oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 haberi okuyunca oha dedim. buyrun siz de deyin Sosyal Güvenlik Reformu milletvekileri dışında tüm çalışanların aleyhine düzenlemeler içeriyor. Süt ve cenaze parasını bile düşüren, yıpranma payını kaldıran tasarı yasalaşırsa, yaklaşık 35 milyon kişi emekliliği unutacak. http://www.ntvmsnbc.com/news/428323.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 durmak yok, yola devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ohh iyi oluyor iyi.. Daha başlangıç bunlar.. Eğer iktidarlarının başına bir şey(!) gelmezse daha neler yapacak bunlar.. AKP'ye oy veren ve güzel emeklilik planları yapanlara temiz kapak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 güzel oluyor güzel devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 türban ve takke emeklikik sembolü olur yakında bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 müslüman müslümana yapar mı bunu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Viktor said: durmak yok, yola devam! +1 durmak yok, yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 durmak var gerilemeye devam olması lazm bnce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 durmak yok,satmaya dewam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Memurluk yan gelip yatma yeri değil, çalışsın köpekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Asteroth said: Memurluk yan gelip yatma yeri değil, çalışsın köpekler. iyide memurlarla ilgilisi yok ki şu ülkede 2 milyon memur var 35 milyon çalışan var.bağkur ssklı dostlarla beraber emekli sandığıda çalışacak.el ele gönül gönüle.mesela basındaki yıpranma payı kalkacak.basında emekli sandığı mensubu pek yoktur.v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 o 35milyon kişi bidahaki sefere akp ey vermeyi düşünüyosa vermez en azından sevinmemiz(!!!) lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 nah vermez. kusura bakmayın kibar olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 inadına akp inadına tayyip.çok çalışacaz arabistanın abd si yapacaz ülkemizi.dayanın 35 milyon yiğidim.ahirette mükafatlandırılacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 o 35 milyon'un akp'ye oy vermeyeceğini düşünüosanız, karadenizdeki fındıkçıları hatırlatırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 odiflame said: inadına akp inadına tayyip.çok çalışacaz arabistanın abd si yapacaz ülkemizi.dayanın 35 milyon yiğidim.ahirette mükafatlandırılacaksınız. Aga bu taraf ne olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 toggie said: nah vermez. kusura bakmayın kibar olamıyorum. durum bu işte. durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yakında sosyal güvenliği özel şirketlere devredecekler bu hazırlıklar. Önce hastaneler şimdi emeklilik gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 GwindonSurion said: o 35milyon kişi bidahaki sefere akp ey vermeyi düşünüyosa vermez en azından sevinmemiz(!!!) lazım yok canım, bir kilo nohutu görünce unutur herşeyi hayır madem halk ancak bundan anlıyor, neden chp ve dsp gibi sol partiler de aynı akp'nin taktiğini izleyip, herkese 3er 5er plastik top, 3er 5er kilo nohut felan dağıtsın. hayır tamam anlıyorum, sol'sun, temizsin, ülkeyi über hale getirecek planların var felan filan, ama halk bundan anlamıyor ki güzelim, gitçeksin kömür dağatacaksın, gitçeksin nohut dağatacaksın, oy isteyeceksin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bak halen köür dağıtcaz diyo tayyip radyoda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bone said: chp gibi sol partiler AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH hadi ordan sol partiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bir wii alsinlar bana aileden 6 kisi oyumuz akp ye yerel secimlerde ve forumda bundan sonra paso akp yi savunucam ozel mesajdan irtibat kurabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 senin oy vermiyeceğini bildiklerinden sana vermezler wii felan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yok abi ispatliyorsun bizim yan apartmanda oturan wannabe takunyali yapmis simdi bunlar secimden once sana AKP ye evet basili pusulayi veriyorlar kabinde temiz pusulayla degsitiriyorsun asagidaki adama onu veriyorsun islem tamam yaziyor ismini meyve suyuyla pogca nide veriyor mis gibi ya WTS 6 oy, wii yada iksboks360 istiyorum(pies3 kabul etmiyorum) sahici sahici AKP nin kopegi olucam heh ayetler bile postlarim foruma insanalri imana cagiririm fetullah gulen hoca efendimizinde bir dedigini iki etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 insanlar akp ye oy atarken icraatlarını düşünüyor mu zannediyosunuz? 35 milyon kişinin emekliliği gitsin, bir önceki seçimde akp'ye oy verip de bir sonrakinde vermeyecek kişinin sayısı en fazla %10 değişir. böyle ufak(!) olaylarla inmezler ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar