nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 1453 dmg, 31 kusur crit, 207 hit. Raidde oluyor 1700den fazla dmg up, ona ragmen bosslara karsi 10k'lar filan nadir cikiyor. O 10k lar 11k lar filan trinket acmadan racial basmadan olacak isler degil, kim derse ki ben catir catir 10k vuruyorum paso bi uza diyebilirsiniz gonlunuzce :) Gordugum critler 7.5k ile 10k arasi degisiyor ama 10k filan cok cok nadir goruyorum cunku basinca dmg up veren bir trinket kullanmiyorum, ki zaten end game trinketlerde basinca dmg veren komik trinketler degil, o tarz trinketler burst icin kullanildigindan pvp'de filan is yapiyor. Ha ama orc'un racial'i var , allahsiz bi racial, bariz trinket aciyo adam :// Ulan iki hata yaptim, birincisi wow'a baslamak oldu ikincisi alliance acmak zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 nihlathak said: 1453 dmg iste osmanli torunu helal olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 deathcoildotdotfeardotdotdraindrainggthxbye neresi osmanlı :D delikanlı gibi savaşıyo mu warlocklar ki, peh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 nihlathak said: Ulan iki hata yaptim, birincisi wow'a baslamak oldu ikincisi alliance acmak zaten :( :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ya yanlis yazmisim 31 kusur degil 34 kusur crit olacakti niheheh :) de niye editleyemiyorum yazdigimi forum mu bozuldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 1 saat sonraydı sanırım güncelleme hakkın gg oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar