dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Merhabalar, 3 arkadaş feci adventure gazına geldik, Still Life'ı bitirmek üzereyiz. Ben Syberia ile Dreamfall LJ'i bitirdim daha önce ve bu türde en çok sevdiğim oyunlardı. Broken Sword'u sevemedim, zaten Still Life'ın da tarzı Syberia ve Dreamfall'a çok yakındı .. Buna yakın sağlam bildiğiniz oyunlar varsa lütfen yazın.. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Yazdıklarından anladığım Broken Sword 3 veya 4ü oynamış olduğun. Karşılaştırmandan o anlam çıkıyor yani. BS1 ve BS2 2D adventure oyunları ve türünün en iyilerinden, kesinlikle oyna. 3D adv. sardıysa klasiklerden Grim Fandango yu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Monkey island serisi, Syberia 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Post Mortem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bu seriyi oyna çok fena sarıyor valla http://forum.paticik.com/read.php?35,1974786,1974786#msg-1974786 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Still Life'a benzer Fahrenheit (Indigo Prophecy) geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Syberia 2 yi oynadım işte 1'i oynamadan napsam 1'i oynasam şimdi çok kötü olur mu ? Curse of Monkey Island'la, Escape from Monkey Island'ı arka arkaya oynamayı düsünüyorum ayrıca.. Ha bide Sharlock Holmes'un en son oyununu indirdim, var mı oynayan fln ? İyi not vermişler gamespot'ta .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sırasıyla oynamanın zevki baska tabi ama mutlaka oyna syberia 1'i de.. microids'in adventurelarını hep guzel bulmusumdur (özellikle Benoît Sokal'ın yarattıklarını).. syberia bittikten sonra sinking island'a bak.. bekliyordum bayadır ama sonra cıkmıs kafamdan.. yine Benoît Sokal yapımı bir oyun olacaktı da çıktı mı çıkmak üzere mi bilmiyorum.. incelersin.. still life'ı da sevdiysen arcane'in dedigi gibi post mortem hosuna gidecektir (aklıma gelen tek eksisi etkilesime girebilecegin itemlar kabak gibi belli ediyordu kendini.. hem goruntuyu bozuyordu hem de oyunu kolaylastırıyordu biraz.. ama oynanır yine de =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 -Larry 7 (Bunu pek büyüklerin olduğu ortamda oynamayın, hoş olmayabilir :P) -Sanitarium -Monkey Island serisi -Grim Fandango şimdilik bu dördü geldi aklıma. Daha başka gelirse yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Grim Fandango efsanedir ya :) İlk bitirdiğim adventure :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yenilerden post mortem, üstüne de stil life tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 demişler ama, sanitarium monkey island serisi (özellikle 1-2). broken sword 1-2, diğerleri beş para etmez. little big adventure 2: twinsen's odyssey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Şimdi aklıma geldi, ilgini çeker mi bilmem ama flash çok güzel ve uzun bir adventour var: steppenwolf Baya eğlenceli ve hoş bir konusu var, aynı ekibin yaptığı Arcane adlı oyunuda deniyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 still life 2 çıkıyor yihuuu çıkınca onu oyna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 thelongest journey dreamfall:the longest journey(tek geçerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar