Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yaklaşık bir buçuk ay önce petshoptan aldım oğlumu :) kendisi üç buçuk aylık bir iran kedisi. bir kaç fotoğrafını koyuyorum buraya, upload ettikçe yenilerini eklerim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Rengi süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 çok güzel kediymiş =)) uzun ömürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 teşekkür ederim arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 furby aga bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yüzü benzemiyo be furby ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Kedileri sevmem ama çok güzel oluyo bunlar ya :) Mıncık mıncık yapıcan onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oha süper bişi bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 aga sen bunu nası yemiyorsun ya benim elimde kalsa sıkarım ısırırım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 o beni ısırıyo daha çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oh oh maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 haha ilk resim yedi bitirdi beni ya , yerim o dili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 2. resime yorum; Me can seez you twice! şaşı kedi kulaklar efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 aşmış güzellike bi kedi tü tü tü nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya cok istiyorum boyle bir kediye sahip olabilmek, bakimi nasil ? zormudur? akvaryum var saldirirmi? cis egitimi kedilerde nasil oluyor ozellikle bu tur kedide ? sanirim iran kedisi bu, ne kadar buyuyor? kisaca bir ozet gecerseniz cok sevinirim. Bu arada kedin cok guzel, allah uzun omurler versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 oyy oyyy pek guzeel...biraz hayvan ırkcılığı gibi olacak ama gri havyanlar bir baska guzel gelior gozume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Aramis said: ya cok istiyorum boyle bir kediye sahip olabilmek, bakimi nasil ? zormudur? akvaryum var saldirirmi? cis egitimi kedilerde nasil oluyor ozellikle bu tur kedide ? sanirim iran kedisi bu, ne kadar buyuyor? kisaca bir ozet gecerseniz cok sevinirim. Bu arada kedin cok guzel, allah uzun omurler versin.. bakımı çok kolay bence. ama iran kedilerinin falan hergün taranması/fırçalanması gerekiyo. onun dışında pek bişey yok. akvaryuma saldırsa da bişey yapamaz gibime geliyo. sonuçta kapalı dimi her tarafı? dayar patilerini balıkları izler bütün gün :) pet shoptan aldığım için aldığım zaman kuma yapmasını biliyodu tuvaletini. ama çok zor bişey diil sanırım. bi kere kuma yapınca ondan sonra öyle devam ediyomuş galiba. google'ın resim aramasında iran kedisi diye ararsan büyük hallerinin resimlerini görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 şerafettin'i andırdı bana bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 tekrarlama ihtiyacı hissediyorm çok tatlı bşi bu yaa ikinci fotoda böle "çok yedim abi ben bi fena oluyorm" bakışına hergün 1 doz bakmazsam işlerim rast gitmiyor artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 oy oy oy oy oy bu ne bu süper bir şey ya, müthiş çok güzel kedin var, nazar değmeye d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Grinch'e benziyo ya ahahah :) çok tatlı bir şey. yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 anaaaaam mıncır mıncır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 aaaaaaaaamaaaaaaaaaanınnnnnnnnnn bunasılll tatlı birşeydir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 iran kedilerini severim sadece bu kedi aleminde.. bu da çok ttalıymış sahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar