Farinal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya oyun içi video kaydetmeye yarayan programlar varya bir nerede bulunurlar ve nasıl kullanılırlar anlatabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 gamecam ve fraps var googledan arat indirirsin. fraps daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 fraps kurdum ama 30sn çekilebiliyor bi tek unregisterken ve çekmeye başladığımda inanılmaz lag yapıyor bi anda nasıl düzeltebilrim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_screencasting_software Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 lag dedigin fps dusmesiyse cekmeye bile ugrasma derim video :) Birde 30sn den fazla cekmek istiyorsan satin alican yada biyerlerden full versiyon unu cekicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 http://wowvault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 GameCam kullanabilrsin. Fraps gibi.. 10 dakikalık video 10gb olmaz. O kadar cpu da kullanıp fps yi düşürmez. Satın almasanda pek problem çıkartacak bir şey yok (sesi kaydedemek dışında). 1 tanede ücretsiz convert programı indirdinmi tamamdır. Fraps ı bir türlü sevmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 fraps'ı bir türlü sevmedim, ama onun yerine geçecek esaslı bir program da görmedim. herifgiller para istiyor, ama halen bir high definition formatı koymamışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben fraps kullanıyorum ancak eğer güçlü bir ekran kartın yoksa bu işe hiç yanaşma :) ben nx8880gtx kullanıyorum ve vista kullanmamdan da dolayı frapslerken 20fps lere kadar düşebiliyorum. Eski ekran kartımda gruul'u 5 fps yle frapslemiştim ki gruul efekti falan çok olmayan bir boss. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ekran kartıyla alakası yok. direk cpu'ya yükleniyor fraps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 alakası yok deil var. ekran kartı oyunu zaten sınırda çalıtırıyosa ki bu değer 30-35 fps gibi bi değerse fraps çalıştıgında cpu ya yüklenmesi sonucu iş ekran kartına daha çok düşüyo.Yani oyunu renderlerken ekran kartına yükleniliyor. dolayısıyla ekran kartın iyiyse fpd düşse bile çok etkilemiyor. ama kötüyse 5 fpslere kadar düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 e sonuçta cpu'ya yükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar