazarında ıslama köfte de yenmeli. millet kebap, lahmacun arasına sıkışmış kalmış ama nası güzel yemekler var!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...