Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 DealExtreme Evet sitemiz bu. Ucuz çin malları satıyorlar bir nevi bit pazarı denilebilir. Aklınızın ucundan geçmeyecek ürünler var. Çok yararlı şeyler de bulabiliyorsunuz. İlk siparişimi 2 hafta kadar önce vermiştim, dün elime ulaştı. 2 parça halinde bir $14 bir de $10'lık siparişler vermiştim 14 dolar olan geldi, diğerini bekliyorum. Site yöneticileri gerçekten ilgili insanlar. Şimdilik bir kez mail attım ertesi gün cevabını aldım. Biraz araştırınca 15 dolar üstüne kargo takip numarası veriyorlar diye rivayetler var ama 15 dolar üstü sipariş etmediğim için ne kadar doğru bilemiyorum. Ben sadece site üzerinden takip edebiliyordum kargoya verilip verilmediğini. Ödemeleri paypal üzerinden alıyorlar. Paypal kullanan vardır zaten ayrıca bahsetmiyorum. Sitenin en güzel yani ise "Bedava kargo". Evet Airmail ile yolluyorlar siparişleri bu yüzden uzun sürüyor biraz dediğim gibi 2 haftada elime ulaştı. Ürünlerin çoğunun üzerinde marka vs. yazmıyor. Dandik çin malları olmalarına rağmen çoğu üründe farketmediğini düşünüyorum. Örneğin "Brick magnatizer&demagnetizer" aldım nasıl bir şey olduğunu görmek için. Ne kadar çin malı olursa olsun farketmez diye düşünüyorum ve şu an için güzel çalışıyor. Sitede bir çok kategori var. Özellikle her tür ürüne led koymaları ilgimi çekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 oha site imbaymis.. tabii bir yamuk yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 diğer aldığın ürün gelince de haberdare eder misin bizi? gerçekten çok ucuz ve kargo parası neyim yoksa süper.. eline nasıl ulaştı kargo.. ptt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 önce görsem, mp3 çalan saati alırdım direk. askerde süper olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ilginç eşyalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kargolar ptt ile geliyor. diğeri de elime geçince yazarım buraya. 1 haftaya kadar gelicek sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 peki kargo için ne kadar ödedin bunuda bize söylersen tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kargo ucreti yok demis ya, benimde aklimi yesil lazerler cekti 30mw lik kalem seklinde lazer var 30$ a cok fena alasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Disappear bende aynı ürüne takıldım. Fiyatı başka sitelerde 100 dolar fazla ucuz geldi shiping de olmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Self-Defense Tools bölümünde çam ağacı var. Hiç bu gözle bakmamıştım çam ağacına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 millet balon patlattigini falan yazmista korkuyorum 30 mw, mazallah goze falan bi gelse sictin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 30 mw dediğiniz şey kiprit falan yakanlardan mı oluyo :) veya ince kağıt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.640 Birde bu 30 dolarlık şey 400 gb usb hdd mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hayir hard disk kutusu harddiski icine takiyorsun externala cviren adaptor gibi bir nevi yanlis anlamadiysam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 evet hard disk kutusu o, internal hard diskleri hem koruyo hemde baska bi bilgisayara takarken direk takabiliyosun icini external gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oha piskopat seyler varmis yaw. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4996 cok hosuma gitti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bu siteden bi tane el helikopteri almistim.. baya ucuyo alet haha.. sorunsuz gelmisti kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Innuendo said: oha piskopat seyler varmis yaw. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4996 cok hosuma gitti mesela.Siteden bu tip şeyler alırken adaptörlere dikkat edin :) Amerika ağırlıklı satış yaptığı için bütün fişler "flat" şeklinde. Onlardan alınca daha güvensiz olarak bunlardan da almanız gerekiyor. Ya da çarpılma riskini 0'a indirmek için bunlardan almanız gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 THESE ARE IMBA çalışıyorsa site sorunsuz bakılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bu siteden alışveriş yapanlar bilgilendirsinler bizleri.O yeşil lazerlerin kalitesi nasıl acaba çok merak ettim.30nw ya da 50 olanlar özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Important EMS Notice: Do not use EMS shipping if your country does not allow importing green lasers, or if you're unsure of whether your country allows these kinds of products. We will not be responsible for losses due to customs confiscation. Acaba gümrükte arıza çıkarmı bunla ilgili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 güzelmiş site 12 metreye kadar cep telefonlarını çektirmeyen alet felan var 40 dolara felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paypal disinda direk kredi kartiyla alisveris yapamiyoruz sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 çeviriciler migrosta bile var ya, asıl sorun amerikada 110 volt kullanılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1997 e öeh satın alanın kaydını tutup fbi'a falan veriyorlardır herhalde, lightsaber mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar