Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 1 haftadır çözemediğim bir olay. Firefox um internete bağlanmıyor, yani siteleri açamıyor. IE de problem yok, ama firefox kesinlikle açmıyor herhangi bir siteyi. Neden kaynaklandığını kesinlikle anlamadım. Silip tekrar yükledim, cookieeleri sildim, firewall ayarlarını deiştirdim ki kapadım firewall u tamamen yine olmuyor. Fikri olan gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Proxy ayarlarını kontrol ettin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hayatımda proxy ile işim olmadı icq ban yediğimiz zamanlar harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bir kere benim başıma gelmişti de, meğersem fii tarihte kapatıp gittiğim bir firewall o programı blokluyormuş da, firewallu tekrar açtığımda farkettim. belki o tarz bişiydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Sly-One said: ... Silip tekrar yükledim, cookieeleri sildim... Firefox'u tamamen mi sildin bilmiyorum. O yüzden şu linki veriyorum; http://forum.paticik.com/read.php?6,2897861,2898205#msg-2898117 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 evet Tamamen yaptım oradakileri de. bir fayda etmedi. işin kötüsü, madem firefox olmayacak bari IE son sürümü kurayım firefox kadar olmasa da işe yarar diye. onu kurduğumdan beri internet explorer la da internete giremiyorum. msn falan açılıyor, web siteleri açan program yok :S IMDAAAAAAAAAAAAT. bunu okuldan yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 virüs olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 olmasın. virüs var da ie nin eski versiyonunu mu etkilemiyor sadece. firefox ve ie yeni sürüm etkileniyor. enteresan bi durum. firewal yok zaten. win firewall u kapayınca da farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 cok sacma salak bisi olabilir work offline gibi ama o zaman da uyari veriyordu dimi, evet evet port dan olablir onu kontrol et firewall unu bir daha kontrol et, onu basgtan yukle olmadi virus check bi de, bol bol virus check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 format attım geçti. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 her derde deva: FORMAT!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 firefoxun açılmasını engelleyen yada çalışmasını engelleyen bi program vardır muhtemelen..virüs prog. tarzında bişey yani..kullandığın antivirüs yada internet security artk her neyse o şey firefoxun çalışmasını engelliyo olabilir..yada firefox ayarlarında bi sorun olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben şeyi merak ettim acaba opera kursan onun da internete bağlanması engellenecekmiydi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis® Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 çevrim dışı çalış demiş olabilir misin babacan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 aa evet oda olabilir walla.. ie de soruyodu bazen çevrimdışı çalış vs gibi bişey.. ama mozillada soruyomu bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 and FORMAT saved a day again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bendede benzer bir sorun var, utorrent açıkken firefox'da hiç bir siteye giremiyorum en az 7-8 kez tıklayınca arada açıyo. Utorrent'i kapatınca sorun ortadan kalkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar