pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 herif C c C yazmis, dediklerin yok ortada. ve genel bir asagilama var mesajinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 trade kanalından "Selamın Aleyküm Türk Varmı Burada" yazan zihniyeti dibine kadar aşağılarım. orgrimmarda C c C makrosuyla takılıcaklarsa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 herkes ingilizce bilmek zorunda degil nitekim. sosyallesmek istiyordur oyun icinde, yandas ariyordur kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 dela şikayet ettim seni, hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 et istedigin kadar da, kimseye laf etmek gibi bir luksun yok burda oyun arkadasi ariyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 thelegbra said: trade kanalından "Selamın Aleyküm Türk Varmı Burada" yazan zihniyeti dibine kadar aşağılarım. orgrimmarda C c C makrosuyla takılıcaklarsa da.. hayır belki bi yere kadar komik hatta ben gülerim de ne alaka Selamın Aleyküm Türk Varmı Burada yazanı aşşağılamak. elf misin üstün insan mısın nedir bu ya. konu sapmasınn istemiyosan böle saçma mesajlar atma lütfen. belki adam ingilizce pek bilmiyo.belki anlaşamı yabancılarla bi türkten yardım bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 baba kusura bakmayın, 2002den beri buradayım, biliyo insanlar türk düşmanı neyin olmadığımı, çekmeyin şu konuyu iğrenç yerlere. fantastik dünyada mmo oynuyosam ben şehrin ortasında ne türk ne de başka bir milletin saçmasapan safsatalarını görmek istemem. trade kanalından selamın aleyküm görmek istemediğim gibi haixor d00dz de görmek istemiyorum. rp serverında değilim ama ortalığı rezil etmenin alemi yok. Metinoktay diye paladin geçiyo alterac valleyde yanımdan, oyunun havasını daha bozacak ne olabilir sorarım? geçin traşı, harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yahu adam metinoktayı warcraft dünyasında yaşatmak istemiştir. nedir yani, elf name generator den cıkan uyduruk bir isimden daha iyidir metin oktay. bu arada fenerbahçeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 benim de Kurdoglu diye orc warriorum vardi, metinoktay da olabilir. parasiyla degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 thelegbra şaka gibisin lol kime ne zararı var o şekildeki insanların ottan boktan kıl kapan biriysen ayrı da normal bi durum o insanlar heryerde var. bende Atatürk diye bi adam gördüm bizim serverda adam çek cumhuriyetinden miş önce şikayet etcektim. insan gibi sordum bu iimde karakter açmasının sebebini ve adam şunu dedi "tarih kitaplarında okuduk büyük bir lidermiş çok etkilendim ismime bunu koymak istedim." daha ne olsun. illa wow evrenindesin diye fantastik isim yazma zorunluluğu yokki kimsenin. arkadasımın charının ismi Osmantr mesela adam çok iyi bi çocuk ve senin gibilerin bu tarz nicklerle dalga geçtiğini bilmeden açtı. bi başka arkadaşımın 2v3 team ismi ibrahim tatlıses ve adamlar 2k rating şuan keza benim ki hayat boş pompala cos 2.1 k rating. isteyen istediğini yazar vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 drizzt diye dwarf paladin gören biri olarak bir kaç şey söyliyim. Rp serverlarında jenniferlopez diye ne druid görmek istemem ben açıkçası. Ama pvp serverlarında bayağa komik olur. Güzel olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 thelegbra said: fantastik dünyada mmo oynuyosam ben şehrin ortasında ne türk ne de başka bir milletin saçmasapan safsatalarını görmek istemem. trade kanalından selamın aleyküm görmek istemediğim gibi haixor d00dz de görmek istemiyorum. rp serverında değilim ama ortalığı rezil etmenin alemi yok. Metinoktay diye paladin geçiyo alterac valleyde yanımdan, oyunun havasını daha bozacak ne olabilir sorarım? Katiliyorum tamamen. WoW ciktiginda gelip Paticik WoW bolumunde Turk serveri olarak neresi kararlastirilmis diye baktim hatta, kazara orada acmiyayim diye. Istisnalar kaideyi bozmaz, bu tip seyleri yapmayan Turkler de ne yazik ki istisna halindeler, yas ortalamasi ve egitim duzeyi goz onune alindiginda. General chat olsun, /s olsun "NABER BABA :D KES LAN ADSDADS **DUM GAVURU :D:D" diye seyler gormek hic zor degil mekanda Turk sayisi coksa, aci ama gercek. Bizzat kendi arkadaslarimi bile az uyarmadim yabancilar olan ortamlarda Turkce konustuklari zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bu işi yapan sadece türkler değil ama. İspanyollar ve isveçliler cidden abartıyorlar. Belki de türklerden daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ispanyollari sallayin, yuzsuz millet. isvecliler de dunyayi babasinin mali zanneden zihniyet. almanlar kadar dogru duzgun millet neden goremedim su oyunlarda anlayabilmis degilim halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 isveçliler zaten tüm dünyayı isveçli sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Leath said: almanlar kadar dogru duzgun millet.. baba çok şanslıymışsın sana beyni olan %1lik kesim denk gelmiş. hiçbir ırka karşı özel bir kastım yok ama başıma gelmeyen kalmadı almanlar yüzünden :D veya bana denk gelmiş olabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Boyle bisey gelmisti basima bi kere, Netherstorm'da ucarken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ahaha meşhur o ya, wow forumlarında espri kaynağı haline geldi. herkes her yerde dalga geçiyor işte, yakında bizi de yaparlar. haftada bir iki whisper geliyo "swe?" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 isveçliler zaten direk swe yle başlıyo bizin s.a gibi bişi heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Hakkar'da oynayanlar bilir.. italyan yuvasıdır resmen :D her gördüğüm eleman, ita? ita? ita? diye diye bezdirdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar