PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 biiiiiiiiiip biiiiiiiiiiip şeklinde uzun ve sürekli gelen sesin anlamı neydi unuttum. ram mi ekran kartı mı hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ram sanirim o, ekran kartinin 1 uzun 3 kisa olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 biraz önce ben ramlerden birini tam oturtmamışım, 3 kez ses geldi diya hatırlıyom. 2 kere geldiyse başka şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 devamlı geliyor hiç durmadan biiiiip biiiiiip biiiiip biiiiip biiiiip aralıklar uzun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 kasanın içinde çalar saat unutmayasın löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 oper said: biraz önce ben ramlerden birini tam oturtmamışım, 3 kez ses geldi diya hatırlıyom. 2 kere geldiyse başka şeydir. O ne be 3 kere hapşurursa baronun oğlu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yok unutmadım. bildiğim ramden biiiiiiiiiiiip durakla biiiiiiiiiiiiip şeklinde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ram muhtemelen, baggionun dediği gibi ekran kartı 1 tek sonra 3 bip daha. ramlerini tak çıkar öle dene, kombinasyonlar dene, olmassa bşka pc den ram dene, nerde sorun var çözersin(ram-slot falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 tamam gidince denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar