Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu numarayı blokla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstediğim bir numaradan ne telefon ne de mesaj almamanın bir yöntemi var mı? Turkcell yanı nokia kullanıyorum yani özel bi turkcell servisi veya nokianın böyle bir özelliği var mı?
Mesaj tarihi:
Tam oalrak bu oaly servisten degilde telefon ozellıklerınden yapılıyor.Cogu telefondada var ornek msj almamak ıcın msj ayarları bolumunde ona gore bır yer var ordan ayarlıyorsun.
Mesaj tarihi:
öyle bi program denemiştim nokia telefonum için. karşı taraf arayınca ulaşamıyor ya da meşgul gibi olmuyor. bi kere çalıp da no'ya basmışsın, yüzüne kapatmışsın gibi oluyor. sakat o yüzden.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
soni erikson p1i kullaniyorum

cagri ayarlarinda filan istedigim kisileri bloklayabiliyorum istersen mesgul istersen ulasilamiyor istesen oyle garip sesler cikartiyor =)
telefonun yeni modelse bi iyice ara ozelliklerinden
Mesaj tarihi:
böyle bişey mümkün mü harbiden çünkü okunması gerçekten önem taşıyan bir mesaj atıyorum 2 kez üst üste pending deyip daha sonra failed veriyor raporlarda. numara kapalı mı diye başka telefondan arıyorum gayette çalıyor telefon ?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlarımın dediği Savcılığa başvurabilirsin.Telefonun destekliyorsa bloke edebilecek bir application indirebilirsin.

Medeni bir çözüm arıyorsanda şu şekilde yapabilirsin.

Aranan : üzel kardeşim kimsin ?
Arayan : Sanane
Aranan : Nasıl sanane rahatsız oluorum.Kim olduğunu söyle zırt pırt arıyorsun
Aranan : Bak güzel kardeşim telefonu kapatıyorum.Kapatmadan evvel sıkıntını ne isteiğini ve kim olduğunu söyle veya beni bir daha arama.
Aranan : Olm bana bak kafamı dellendirme manyakmısın nesin arama diyorum ciddi ciddi bana yaptığın bu eziyeti fena şekilde ödetirim.
Aranan : Senin ben varya .. Ulan o tuttugun telefonu...
Arayan : Dıt dıt dıt dıt *Kapatır*

Sonra tekrar telefon çalar.

Aranan : Sen bittin numaranı bütün forum sitelerine yayıp senin bir g-stringli bir hatun olduğunu söyliycem .

Aradan bir süre geçer ve aramayı keser diye düşünüyorum.
  • Yeni Oluştur...