Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dealextreme

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
site bizim hersey 1 milyonculardan farksız.
aylar önce girdim baktım aa ne güzel aa bu bile var dedim yine girdim bi düşündüm yok yok cıktım.
tabi evdeki dolap molap kutu ne varsa karıştırmamdan sonra oldu bu olay.bi sürü gereksiz şey.
  • 4 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şu şekilde yazınca açılıyo

http://www2.dealextreme.com/

bu arada madem konusu açıldı gene review yazıyım, arada 3-4 kere daha sipariş verdim hepsi sorunsuz ulaştı bi tanesi 1 ayı geçti o biraz kıl etti, ama siteyle alakası yok kargoyla alakalı.
Mesaj tarihi:
cok şükür şuan açılıyor birşey sorucam.

Ödeme seçeneklerinde Paypal'da 3 secenek varda 1 ini boşverin şu ikisi arasında ki fark nedir ?

1- express checkout (for all customers) the safer easier way to pay yaziyor altında da

2- standart paypal chekout yaziyor birde

Hangisi ile ödiyim kafam karıştı artısı eksisi ne :S 1. yapsam dahamı çabuk ulaşır elime sparişler
Mesaj tarihi:
Fistan said:
adamlar dealextreme üzerinden ticarete girmiş ya.
koydum cevabı;
http://forum.donanimhaber.com/m_22884581/tm.htm

Bence sana yakısmadı Fistan.Isteyen ıstedıgı fıyata satar.Ki bu kazıklamak degıldır bence.O zaman tr den kımse bısey almasın.Alısverısı bozman hos olmamıs.
Mesaj tarihi:
yok oyle sey isteyen istedigi fiyata satar. adam 2$ lik seyi 10 lirayami mi ne satiyo. o istedigi gibi adam kazikliyosa buradan haberi olan biride gelip gayet guzel elestirebilir, boyle bi sitenin varligindan haberdar edebilir.
Mesaj tarihi:
e bütün firmalar bu şekilde çalışıyo, adıda ticaret. ha tabiki başka bi yerde daha ucuza satıldığından haberdar etmek gerekir kesinlikle.

bide gitti gidiyorda bu tiplerden milyon tane var artık, kargonuz honkogan gelek diyede belirtiyolar bide, para kazanabiliyolarsa ne mutlu onlara.
Mesaj tarihi:
evet gittigidiyorda dolu var boyle tiplerden. hatta yuzsuzce "verceginiz siparisler hong kong taki tedarikcimizden gelecektir o yuzden 7-14 gun" falan gibi yazilar yaziyolar. bu tabiki ticaret ama kaziklama amacli cok kullanan var. 20$ a satilan 30mw lik lazerleri 80 e 90 a satiyolar ya insaf. hani gidersin hong kong dan kimsenin bilmedigi biyer bulursun, ugrasir cabalar getirtirsin falan, sonra dersinki o kadar yordum kendimi bu da benim hakkim. ama senden alicak adamla senin tek farkin senin dealextreme.com adresini biliyo olman ve bence bu da o kadar buyuk bir farki hak ettigin anlamina gelmiyo. neyse dedigim gibi ticaret sonucta ama gri alanda kaliyo bu konular cogu kez, siyahi beyazi yok malesef.
  • Yeni Oluştur...