Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yaklaşık bir buçuk ay önce petshoptan aldım oğlumu :) kendisi üç buçuk aylık bir iran kedisi. bir kaç fotoğrafını koyuyorum buraya, upload ettikçe yenilerini eklerim:
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 çok güzel kediymiş =)) uzun ömürler
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 teşekkür ederim arkadaşlar :)
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yüzü benzemiyo be furby ye
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Kedileri sevmem ama çok güzel oluyo bunlar ya :) Mıncık mıncık yapıcan onlar :D
Syn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 aga sen bunu nası yemiyorsun ya benim elimde kalsa sıkarım ısırırım yani :)
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 o beni ısırıyo daha çok :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oh oh maşallah :)
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 haha ilk resim yedi bitirdi beni ya , yerim o dili :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 2. resime yorum; Me can seez you twice! şaşı kedi kulaklar efsane
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 aşmış güzellike bi kedi tü tü tü nazar değmesin
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya cok istiyorum boyle bir kediye sahip olabilmek, bakimi nasil ? zormudur? akvaryum var saldirirmi? cis egitimi kedilerde nasil oluyor ozellikle bu tur kedide ? sanirim iran kedisi bu, ne kadar buyuyor? kisaca bir ozet gecerseniz cok sevinirim. Bu arada kedin cok guzel, allah uzun omurler versin..
irin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 oyy oyyy pek guzeel...biraz hayvan ırkcılığı gibi olacak ama gri havyanlar bir baska guzel gelior gozume
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Aramis said: ya cok istiyorum boyle bir kediye sahip olabilmek, bakimi nasil ? zormudur? akvaryum var saldirirmi? cis egitimi kedilerde nasil oluyor ozellikle bu tur kedide ? sanirim iran kedisi bu, ne kadar buyuyor? kisaca bir ozet gecerseniz cok sevinirim. Bu arada kedin cok guzel, allah uzun omurler versin.. bakımı çok kolay bence. ama iran kedilerinin falan hergün taranması/fırçalanması gerekiyo. onun dışında pek bişey yok. akvaryuma saldırsa da bişey yapamaz gibime geliyo. sonuçta kapalı dimi her tarafı? dayar patilerini balıkları izler bütün gün :) pet shoptan aldığım için aldığım zaman kuma yapmasını biliyodu tuvaletini. ama çok zor bişey diil sanırım. bi kere kuma yapınca ondan sonra öyle devam ediyomuş galiba. google'ın resim aramasında iran kedisi diye ararsan büyük hallerinin resimlerini görürsün.
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 tekrarlama ihtiyacı hissediyorm çok tatlı bşi bu yaa ikinci fotoda böle "çok yedim abi ben bi fena oluyorm" bakışına hergün 1 doz bakmazsam işlerim rast gitmiyor artık :)
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oy oy oy oy oy bu ne bu süper bir şey ya, müthiş çok güzel kedin var, nazar değmeye d:
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Grinch'e benziyo ya ahahah :) çok tatlı bir şey. yirim.
theCio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 aaaaaaaaamaaaaaaaaaanınnnnnnnnnn bunasılll tatlı birşeydir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 iran kedilerini severim sadece bu kedi aleminde.. bu da çok ttalıymış sahi :)
Öne çıkan mesajlar