huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Kısa bir zvz, çok iyi mutalisk microsu var. Jaedong, zvz maçlarda yapılmaması gerekeni yapıyor ve kaybediyor. Tek hatchry'den muta oyun kaybettirir. Güzel oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 zvz sux =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ya ben yannış repımı cektım dıe bakıorum 2 adam sadece drone yapıyorlar,sonra bırbırlerının baselerınde takılıyorlar sonra bırı cıkıyor anlamadım ki ben bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 çok geç exp çıktı adam belliydi yenilceği @suark: versiyon farkından oluyo sanırım o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ZvZ'de skillden çok şans ve tecrübeye bakar,Mondi şansının da yardımıyla Savior gibi hall of fame bir Z'yi yendi..Bu maçta da iki gosu da olsa,ZvZ'de izlenecek yol gerçekten çok riskli olduğu için Gorush tecrübesiyle almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 war of the böcüks. gnaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar