Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dreamhack Turnuva Videoları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=1829234207&sid=1

Videoları yeni izledim de, kazanan setuplarda hep rogue+mage vardı. Bir de druid paladin rogue setup'ı vardı ama o 30sn falan sürdü. Druidi hemen çizdiler.
Mesaj tarihi:
knoxville said:
allah allah son 8e kalan takımlar arasında tek olmayan class shaman. overpowered'dık oysa...

o takımlar finale falan kalmadı, özel bir turnuva bu ve blizzard tarafından davet edildiler. 8 takımın hepside amerika serverlarından dı ve 3 ü katılmayı reddetti. Onların yerine avrupa serverlarından 3 takım davet edildi. Ayrıca takımlar her maç öncesi setup değiştirme şansına sahipti, playerlar aynı kalmak şartıyla vs vs.
Mesaj tarihi:
E CC desen kralı var, burst dmg desen kralı var, survivality desen o da yeterince mevcut :P Mana derdi yok, mutilatete heal spelllere %20 bonus alıyor, druidle coşuyor vs. vs.
Mesaj tarihi:
Xhunarion said:
Abi tamam ya, rogue alıyorum 3v3'e, kusursuz gibi setup. <3

frost mage - rogue - discipline/holy priest bu setup denedinmi acaba , Xunn? Çok güçlü olabilicek bir setup bence.
Mesaj tarihi:
rogue frostmage discip denedim gercekten cok cok guzeldi.sora priest inactive oldu falan bi turlu yapamadik

simdi yine iyi bi priest arıoruz bakalm :)

ama cidden cok iyi oluo.holy daha iyiydi biz yaparken ama suanda discip rogue frost cok iyi cidden.
edit : ayrica s2 de cyclone da ilk 30 40 da(ilk 30 40 cyclone a gore cidden iyi bi rakam lol) cok rogue mage priest vardi ve cidden imreniodum adamlara :)
Mesaj tarihi:
Açıkcası esas işi yapan priest ve mage gibi geldi bana. Yani illa ki rogueda yapıyor bişiler ama magelerin kitelar inanılmaz resmen. Ve genelde mana wars şeklinde gidiyor olaylar yani birini kıstırana kadar koşuşturmaca sonra birbaba hindi heeey allah.
  • Yeni Oluştur...