Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 register olamadım ya siteye kullanıcı adı bölümünü zarzor gectim ama bu sefer password yazilacak yere ne yazdıysam olmadı orada atladıgım olay nedir arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tık Şimdi kasamadım bulmaya ama bu topic altında aradığın cevap var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tmm güzelde 50 kusur sayfa olmush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sanırım passwordde hem rakam hem harf olmalıydı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 register olmayi en sonunda becerdim büyük ve kücük harf kullanmak gerkeiormus peki simdi ne yapmam gerekior ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Şimdi yapıcak bişey yok ^^ . Beta key çıkmadıysa daha önce sadece register olmuş oldun yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 2 Büyük harf, 4 küçük harf ve rakam olmalıydı, minimum da 8 karakter olması lazımdı sanırım, gerçi bende unuttum benimkini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 newsletter fln gelicek her ay bakarsın beta key de kazanabılırsın belki de cok zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 key verebilecek arkadas var mı su oyuna bir baksak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 suanda kapalı 1 ay sonra acılıcak beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Key kıymetli bir olay .Vereceğini sanmam kimsenin ,bekleyeceksin ^^ .Ben vermem yani mesela haha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 niye vermezdin ki beraber oynardık güvenilir olup olmadigima paticik kayit süremden bakarsin yeni birisi deiliz. ohoho o key bana cikasiya kadar org. oyunu cıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ben zaten bir arkadaşımla paylaşıyorum şu anda ,birine vereceksem ona sormam lazım ki daha önce konuştuk 3. bir kişiye verilirse çok karışıklık olur .Zaten sıra var ^_^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yeahh 3 kisi haribi garip olur ki ben zaten gece 9 dan ancak 12 ye kadar otururum yok mu verebilecek bir genç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bulursan sende benle paylaşırsın bende 12 ile 3 arası oynarım en fazla sorun çıkmaz yani,kayıt tarihimde sağlamdır yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 tmm darksoul gelirse paylasırım seninle ama bana zor gibi gelmesi daha yeni kayit olduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Merhaba arakdaslar felaket habercisi olmak istemezdim ama malesef warhammer ın avrupa test serverı kapatıldı eger offical sitesine girip (www.warhammeronline.com) yada direk vericegim bu linki incelersiniz (https://betacenter.eamythic.com/signup.php)ulkeler listesinde türkiyenin olmadıgını gorüceksiniz . :....( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 şimdi beta key kazandığın register olduğun anda mı belli oluyo yoksa bi süre beklemen falan mı gerekiyo?anlamadım gitti şu işi valla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Drc said: Merhaba arakdaslar felaket habercisi olmak istemezdim ama malesef warhammer ın avrupa test serverı kapatıldı eger offical sitesine girip (www.warhammeronline.com) yada direk vericegim bu linki incelersiniz (https://betacenter.eamythic.com/signup.php)ulkeler listesinde türkiyenin olmadıgını gorüceksiniz . :....( E zaten kapalıydı güncellemeler için 2 aydır . Bu ay açılacak diyorlardı . Bir de orada Türkiye olmaması beta çıkmayacağı ya da girersek de servera giremeyeceğimiz anlamına girmiyor muhtemelen . Oradan başvuranlara vermiyoruz demektir ,bizde var sorun yok fg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Drc said: Merhaba arakdaslar felaket habercisi olmak istemezdim ama malesef warhammer ın avrupa test serverı kapatıldı eger offical sitesine girip (www.warhammeronline.com) yada direk vericegim bu linki incelersiniz (https://betacenter.eamythic.com/signup.php)ulkeler listesinde türkiyenin olmadıgını gorüceksiniz . :....( US serverları da kapalı. Sıkılıp kapamışlar aga, Paul Barnett güneş gözlüğü ve kendi action figure lerini satmaya başlayacak ve domates yetiştirecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Valla nedesem bilmiyorum her ay gelen maillerde artık noth america kazananlar silsilesini gormekden bay geldi bana . Bir cok arkadasımız biz beta key aldık diyorlar ama ne bi ss ne de baska bisey goremedik hic biyerde 1 yıldır aynı vidyo ları izliyoruz , git gide süre uzuyor .. yine forumlarda bi arkadasımızın soyledigi gibi " Eğer World build de çok ilerleme yapmadılarsa ırkların bitimi bakımından 2006'nın başından bu yana yerinde sayıyor bunlar. Daha 2. ırklar olan Human ve Chaos un ingame görüntüsünü bile göremedik ya . Elf ve darkelf i hiç sormayın zaten . Oyun 2007 ekimine dogru cıkıcak güya "(Masticore) . Bekle babam bekle ne diyim sabredecegiz.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Oyun 2008'in 2. çeyreğine anca çıkar . Betaya giriyoruz ama NDA var ,girenler ss alıp koyamıyor çünkü yasak . Human ve Chaos var betada ayrıca , elf careerları a açıklandı . Adamlar mükemmeli yakalamaya çalışıyor , biz bekleriz o yüzden , inancımız bol . Biraz araştırırsan dark/high elf görüntüsü bulursun oyun içi ayrıca . Hatta şöyle bir High-Elf Swordmaster videosu koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Çok kötü lan swordmaster animasyonları. Bi chopping fury nin asaletine bak bi bu abuk subuk hareketlere. Ensesine kodummu alırım o kılıcı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bu arada duzeltme yapatim oyun 2008 iin 2. degil 3. ceyreginde cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 İyimser yaklaşımlarımı bozuyorsun =/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar