CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Na namağlup gitti :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 lan 9-0 kaçtı be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 öf be gs rezilsin son haftalarda.girdi yine ya.neyse tebrikler fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 geçmiş olsun. İyi maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ahahahaha iyi ogrenmisiniz besiktaslilardan. her seyde oldugu gibi calip cirpip "yaraticiliginizi" konusturuyorsunuz. japon bayragi icin kac mac gerektigini bilmeniz lazim, c/p yaptigin yerden ac bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 iyi maçtı bir kaç pozisyon hariç hakem bence iyiydi saçma sapan hatalar yüzünden 2 gol yedik kaybettik zaten biliyordum kaybetceğimizi ama benim korkum sivas maçı umarım o maçtada dote gelmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Fener maçı yendi hala taraftarın yaratıcılığını konuşuyorsunuz bukadar da olmaz , bizi yenemiyorsunuz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Fener hakkaten güzel oynadı. Hoş biz berbat oynasakta hakkıyla kazandı. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 mal deivid atilmasa mis gibi bi ton para alicaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 bu kadar yettik ,galatasaraylıyım . nondayı beğendim. tebrikler fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 gitti 100 milyonum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 hakettiğimiz bir galibiyet aldık. özellikle 2. yarı çok iyi oynadık, çok gol kaçırdık. en büyük korkum olan selçuk şahin, bir kaç pas hatası dışında gayet iyi oynadı, hayretler içerisinde seyrettim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 maçın skoru değişken ama galip belli hep.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ibb ye karşı çıktığın kadroyla çıkarsan bi fenerbahçe maçına sonucun böyle olucağı zaten garantidir. yanlız şu unutulmamalı ki fenerbahçenin galatasarayı her iki taraftada yendiği her sene galatasaray şampiyon olmuştur. he biz sizi yenelim siz şampiyon olun diyosanız problem değil :) sonuç itibariyle şu anlaşılıyo ki fenerbahçeden bi kişi eksildiği andan itibaren fenerbahçe geri çekilmiş bi vaziyette oynamaya başladı ki çıkan adam hücum oyuncusuydu. Galatasaray ilk 15 dakikada gol yeme handikapını yok edemediği sürece hiçbirşekilde sıkıntısız bir maç kazanamaz. Güzel bi maçtı bence. Kazanan karşı takım oldu. Olsun en azından mücadele wardı. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Tebrikler Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 2-0.. PUAAAAAAAAAA GG CINCON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Fransuxa said: ibb ye karşı çıktığın kadroyla çıkarsan bi fenerbahçe maçına sonucun böyle olucağı zaten garantidir. yanlız şu unutulmamalı ki fenerbahçenin galatasarayı her iki taraftada yendiği her sene galatasaray şampiyon olmuştur. Geçen sene kim şampiyon olduki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 istisnadır atlamışım. siz oldunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 fenere tebrikler, gs nin pozisyonu bile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Of felaket ezilmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 AHA PATI ACILDI!!! Ne dedim ben, sov yapicaz dedim. Sovumuzu da yaptik. Galatasaray'la mac yapmadigimiz kanisindayim bu arada, hic Fenerbahce'ye karsi o hirs, o ruh, o azim yoktu. Olsa daha keyifli mac cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 fenerin 2-0dan sonra bulduğu pozisyonları bi kenara koyarsak o ana kadar hiç bişi yapmasına gerek kalmadı çünkü kalite farkı vardı resmen.bizim galatasarayımız gg oldu bu kalite farkından. tebrikler fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 her sene mi böle olur bea kardeşim bi senede berabere kalalım haefuhaeufaheufah 9. senemi oldu bu şimdi haefuaheufaheufaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 güzel maçtı. tebrikler fenerbahçem. en az 3-4 fark bekliodum gerçi ama bol bol gollük pozisyonları harcadı fener. neyse, sonuç olarak gelenek bozulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 şaka bi yana sahadaki 11 galatasaraylı futbolcunun birer birer dizlerinin titrediğine şahit olduk, helal olsun kalli,bu kadro ne lan? nerede eski ezeli rekabet? baydık yenmekten... mücadele,dişe diş maç istiyoruz kardeşim ahahahaha. edit: ekleme Antu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar