Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

free migration açıldı da...


knoxville

Öne çıkan mesajlar

benim serverımın da olduğu bi kaç serverdan free migrate başladı (grim batol). migrate olunabilenler; boulderfist, daggerspine ve kor'gall. şu an grim batolde 1500+ ms var. diğer iki servera girdim, yeni char yarattım azıcık dolandım falan 400ü aşmadı. population bu kadar etkiliyo mudur? çünkü grim batolde sıra bekliyoruz artık. bu migrate edilen 3 serverda oynayan varsa lag bakımından görüş belirtsinler ISPlerini belirtip. (biz grim batoldeyiz)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok üst seviyelere ulaşmadıkça etkilemez çok fazla heralde; ama mesela kazzak serveri fanboy'lardan geçilmiyormuş, her gece queue varmış falan, high-end popüler 1-2 guild var diye millet hala oraya transfer ediyormuş falan.

hatta geçmişte raid yapamıyoruz diye değiştiren bi ton guild'in oldugunu duymuştum gerçi blizzard hardware update yaptıktan sonra queue dışında çok da bi sorun olmuyor heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hadi siz geyik yapiyonuz (veya ben öyle sanıyorum) ama geyik yapmayan 2 tane tip çıkıp, aha türklere laf söylüyo bu muhabbetine döndürmesinler diye editleyip ne demek istediğimi belirttim. bundan önceki 3425432 başlıktada türkler mmo oynucaksa oyunun diliyle oynasın, selamın aleyküm babalar türk varmı diye global mesaj çekmesin general chatden neyin demişimdir.

ha neden çekiyonuz oraya buraya?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...