BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 1. privacy hedehodo tamamen sizin elinizde bisi hic bi sey yazmak zorunda deilsiniz facebooka istiyosunuz sadece adinizi yazarsiniz istiyosunuz benim bi cok arkadasim gibi butun cetelenizi doker ama sadece show to my friends yaparsiniz 2. targeted add muhabbeti yeni bisi deil yillardir gidiginiz siteden googleda yaptiginiz searche kadar her sekilde zaten targeted add kurbanisiniz facebook yeni bi olay deil 3. eski facebook iyiydi superdi kalabaliklasti bok oldu diyenneride anamiyorum. istenirse yabancilardan mail add invite almama sansinizin oldugu saece sizin ayarlarinizla sizi sadece sizin eklediginiz friendlerle muhattap edicek hic bi seyinizi yaancilarla paylasmayan bi sitede 350 milyar insan olsa ne farkederki eger fakelerden rhatsiz oluyosaniz fakelerin oldugu ortamlara girmessiniz application oynamassiniz olur biter 4. applicationlar bence zaten facebookun en onemli olayi ben atif olarak 4 tane applicationla her gun urasiyom. warbook : kings of chaos gibi bi oyun human pets: elenceli bi comunite olayi tetris: bildiginiz tetris iste finansbank portfoy onetimi: hisse senedi hedesi sizde isterseniz kafaniza gre katilir vey akatilmassiniz zorunluluk yok sececenk cok. ayrica minifeedlerde hersey ayarlanabiliyo isteyosaniz sadece arkadaslariniz resim ekleme haberlerini alirsiniz istiyosaniz hersyei alirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 PrudenT said: ayrıca facebookta kredi kartı kullanılmıyor ki bulasın abi hackleyip? gift vardı sanırım, onlardan yollamak için kart giren var. hatta my credit cards diye de bir sekme bile var profil ayarlarında, yazarken gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 evet varmış hakkaten bugün farkettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 insan kredi kartı no'sunu profiline niçin ekler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bonepart benim sorunum diger insanlrin gormesi degil onun ayarlari var evet benim sorunum bilgilerimin diger sirketlere rahat rahat satilabiliyor olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 yurtdışındaki okullar çoğu organizasyonunu facebook aracılığıyla yapıyor, dolayısıyla yurtdışında uni okuyorsanız zorunlu gibi birşey facebook. ayrıca ekliyim facebooka üye olduktan sonra spam gelmiyen mail adresime her gün 20 tane spam ve phishing yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 feysbukun pis bi site olduğunu aldığım hesabı silemediğimde öğrenmiştim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar