Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 İstediğim bir numaradan ne telefon ne de mesaj almamanın bir yöntemi var mı? Turkcell yanı nokia kullanıyorum yani özel bi turkcell servisi veya nokianın böyle bir özelliği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 turkcellin böyle bir servisi yok sanırıım. anca savcılığa vereceksin öyle. ama nokian symbian destekliyorsa eğer, programı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Tam oalrak bu oaly servisten degilde telefon ozellıklerınden yapılıyor.Cogu telefondada var ornek msj almamak ıcın msj ayarları bolumunde ona gore bır yer var ordan ayarlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ama tek bir numara istiyor... o dediklerin belirli durumlarda sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Telefon symbian. Anlatırmısınız nasıl yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Absolut said: Telefon symbian. Anlatırmısınız nasıl yapılıyor. blacklist diye bi program var onu indir yukle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 öyle bi program denemiştim nokia telefonum için. karşı taraf arayınca ulaşamıyor ya da meşgul gibi olmuyor. bi kere çalıp da no'ya basmışsın, yüzüne kapatmışsın gibi oluyor. sakat o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Kimliğini buldurup şikayet tehditinde bulununca kesildi telefon tacizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Abso babamızı kızlar taciz ediyordur. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasektör Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 benimde bir sorum var avea hattım var ve sürekli özelden aptalın birisi arıyor gsm operatörünü arasak özel numaraları kabul ettirmesek varmı böyle bir güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 şuan avea için yok ama zaten yılbaşından sonra özel numara diye bişey kalmicak 15 gun daha idare edin işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 soni erikson p1i kullaniyorum cagri ayarlarinda filan istedigim kisileri bloklayabiliyorum istersen mesgul istersen ulasilamiyor istesen oyle garip sesler cikartiyor =) telefonun yeni modelse bi iyice ara ozelliklerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 böyle bişey mümkün mü harbiden çünkü okunması gerçekten önem taşıyan bir mesaj atıyorum 2 kez üst üste pending deyip daha sonra failed veriyor raporlarda. numara kapalı mı diye başka telefondan arıyorum gayette çalıyor telefon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Arkadaşlarımın dediği Savcılığa başvurabilirsin.Telefonun destekliyorsa bloke edebilecek bir application indirebilirsin. Medeni bir çözüm arıyorsanda şu şekilde yapabilirsin. Aranan : üzel kardeşim kimsin ? Arayan : Sanane Aranan : Nasıl sanane rahatsız oluorum.Kim olduğunu söyle zırt pırt arıyorsun Arayan : Sanane Aranan : Bak güzel kardeşim telefonu kapatıyorum.Kapatmadan evvel sıkıntını ne isteiğini ve kim olduğunu söyle veya beni bir daha arama. Arayan : Sanane Aranan : Olm bana bak kafamı dellendirme manyakmısın nesin arama diyorum ciddi ciddi bana yaptığın bu eziyeti fena şekilde ödetirim. Arayan : Sanane Aranan : Senin ben varya .. Ulan o tuttugun telefonu... Arayan : Dıt dıt dıt dıt *Kapatır* Sonra tekrar telefon çalar. Aranan : Sen bittin numaranı bütün forum sitelerine yayıp senin bir g-stringli bir hatun olduğunu söyliycem . Aradan bir süre geçer ve aramayı keser diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar