Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 register olamadım ya siteye kullanıcı adı bölümünü zarzor gectim ama bu sefer password yazilacak yere ne yazdıysam olmadı orada atladıgım olay nedir arkadaslar?
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tık Şimdi kasamadım bulmaya ama bu topic altında aradığın cevap var. :)
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tmm güzelde 50 kusur sayfa olmush
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sanırım passwordde hem rakam hem harf olmalıydı .
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 register olmayi en sonunda becerdim büyük ve kücük harf kullanmak gerkeiormus peki simdi ne yapmam gerekior ?
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Şimdi yapıcak bişey yok ^^ . Beta key çıkmadıysa daha önce sadece register olmuş oldun yani .
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 2 Büyük harf, 4 küçük harf ve rakam olmalıydı, minimum da 8 karakter olması lazımdı sanırım, gerçi bende unuttum benimkini :D
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 newsletter fln gelicek her ay bakarsın beta key de kazanabılırsın belki de cok zor..
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 key verebilecek arkadas var mı su oyuna bir baksak ?
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 suanda kapalı 1 ay sonra acılıcak beta
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Key kıymetli bir olay .Vereceğini sanmam kimsenin ,bekleyeceksin ^^ .Ben vermem yani mesela haha .
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 niye vermezdin ki beraber oynardık güvenilir olup olmadigima paticik kayit süremden bakarsin yeni birisi deiliz. ohoho o key bana cikasiya kadar org. oyunu cıkar :D
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Ben zaten bir arkadaşımla paylaşıyorum şu anda ,birine vereceksem ona sormam lazım ki daha önce konuştuk 3. bir kişiye verilirse çok karışıklık olur .Zaten sıra var ^_^ .
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yeahh 3 kisi haribi garip olur ki ben zaten gece 9 dan ancak 12 ye kadar otururum yok mu verebilecek bir genç ?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bulursan sende benle paylaşırsın bende 12 ile 3 arası oynarım en fazla sorun çıkmaz yani,kayıt tarihimde sağlamdır yani ^^
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 tmm darksoul gelirse paylasırım seninle ama bana zor gibi gelmesi daha yeni kayit olduk :(
Drc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Merhaba arakdaslar felaket habercisi olmak istemezdim ama malesef warhammer ın avrupa test serverı kapatıldı eger offical sitesine girip (www.warhammeronline.com) yada direk vericegim bu linki incelersiniz (https://betacenter.eamythic.com/signup.php)ulkeler listesinde türkiyenin olmadıgını gorüceksiniz . :....(
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 şimdi beta key kazandığın register olduğun anda mı belli oluyo yoksa bi süre beklemen falan mı gerekiyo?anlamadım gitti şu işi valla :S
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Drc said: Merhaba arakdaslar felaket habercisi olmak istemezdim ama malesef warhammer ın avrupa test serverı kapatıldı eger offical sitesine girip (www.warhammeronline.com) yada direk vericegim bu linki incelersiniz (https://betacenter.eamythic.com/signup.php)ulkeler listesinde türkiyenin olmadıgını gorüceksiniz . :....( E zaten kapalıydı güncellemeler için 2 aydır . Bu ay açılacak diyorlardı . Bir de orada Türkiye olmaması beta çıkmayacağı ya da girersek de servera giremeyeceğimiz anlamına girmiyor muhtemelen . Oradan başvuranlara vermiyoruz demektir ,bizde var sorun yok fg .
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Drc said: Merhaba arakdaslar felaket habercisi olmak istemezdim ama malesef warhammer ın avrupa test serverı kapatıldı eger offical sitesine girip (www.warhammeronline.com) yada direk vericegim bu linki incelersiniz (https://betacenter.eamythic.com/signup.php)ulkeler listesinde türkiyenin olmadıgını gorüceksiniz . :....( US serverları da kapalı. Sıkılıp kapamışlar aga, Paul Barnett güneş gözlüğü ve kendi action figure lerini satmaya başlayacak ve domates yetiştirecekmiş.
Drc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Valla nedesem bilmiyorum her ay gelen maillerde artık noth america kazananlar silsilesini gormekden bay geldi bana . Bir cok arkadasımız biz beta key aldık diyorlar ama ne bi ss ne de baska bisey goremedik hic biyerde 1 yıldır aynı vidyo ları izliyoruz , git gide süre uzuyor .. yine forumlarda bi arkadasımızın soyledigi gibi " Eğer World build de çok ilerleme yapmadılarsa ırkların bitimi bakımından 2006'nın başından bu yana yerinde sayıyor bunlar. Daha 2. ırklar olan Human ve Chaos un ingame görüntüsünü bile göremedik ya . Elf ve darkelf i hiç sormayın zaten . Oyun 2007 ekimine dogru cıkıcak güya "(Masticore) . Bekle babam bekle ne diyim sabredecegiz.:X
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Oyun 2008'in 2. çeyreğine anca çıkar . Betaya giriyoruz ama NDA var ,girenler ss alıp koyamıyor çünkü yasak . Human ve Chaos var betada ayrıca , elf careerları a açıklandı . Adamlar mükemmeli yakalamaya çalışıyor , biz bekleriz o yüzden , inancımız bol . Biraz araştırırsan dark/high elf görüntüsü bulursun oyun içi ayrıca . Hatta şöyle bir High-Elf Swordmaster videosu koyayım
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Çok kötü lan swordmaster animasyonları. Bi chopping fury nin asaletine bak bi bu abuk subuk hareketlere. Ensesine kodummu alırım o kılıcı ben.
Guru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Bu arada duzeltme yapatim oyun 2008 iin 2. degil 3. ceyreginde cikacak.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 İyimser yaklaşımlarımı bozuyorsun =/ .
Öne çıkan mesajlar