Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dealextreme


Holy

Öne çıkan mesajlar

DealExtreme

Evet sitemiz bu. Ucuz çin malları satıyorlar bir nevi bit pazarı denilebilir. Aklınızın ucundan geçmeyecek ürünler var. Çok yararlı şeyler de bulabiliyorsunuz. İlk siparişimi 2 hafta kadar önce vermiştim, dün elime ulaştı. 2 parça halinde bir $14 bir de $10'lık siparişler vermiştim 14 dolar olan geldi, diğerini bekliyorum.

Site yöneticileri gerçekten ilgili insanlar. Şimdilik bir kez mail attım ertesi gün cevabını aldım. Biraz araştırınca 15 dolar üstüne kargo takip numarası veriyorlar diye rivayetler var ama 15 dolar üstü sipariş etmediğim için ne kadar doğru bilemiyorum. Ben sadece site üzerinden takip edebiliyordum kargoya verilip verilmediğini.

Ödemeleri paypal üzerinden alıyorlar. Paypal kullanan vardır zaten ayrıca bahsetmiyorum.

Sitenin en güzel yani ise "Bedava kargo". Evet Airmail ile yolluyorlar siparişleri bu yüzden uzun sürüyor biraz dediğim gibi 2 haftada elime ulaştı. Ürünlerin çoğunun üzerinde marka vs. yazmıyor. Dandik çin malları olmalarına rağmen çoğu üründe farketmediğini düşünüyorum. Örneğin "Brick magnatizer&demagnetizer" aldım nasıl bir şey olduğunu görmek için. Ne kadar çin malı olursa olsun farketmez diye düşünüyorum ve şu an için güzel çalışıyor.

Sitede bir çok kategori var. Özellikle her tür ürüne led koymaları ilgimi çekti :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:
oha piskopat seyler varmis yaw. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4996 cok hosuma gitti mesela.
Siteden bu tip şeyler alırken adaptörlere dikkat edin :) Amerika ağırlıklı satış yaptığı için bütün fişler "flat" şeklinde. Onlardan alınca daha güvensiz olarak bunlardan da almanız gerekiyor. Ya da çarpılma riskini 0'a indirmek için bunlardan almanız gerekiyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Important EMS Notice: Do not use EMS shipping if your country does not allow importing green lasers, or if you're unsure of whether your country allows these kinds of products. We will not be responsible for losses due to customs confiscation.


Acaba gümrükte arıza çıkarmı bunla ilgili ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...