Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Gun Kaldi..

Quibble

Öne çıkan mesajlar

16 Eylul 2007 'den beri Amerika'dayim.
Nefret ediyorum bu ulkeden, ve acikcasi buraya ozenen insanlari hic anliyamiyorum.Turkiye'nin tasina topragina kurban olsun onlar.

Tamam kamu hizmetlerimiz iyi olmayabilir ve Amerika'da bu isler gercekten kusursuz olabilir ama, siyaset derseniz "Bush" derim, insanlar derseniz "odun" derim.Turk insanin cahilligini, sicakligini, espirilerini, kirolugunu herseyini ozledim ya.

2 ay 20 gundur burda calisiyorum ve burdaki Turklerin daha iyi bi hayat dusuncesiyle buraya gelip sabah aksam kopek gibi calistiklarini goruyorum, memleketleri burnunda tuten onlarca Turk.Iki kurus daha fazla kazanmak icin burda cektikleri cileler, ikinci sinif insan yerine konmak..

Kacirilan bir noktayi aciklamak istiyorum, evet burda copcu bile 1.500$-2.000$ maas aliyor.. Evinin kirasi min. 1.000$.
Kazandigina gore pahali bir ulke burasida, umutlanan varsa cok umutlanmasin.

Buraya gelicekseniz, universite okumak icin gelip, ustune master yapip, buyuk bir sirkete girmek, yoksa gelmeyin :)..

10 Gun kaldi.. Kusarcasina sokaga tukuren insanlarimin yanina donmeme, 50sinde yaslanmis teyzelere.. Hepsi benim insanim, burda monoton hayat tarzinda yasayan 300 milyon "odun" Amerikaliya degismem hicbirini.

Kendinize cok iyi bakin.Donunce sokaklarda gorusuruz elbette..

(paylasayim dedim cok daraldim..)
Sosyal ağlarda paylaş

evler gerçekten çok pahalı .
ama iyi bir iş bulunursa da dediğin gibi gerçekten yaşanack yer oluyor.

az kalmış gelmene ,azıcık daha sabret .

bir de buraya gelince orayı özleyeceğinden , bulunduğun ortama adapte olman her zaman seni bir adım önde yapar ,belirteyim onu da .

sayılı gün biter :=)
Sosyal ağlarda paylaş

JD said:
Ben yazın gidicem valla amerikaya . özgürlükler ülkesi ya . Elektroniklerde ucuz . Tr de kazık yemeye hiç gerek yok.bide vatandaşlığını alsam ohoh daa ne istiiim

gittikten 1-2 ay sonra görürüm, ülkem burnumda tütüyo lan türk insanı bi başka dersin. sınırdan sokarsam seni na böyle olayım :P
Sosyal ağlarda paylaş

walla bende 2 aydir miami deim universite hazirlik okuom... bence uni master falan bahane siz hec gelmeyin buralara... sacma sapan bi yer... dersten cikiom ise gidiom(pc alcam para biriktirmem gerek) saati yedi dolara ebemi elliolar... turkiye gibisi yoq walla... mayisda doncem insallah...
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Hangi eyalettesin ki? Orta Amerika'ya falan gittiysen misir tarlalari falan baymistir tabi hehe

New York'dayim Penth..

Uyumayan sehir bile bi yerden sonra onumde dusup bayildi.
7 gun kaldi bu arada.. :)

edit: bu arada bi detayida soliim 3 ayda baymadim, yaklasik 8-9 yildir hayatimin yarisi Amerika'da geciyor.. 3 yil burda okudum, ogrenci hayati fena diil kabul ediyorum.sonraki 5 yil gerek tatil olsun, gerek calismak olsun, cehennemin dibine kadar yolu var bu ulkenin adamim. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...