mawiman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ünv demek ki herşey değilmiş neden herşeymiş gibi görünüyor bizde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 adam süper konuşmuş. ve son derece haklı: ne yaparsanız yapın, sevdiğiniz şeyi yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 teşekkürler şimdi istediğim şeyi yapmaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 gerçekten çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 izlemeyen izlesin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bone said: asinanyavuz said: sağlam konuşmuş. efsaneleştirilmiş hallerini okumuştum ama orjinalini görmek güzel oldu. teşekkürler topici açana. bende bugün şüphe ettim neden okuyorum ki ben diye. hangi dersleri almam lazım onu bile bilemedim. bende bıraksam Steve Jobs olur muyum? sanmıyorum. bir de bunun bill gates'lisi var. o da terketmiş üniversiteyi, şimdi dünyanın en zengin adamı. helal.da steve jobs yaratmis, uretmis. bill gates 50 bin dolar sermaye bulup dosu satin almis. iyi bir isadami kesinlikle, hatta belki en iyisi, anca ona helal ama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 son sözleri apple ın satış stratejisi ve başarısı direk son kullanıcı açısından daha çok kötü anlamda tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 demet +rep sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar