Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 kokuyor olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Banyo yaparken vücudumu değil postumu yıkıyorum ben. Fotoğraf çekip koyardım ama kaos çıkma ihtimali var ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 mADmaXimus said: bu lazerin zararlari nelerdir bilen var mi ben de yaptirmayi dusunuyorum da hazir konu acilmisken sorayim dedim lazer deil de kılsız olmanın zararları var mı milyonlarca kıl boşa çıkıyor olamaz edit: lazer yapan bir daha güneşe çıkamaz mı? süresi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 MADBOY said: Banyo yaparken vücudumu değil postumu yıkıyorum ben. Fotoğraf çekip koyardım ama kaos çıkma ihtimali var ne yazıkki. EWWWW :Ss:s kıl saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Onu sorcaktım tam bende,lazer yapılan kişi güneşe çıkamazmı bidaha?Bende bu elmacık kemikleri üzerinde çıkan tüylerden nefret ediyorum.Jilet vursan bi dert(ilerde göz kapaklarının 1-2 cm altına kadar çıkma ve kurtadama benzeme riski),vurmasan bi dert(sinekkaydı bi traştan sonra orda iğrenç görünüyolar). 25 $ mıymış neymiş seansı,diyorumki 3-4 seans gidip hallettirsem bende. Bidaha şöyle şezlong'a oturup "oooh" diye güneşlenemicezmi yauv,bende bronz'um biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Korax said: Onu sorcaktım tam bende,lazer yapılan kişi güneşe çıkamazmı bidaha?Bende bu elmacık kemikleri üzerinde çıkan tüylerden nefret ediyorum.Jilet vursan bi dert(ilerde göz kapaklarının 1-2 cm altına kadar çıkma ve kurtadama benzeme riski),vurmasan bi dert(sinekkaydı bi traştan sonra orda iğrenç görünüyolar). 25 $ mıymış neymiş seansı,diyorumki 3-4 seans gidip hallettirsem bende. Bidaha şöyle şezlong'a oturup "oooh" diye güneşlenemicezmi yauv,bende bronz'um biraz. abi oraları berberlerde olan traş makinasıyla (MOSER tercihimdir) al. Dediğin gibi jilet vursan bi türlü vurmasan 2 türlü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yav makina var bende de,onla alıncada çoğalıyo sanırsam.Bide yakma muhabbeti var berberde oda siyahlaştırıyo tüyleri :) bide ağda var,tabi en temizi ama çok fena bi çile yani,öyle bi acı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 lazer güneş mevzu yaklaşık şöle birşey; normalde yaz aylarında dışardaki güneşe de koruma kremi olmadan çıkmamamız gerekiyor, ha kaç kişi sallaıyor hiç kimse aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 hımm anladım mevzuyu,ee iyi bişeymiş bu yahu.Gidip yaptırıyım bari ilk fırsatta,habire makinaydı ağdaydı acı çekeceğime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 of o elmacık kemiklerimde benim de tüy var çok sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aman işin sağlık boyutunu epilasyon yapan yere sorma heh zira onlar sana bence binde bir rastlanacak riskleri söylemeyekcetir, yani kullanılan materyallere alerjin çıkarsa (düşük şans) sivilce patlaması olması, derinin kararması ya da leke kalması vs ayrıca elmacık kemiklerinizde çıkan kıllarla barışık yaşamak konusunda cüceden tavsiye alınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 elmacık ve kulak kılları ıcın dusunulebılır aslında ayrıca bu ıs ıcın krem neyım yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 var Bioder denen krem var. Ama sonuçlarını 6 aydan önce göremiyorsunuz. Krem tedavisi uzun sürüyor, tabi bilmiyorum daha profosyonel olanları var mıdır yok mudur. Benim dediğim krem eczanelerde fln rahatlıkla bulabileceğiniz reçetesiz bir krem :) Ayrıca bir profosyonelden aldığım bilgiyi aktarıyım, çıkacak kıl jilet,makine dinlemez. Çıkacak kıl çıkacaktır, fark olmuyor yani fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Cilet vurunca sertleşiyo meret.Krem mrem uğraşamam ben yau,6 ay tee,ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum bazen,krem sürmeklemi uğraşalım bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ahah hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 benimde elmacik kemikleri üzerinde aşırı bi kıllanma oldu son 2-3 senedir,her traştan sonra,berber makineyle aliyodum ertesi gün gene çikiyodu o derece:D,bi sefer berbere gittim,elemen dedi abi bi agda yapim :D ben oraya(elmacik kemiklerinin orasi) 3-4 ay çikmaz bida dedi,eyi hadi bakalım dedim,agdai yapiştirdi bi çekti,o an azımdan pek güsel kelimeler çıkmadi :D,gözümden yaş geldi o derece bişey,neyse efenim 1 hafta sonra gene aynı bok,aynı yerde kıllar eskisi gibi çıkmaya başladı,kuzenin tavsiyesiyle ankara-kızılayda laserciye :D gittik,ilk seansa girdik 10-15 dakka sürdü,2-3 seans daha yapmamız gerekir dedi tohtor hanım,birde 2 seans aradi minimum 30-45 gün arası olmasi lazımmış,ha bide taa kıl köklerini yakıyolar, yani seansları bitirenlerin büyük çoğunluğunda bidaha çıkmıyomuş kıllar,ama tohtor hanım dediki,maymun ırkından gelen erkeklerde,ilerde; bir kaç sene sonra hafifden kıllanma görülebilir tekrar dedi :D p.s.: Bide bi sürü lazerci varmış dikkat etmek lazımmış,dandik yerlerdeki aletlerin lazer ışınlari vücuda ciddi hasar veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 benimkine lazer fln de etki etmez, kökten jiletlemek lazım kemiğe kadar dayanacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Sökelim abi senin yanakları olmazsa :) engüzeli lazer ozaman.Gitmeden hemen başlamak lazım,çok para ödedinmi peki bu olaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ö.m. ler sel gibi oldu,herkes adres soruyo:),bi mahsuru yoksa burdan telefon no. larını veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Sanmıyorum olacağını bi mahsurunun :) istanbul'damıdırki bu?Memnunmusun halinden? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Yok ankara-kızılayda benim dediğim yer,çok memnun kaldim yakında kolları sonrada bacaklari .... eheh,yav nebilim iyi oldu işte yüzüm açıldı biraz,zaten 2 günde bi sakallar traş olcak kıvama geliyo üstüne bide elmacık kemiklerinin ordaki kıllar çıkanca dağ adamı gibi oluyodum :) ,biraz çekinirek gittim,içerde bi sürü bayan vardi,tek erkek benim ,sonra hafif nonoş tipli bi eleman geldi :D,ama çalışanlar gayet iyi davranıyorlar öle sen erkeksin diye dışlama durumu yok yani, baya nezih ve temiz bi yerdi.aha bu da teli,ankara için: clnclazer: 4252341--4252361 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bu dahada süper oldu işte,ne gibi bi fiyat ödedin peki?Bide yeri nerde tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Korax ben yazin bayindir hastanesinde yaptiricam, sen simdi git orda yaptir, memnun kalmazsan baska yer bulayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 yazın yaptırma kışın yaptır, güneşe hassas olucak cildin. gerçi çok farketmez ama, yazın bişey yaptırmak hep sakıncalı yani :D yazın gözünü çizdirme, yazın kulanı deldirme, yazın epilasyon yapma falan gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar