Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90.nike.com


BaaL

Öne çıkan mesajlar

Simdi bir surec gittigidiyordan kıyafet aldim. Daha sonra bu adamlar nerden alıyolar bunları diye uzun bi arastirmanin sonucunda ipin ucu buraya cikti. Girdikce basim dondu baktikca dehsete dustum. www.nokia.com.tr de gelecek telefonlarda gorunmeyen N99 lardan tutun , robot köpeklere; Prada , Lacoste , A&F urunlerinden Gucci Versace gözlüklere kadar hersey var. Fiyatlari MSN uzerinden linki vererek soruyorsunuz. IPOD Nano lar 65$ , Gucci sneakers lar 38$,adidas 35th year serisi ayakkabilar 36$ , IPhone 8 gb 415$ / piece ( 5 alana 6. bedava :D)N95 black 385$/piece(bunda da var kampanya :P). Ciddi ciddi alisveris yapmayi dusunuyorum fakat gumruk konusunda tereddutlerim var. Sordum bi tanesi minimum orderin 5 oldugunu soyledi. Ama 5 tane ayri urun oalbilrmis. Ama yuksek meblagli urunlerde (telefonlar mesela) tek parca geliyo sanirim. Bu siteden haberi olan daha once alisveris yapmis olan var mi cok merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çinden geliyo zaten urunlerde. Allahaskina ben son 15 yildir Made in Germany Adidas ayakkabi gormedim zaten. Goren varsa beri gelsin. Hepsinin Çinde fabrikasi var. Abercrombie nin cogu urunu Cİnde uretiliyo bi kısmı Peruda. Yni bu adamlar urunu fabrikadan direk alip ustune 10-15$ dolar koyup satabilrler. Mantikli geliyo. Neyse arastirmaya devam etmekteyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fabrikadan öyle direk ürün verseler keşke :)

Her markanın artık Çin'de üretildiğini biliyorum ama hiçbirinin sitesinde falan arkada çince metinler olan resimler yok. Resimlerin çekilme şekli de gayet amatör elinde falan tutup çekmişler :)

Ayrıca siteyi biraz daha inceledim de payment için 2 tane method söylemişler. Biri western union, diğeri China bank'a direk para yatırma. Bunlardan herhangi biriyle parayı ödediğinde hiç bir hak iddia edemezsin o adam sana ürünü yollamazsa. Çatır çatır yer hatta parayı. Neyse dikkatli ol derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yannız 90.nike.com ile 90nike.com arasında büyük bir fark var.
90.nike.com denilince bir subdomain, yani nike'a bağlı bir şey gibi algılanıyor. 90nike.com ise bir domain ve sadece içinde nike geçiyor. bu bakımdan tanınmayan, bilinmeyen, doğruluğu, güvenilirliği ... öyle bir şey.
ben de yapayım bir alışveriş sitesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz bakındım sıtede gucci bolumundekı bayan ve erkek ayakkabılarını burda (Varnadayım suan) en ucra dukkanlarda gordum.Turk parası olarak 65 ytl ye fln denk gelıyordu fıyatları ve 100de 100 olarak aynı urunlerdı dıyebılırm diger urunlerınde sahte olucagına emınım bence hıc bulasma...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...