murtyy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Simdi sole bi sorum olucak benim bilgisayarimda wowu actigim gibi birden ekrandaki butun renkler karisio veya oyunu actiktan sonra pc surekli kendini kitlio veya renkler karisio fln garantiye gonderdim bi cozum bulamadilar yasayan var mi bole bi problem varsa bi yardim pls simdiden tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ekran kartinin son driverini yukle. wowu tekrar yukle. monitor driverini dene. format at. soldan saga sirayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ekran kartının fanını kontrol etmeyide unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ekran karti deisti wowu silip tekrar yuklicem. hayir pc kaldirmio ekran karti kaldirmio dicem deil anakart AMD ondan kaynaklanio olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 murtyy said: ekran karti deisti wowu silip tekrar yuklicem. hayir pc kaldirmio ekran karti kaldirmio dicem deil anakart AMD ondan kaynaklanio olabilir mi Benim işlemcide AMD ama bir sorun yok. Sanmıyorum sorunun işlemci yada board kaynaklı olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 o zman oyunu silip tekrar yukliyim bunun icinde bilgisayarciya gitmem lasim hoff. Bunun disinda kimse bole bi sorun yasamadi mi geercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Oyunu yeniden yüklemek için bilgisayarcına neden gidiyorsun ki? Ayrıca bu sorun wow'amı özel opengl modunda açmayı denedinmi wow'u vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bilgisayar garantide ben ekran karinda sorun var sandim admlar deistirmis deenmis bi suru sey denemisler olmamis bende yarin cd lerle gidip tekrar kurcam wowu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar