Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kapsülde güzel aslında. Herhangi bi class için kapsül olsun ice block yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 lolcoil plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ben fikir degistirip Purge yerine ES almaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 mageime fear lockuma blink alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mage e Healing Wave, Druid e Cloak of Shadows alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mage e bi self heal spell gelsin varya başka bişe istemiorum. 30 sec dc olsun isterse. isterse hatta 50 (evet evet) sadece 50 heal bassın. ama geardan gelen healing bonustan %100 etkilensin :) 50 heal bassa 1050 heal eder ohyş (o da minimum) 30 sn de bi 1k heal zıpam. raidde ne gider ^^ (evet ütopik oldu malesef) -- o sebeple ben bi fear alıp çekiliyim ^^ başka işiye ihtiyaç yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mage'ime Power Infusion.Arcane mage olduğumdan Dragon Breath olabilir. Warlocklarin firebolt'u seklide sufer. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Dragonmax said: mage e bi self heal spell gelsin varya başka bişe istemiorum. 30 sec dc olsun isterse. isterse hatta 50 (evet evet) sadece 50 heal bassın. ama geardan gelen healing bonustan %100 etkilensin :) 50 heal bassa 1050 heal eder ohyş (o da minimum) 30 sn de bi 1k heal zıpam. raidde ne gider ^^ (evet ütopik oldu malesef) -- o sebeple ben bi fear alıp çekiliyim ^^ başka işiye ihtiyaç yok :D Yanılmıyorsam +healing hesaplaması şu şekilde oluyor. Büyünün verdiği healing değeri x olsun. Kişinin sahip olduğu artı healing y olsun. X>Y ise bu iki değer toplanıyor. Crit chance eklenip maksimum ve minimum aralık ortaya çıkıyor. Y>X ise X + (Y nin ufak bir yüzdesi) kullanılarak değerler belirleniyor. Bu da sanırım X'in Yye olan oranını yüzdelik değere yansıtarak hesaplanıyor. Net değerleri ve formülleri bilmiyorum gözlemlerim bu olduğu için belirteyim dedim. Öyle senin dediğin gibi olsa herkes 1. seviye büyülerle hiç mana sorunu yaşamadan sabahtan akşama kadar dertsiz tasasız heal spam yapar durur. Mp5 miş +mp5 veren büyülerin, eşyaların hangi sıraya göre kullanılacağıymış hiç uğraşmaz, kafasını yormaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 aquila said: her turlu heale raziyim. ahahahha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Lindoras said: Dragonmax said: mage e bi self heal spell gelsin varya başka bişe istemiorum. 30 sec dc olsun isterse. isterse hatta 50 (evet evet) sadece 50 heal bassın. ama geardan gelen healing bonustan %100 etkilensin :) 50 heal bassa 1050 heal eder ohyş (o da minimum) 30 sn de bi 1k heal zıpam. raidde ne gider ^^ (evet ütopik oldu malesef) -- o sebeple ben bi fear alıp çekiliyim ^^ başka işiye ihtiyaç yok :D Yanılmıyorsam +healing hesaplaması şu şekilde oluyor. Büyünün verdiği healing değeri x olsun. Kişinin sahip olduğu artı healing y olsun. X>Y ise bu iki değer toplanıyor. Crit chance eklenip maksimum ve minimum aralık ortaya çıkıyor. Y>X ise X + (Y nin ufak bir yüzdesi) kullanılarak değerler belirleniyor. Bu da sanırım X'in Yye olan oranını yüzdelik değere yansıtarak hesaplanıyor. Net değerleri ve formülleri bilmiyorum gözlemlerim bu olduğu için belirteyim dedim. Öyle senin dediğin gibi olsa herkes 1. seviye büyülerle hiç mana sorunu yaşamadan sabahtan akşama kadar dertsiz tasasız heal spam yapar durur. Mp5 miş +mp5 veren büyülerin, eşyaların hangi sıraya göre kullanılacağıymış hiç uğraşmaz, kafasını yormaz evet misal druid rank 1 renew 50 mana harcıo ve 50 heal tiklio, o mantıkla benim heal gear ım (tank skilleri vs var tabii) ile rank 1 renew in 1550 tiklemesi gerekirdi respec yapma gereği olmazdı zaten o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Rogue a dispel,shadow priesta blink isterdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 druidime plate giyebilmek isterdim :D bide elime shield aldımmı daha ne istiyeyimki.. :D priestimede blink isterdim bole cort cort kullanabilmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Fire mageime fear isterdim ... 1 sheep 1 fear ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ölmeyen paladinime ahnk istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Rogue'uma arcane intellect isterim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar