knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 benim serverımın da olduğu bi kaç serverdan free migrate başladı (grim batol). migrate olunabilenler; boulderfist, daggerspine ve kor'gall. şu an grim batolde 1500+ ms var. diğer iki servera girdim, yeni char yarattım azıcık dolandım falan 400ü aşmadı. population bu kadar etkiliyo mudur? çünkü grim batolde sıra bekliyoruz artık. bu migrate edilen 3 serverda oynayan varsa lag bakımından görüş belirtsinler ISPlerini belirtip. (biz grim batoldeyiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 zeytin patlıcan limon chormaggus sizi özledi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kor'gall'de 400-600 arası geziyo cogu zaman. genel olarak boyle ama pingler, daha asagısında ancak gece oynayabiliyorum ben sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hacı chromaggusta 150-200 D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 baglnatıdan baglantıya degisiyor oyleyse. bolgesel problemler de olabilir. su grevden once hep 100-200 dü benim de pingim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 lag bahane ya, habire kesiorum bunnarı, bunaldılar, onlarda haklı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 çok üst seviyelere ulaşmadıkça etkilemez çok fazla heralde; ama mesela kazzak serveri fanboy'lardan geçilmiyormuş, her gece queue varmış falan, high-end popüler 1-2 guild var diye millet hala oraya transfer ediyormuş falan. hatta geçmişte raid yapamıyoruz diye değiştiren bi ton guild'in oldugunu duymuştum gerçi blizzard hardware update yaptıktan sonra queue dışında çok da bi sorun olmuyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 serverların hangi ülkede olduklarını gösteren bir site var mı? telekom fransa ile sorunlu diye almanyadan bi servera geçeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 telekom fransaya pop noktası kurdu sorun kalmadı. chromaggus fransadaydı diye biliyorum. lan sanki chromaggus babamın serverı öyle bi söylüyorum ki bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Telekom pop noktası açtı da ne oldu hala 1m ms var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bende niye yok hep 100-200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bende niye var? hep 900-1500 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Demek sen bazı şeyleri aşmışsın, ben paralı YF ile beraber bile 400 500 görüyorum bazen. Kaldı ki öğlenleri lag spikedan vs.den oynanmıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bizin bağlantı kablo değil halatla veriliyo hatlar heralde. benimki 2 aydır taş.Nazar deymeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sonra diyolar neden legbra türklere karşı "oyun için" önyargılı, (edit: oyun için) daha fazlaları migrate etmeden fransaya uçup grim batolun olduğu makinayı benzin döküp yakasım var. gençler orgrimmarda hilaller estiriyor, türklerin gücünü göstericeklermiş ssc guildi kurup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hey allam sen turk degil misin? kendini ustun mu goruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 türkler iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kışt forum trolleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 troller iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 piskinlige bak tipteki, sen gel turklere laf at sonra kist falan cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 baba geyiğe çekip konuyu unutturcanız, hep mi benim başıma geliyo bu forum trolleri ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 lafini yedirirler adama boyle, takil simdi konunda sapma falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bişeyi yediğim falan yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 delikanli olan edit yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hadi siz geyik yapiyonuz (veya ben öyle sanıyorum) ama geyik yapmayan 2 tane tip çıkıp, aha türklere laf söylüyo bu muhabbetine döndürmesinler diye editleyip ne demek istediğimi belirttim. bundan önceki 3425432 başlıktada türkler mmo oynucaksa oyunun diliyle oynasın, selamın aleyküm babalar türk varmı diye global mesaj çekmesin general chatden neyin demişimdir. ha neden çekiyonuz oraya buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar