0ne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Burada Ben gülerken karnıma ağrılar girdi. Dipnot:Helal olsun kadına bizim kızlar olsa garanti altlarına işerlerdi.
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hehe iyiymiş ya ;) kurgu budur işte, hayal gücünün sınırı yok :)
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bi gün birisi ölse kalpten falan ne olacak çok merak ediyorum. arkadaşı kabul mu edio bütün şartları bu programa başvururken
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yuh be çok iyi kurgulamışlar valla :)
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Oha o herif cidden içeri sıktımı o_o ?
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Buna eşşek şakası demek bile hafif kalır. Karanlık ortamı iyice germiş zaten, kim olsa korkudan delirir. +1 :) yok artık postayı atamıyınca elin gavuru silahmı sıkıyor kutuya :D
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 İlkinin şaka olduğuna inanmak güç valla montaj falan yapmışlar film gibin. İkincisi süper. Hayalim gerçek olmuş. Hep bir kamera şakacısını dövmek veya boğmak falan istemişimdir.
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 scare tactiksin bir bölümünde icra memurları bi rakçının evine geliyorlar felan o bölümü bulabilen uplarsa
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ben olsam kafa goz girmistim arkadakilere valla
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Scare Tactics efsanedir, gelmiş geçmiş en iyi kamera şakası programıdır yani. Film gibi olmasının nedeni yüksek bütçeli şakalar olması. Amerika zaten aktör memleketi, tanımadık iyi oyuncuları alıp işletiyorlar milleti.
Öne çıkan mesajlar