ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 lazerler noldu ya geldimi bende söylicem acayip bişi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bu da güzel :) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4355 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 CaNNi said: bu da güzel :) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4355 ucuzu pek güçsüz, 180 dolarlı olan daha kuvvetlisi var bi de, onunla komple otobüs, cafe , sinema salonu bloke edebiliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 12 metre range var işte :) otobüsün ortasında oturursan otobüsü bloklar :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Lost'taki kaç dolarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 bi tane supercard alayım diye girdim 8 9 tane şey sipariş ettim gg oldu kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 site bizim hersey 1 milyonculardan farksız. aylar önce girdim baktım aa ne güzel aa bu bile var dedim yine girdim bi düşündüm yok yok cıktım. tabi evdeki dolap molap kutu ne varsa karıştırmamdan sonra oldu bu olay.bi sürü gereksiz şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kaç günde geliyor demiştiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ovchinnikov said: lazerler noldu ya geldimi bende söylicem acayip bişi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Fistan said: kaç günde geliyor demiştiniz?1-4 hafta arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 adamlar dealextreme üzerinden ticarete girmiş ya. koydum cevabı; http://forum.donanimhaber.com/m_22884581/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 CaNNi said: ovchinnikov said: lazerler noldu ya geldimi bende söylicem acayip bişi onlar Geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 site acilmiyor 2 gündür sizdede öylemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bendede açılmıyor, opendns guide cıkıyor öyle kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 şu şekilde yazınca açılıyo http://www2.dealextreme.com/ bu arada madem konusu açıldı gene review yazıyım, arada 3-4 kere daha sipariş verdim hepsi sorunsuz ulaştı bi tanesi 1 ayı geçti o biraz kıl etti, ama siteyle alakası yok kargoyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sony burayı da yoketti diye ödüm patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 cok şükür şuan açılıyor birşey sorucam. Ödeme seçeneklerinde Paypal'da 3 secenek varda 1 ini boşverin şu ikisi arasında ki fark nedir ? 1- express checkout (for all customers) the safer easier way to pay yaziyor altında da 2- standart paypal chekout yaziyor birde Hangisi ile ödiyim kafam karıştı artısı eksisi ne :S 1. yapsam dahamı çabuk ulaşır elime sparişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 acil pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 fark yok,biri loginli biri loginsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 god bless you edıt: parayı çekti adress sormadı bu lan asdasfa . Nereye yolluyacak Paypal'da yazan adrese mi ? İlk kez paypal'dan adress'e birşey alıyorumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Fistan said: adamlar dealextreme üzerinden ticarete girmiş ya. koydum cevabı; http://forum.donanimhaber.com/m_22884581/tm.htm Bence sana yakısmadı Fistan.Isteyen ıstedıgı fıyata satar.Ki bu kazıklamak degıldır bence.O zaman tr den kımse bısey almasın.Alısverısı bozman hos olmamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yok oyle sey isteyen istedigi fiyata satar. adam 2$ lik seyi 10 lirayami mi ne satiyo. o istedigi gibi adam kazikliyosa buradan haberi olan biride gelip gayet guzel elestirebilir, boyle bi sitenin varligindan haberdar edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 e bütün firmalar bu şekilde çalışıyo, adıda ticaret. ha tabiki başka bi yerde daha ucuza satıldığından haberdar etmek gerekir kesinlikle. bide gitti gidiyorda bu tiplerden milyon tane var artık, kargonuz honkogan gelek diyede belirtiyolar bide, para kazanabiliyolarsa ne mutlu onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kim yine upladı bu konuyu yaa, 1 saat oldu anasını satiym kitlendim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 evet gittigidiyorda dolu var boyle tiplerden. hatta yuzsuzce "verceginiz siparisler hong kong taki tedarikcimizden gelecektir o yuzden 7-14 gun" falan gibi yazilar yaziyolar. bu tabiki ticaret ama kaziklama amacli cok kullanan var. 20$ a satilan 30mw lik lazerleri 80 e 90 a satiyolar ya insaf. hani gidersin hong kong dan kimsenin bilmedigi biyer bulursun, ugrasir cabalar getirtirsin falan, sonra dersinki o kadar yordum kendimi bu da benim hakkim. ama senden alicak adamla senin tek farkin senin dealextreme.com adresini biliyo olman ve bence bu da o kadar buyuk bir farki hak ettigin anlamina gelmiyo. neyse dedigim gibi ticaret sonucta ama gri alanda kaliyo bu konular cogu kez, siyahi beyazi yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar